YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 21 juni 2018
Esther Dick met 'Verhoog je persoonlijke groei dankzij energiewerk'

Esther DickEsther Dick gebruikt het energiebewustzijn als doeltreffend middel om haar klanten en studenten te begeleiden in hun proces van persoonlijke groei. Het energiewerk ondersteunt, versterkt en stimuleert het transformatieproces.

In deze workshop begeleidt Esther Dick je op een ervaringsgerichte manier doorheen je chakrasysteem. Je krijgt inzicht in de verschillende lagen van je energieveld en de daarbij horende levensgebieden. Je leert contact maken en helemaal aanwezig worden in de verschillende chakra's. Je leert energie voelen. Maak je geen zorgen, het is gemakkelijker dan het klinkt!

Door bewust te worden van je eigen energieveld verruim je niet alleen de blik naar jezelf, je verruimt ook je blik naar de buitenwereld: want zoals het vanbinnen is, is het ook aan de buitenkant.

Wil jij ook aan den lijve ondervinden dat we meer zijn dan enkel een fysieke verschijning en dat we worden omgeven door energievelden? We zien je graag op donderdagavond 21 juni.

Over Esther Dick

Esther is een ervaren energiewerker, een Brennan Science Practitioner met een praktijk in Gent en Brussel. Ze gelooft dat we onszelf en de aarde op een heel andere manier kunnen bewonen, als we ons (terug) bewust worden van onze diepe verbinding met de aarde, met elkaar en met onze creativiteit die recht van het universum komt.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!