YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 26 april 2018
Mira Bradai met 'Een leven dat écht bij jou past - Transactionele Analyse'

Vanuit haar opleiding Transactionele Analyse gelooft Mira sterk dat iedereen een levensscript heeft. Volgens die analyse leven we ons leven naar een onbewust levensplan; 90% van wat we doen wordt bepaald door ons onbewuste. Door dit onbewuste bewust te maken, is de eerste stap gezet naar een leven dat écht bij ons past. Mira gelooft sterk in oefenen en ervaringen. Hierin worden je hiaten, je patronen helder.

Wil je ook graag te weten komen wat jij nu écht wilt en wat je nog tegenhoudt om het leven te leiden dat écht bij jou past? Mira zal aan de hand van concreet toepasbare oefeningen een introductie geven in de transactionele analyse.

Over Mira Bradai

Mira BradaiMira Bradai heeft zich verdiept in de transactionele analyse. Na haar burn-out en relatiebreuk is ze op zoek gegaan naar het leven dat echt bij haar past.

Door deze moeilijke periode in haar leven, besefte Mira dat ze haar eigen verlangens had verwaarloosd. Door zich af te vragen wie ze echt is, realiseerde ze dat ze het leven leidde dat anderen voor haar in gedachten hadden... maar niet wat ze zelf in gedachten had.

Dit was voor Mira het begin van een boeiende reis: na verschillende trainingen viel alles op zijn plaats. Ze deed een wandelvakantie naar Santiago de Compostella en besefte zo dat ze mensen in een gelijkaardig proces wilde begeleiden.

Dat is de uitkomst van haar denkproces geworden: momenteel coacht Mira mensen tijdens wandelvakanties vanuit de transactionele analyse, wat haar een theoretisch denkkader biedt.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!