YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

24 januari 2019
Els Cornelis met 'Verhoog je weerbaarheid met essentiële voeding'

Start het jaar met meer energie.

Heb jij (of je klanten) soms last van uitputting? Ben je moe zonder dat je kan verklaren waarom? Of wil je meer informatie over hoe voeding stress en uitputting kunnen verminderen en zelfs keren?

Els geeft kort uitleg over de verschillende aspecten die van belang zijn bij het aanpassen van onze voeding om te zorgen voor meer energie en veerkracht: Koolhydraten, vetten en eiwitten; Voedselcombinaties en het zuur-basen evenwicht; Endocrinologie: bijnieras en schildklier; Immuniteit en belang van detox; Energie-aanmaak met voeding en suppletie.

Je ontdekt waarom het belangrijk is meer te weten over de fysiologische onderbouw van stress en energieverlies. Kortom: een heldere introductie tot de voedingswetenschap, verteerbaar gebracht.

Over Els Cornelis

Els CornelisEls Cornelis is orthomoleculair nutritionist en practitioner. Ze studeerde aan de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg en bij het BIOK, waar ze haar thuis vond. Momenteel werkt ze bij het BIOK als wetenschappelijk medewerker en lesgeefster. Daarnaast coacht ze mensen persoonlijk in een groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie. In februari 2019 geeft ze bij YourCoach de opleiding Orthomoleculaire Essentials.

 

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!