YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 20 september 2018
Job Hulshoff met 'Reconstructief Werk - Een nieuwe manier van bewustzijnsontwikkeling'

"Het opent je voor het leven.
Je maakt contact met je essentie, je levensmissie.
Het leven wordt voller en intenser."

Tussen 0 en 6 jaar leren we onszelf aan om te overleven. Daarbij lopen we dikwijls tegen beperkingen aan omdat het programma bedoeld was om te overleven, niet om te leven. Hierdoor steken we veel energie in beschermen en ‘op veilig spelen’ en is groei en ontwikkeling nauwelijks mogelijk. Om te leven is het noodzakelijk dat we ons beeld verruimen. Beelden verruimen en perspectieven veranderen is wat het reconstructieve werk doet.

In deze workshop gaat Job Hulshoff ons meer vertellen over reconstructief werk. Het is een manier van werken gegroeid uit de nieuwste tendensen binnen het systemisch opstellingenwerk. Het effect er van is expansief en verdiepend.

Job zal ons leren ons lichaam te gebruiken om inzichten te verwerven en te leren. Door dit intensief bodywork en groepsproces ontstaan er bewegingen op quantum-niveau in onze cellen. In dit expansief veld komen lichaam, verstand en geest samen tot integratie. Van daaruit kunnen we dan dagdagelijkse conflicten anders benaderen en oplossingen vinden.

Over Job Hulshoff

Job HulshoffJob's wortels liggen in Enschede in het oosten van Nederland. Sinds 2009 woont en werkt hij in België. Zijn loopbaan is op te delen in drie chronologische stukken:

(1) Facilitair Manager in de gezondheidzorg en culturele sector.
(2) Fotograaf en Tekstschrijver in eigen bedrijf.
(3) Psychotherapeut/Coach/Facilitator in eigen praktijk.

Werkende vanuit de visies van de Gestalt, het Systemisch Werk en het Siberisch Sjamanisme is het voor Job een groot geschenk om het Reconstructief Werk eraan toe te voegen. Hij ervaart het als een geaarde spirituele werkwijze die hem inzicht en richting geeft om meer verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven en het leven in het algemeen.

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!