YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

25 april 2019
Anne Breda met 'Inspirerend coachen'

Je wil coaching inzetten als een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, en communicatie en samenwerking te optimaliseren? In je organisatie of bedrijf werken aan een coachend klimaat dat dynamiek en enthousiasme bevordert bij je collega's, cliënten of medewerkers? Meer ideeën genereren, een andere aanpak ontwikkelen en mensen doen groeien?

Inspirerend coachen is coachen op een eenvoudige manier, zonder ingewikkelde hulpmiddelen, direct en vanuit jezelf. Een authentieke coachingsrelatie opbouwen staat centraal, gericht op het bereiken van resultaat. De focus ligt op licht en luchtig een dynamisch gesprek voeren waardoor het enthousiasme wordt aangesproken.

Over Anne Breda

Anne BredaAnne Breda is docent op Arteveldehogeschool. Ze is mede-oprichter en trainer van het postgraduaat Inspirerend Coachen. Daarnaast traint en coacht ze ook individuen, groepen en teams in diverse organisaties.

 

 

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!