YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 22 november 2018
Thea Bombeek met 'Hoe overleef ik mijn collega's: tools voor zelfvertrouwen op het werk'

Werk je zelf voor of met een toxisch functionerende persoon? Heb je nog geen manier gevonden om daarmee om te gaan zodat je geen last hebt van hun gedrag?

Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega’s of medewerkers die door hun destructief functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Die neerwaartse spiraal doorbreken is niet altijd gemakkelijk.

Met de juiste aanpak kun je wel degelijk het roer omgooien en leren omgaan met dit soort gedag. Deze workshop is bedoeld voor wie de verantwoordelijkheid voor zijn eigen carrière en leven terug in handen wil nemen. Dat kan aan de hand van vier stappen:

  1. Bewust worden van wat er speelt.
  2. Aanvaarden dat je tot nu toe je zelfvertrouwen hebt laten ondermijnen.
  3. Je verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent de moed vatten om constructief om te gaan met toxisch gedrag. Sleutel hierbij is het bewust worden van je eigenwaarde.
  4. Concrete actie ondernemen.

In de workshop krijg je concrete tips aangereikt hoe je weerbaar wordt en je leven terug op je het spoor krijgt.

Over Thea Bombeek

Over Thea BombeekThea Bombeek is Master Certified Coach, (ICF) en kunsthistorica. Ze is Certified Transformational Presence Coach (Aan Seale), Systemisch Contextueel Coach, Creatief coach en voormalig voorzitter van ICF België. Haar werk richt zich op authentiek leiderschap, zelfvertrouwen, zelfontplooiing, zingeving en burn-out. Ze is supervisor en gastdocent aan de HoGent en in Leren over Leven. Ze is auteur van 'Hoe overleef ik mijn collega’s: tools voor zelfvertrouwen op het werk'. Ze deelt graag haar eigen ervaringen met het thema en die van de vele cliënten die ze begeleidt.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!