YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 23 april 2020
Leen Lambrechts met 'Groeien als coach met Reflectieve Supervisie'

Dit yourcoach café gaat uitzonderlijk door als een Online Webinar.

Ieder van ons leerde het vak coaching door vallen en opstaan. Een coachopleiding kan je handvaten geven om te coachen, maar in de praktijk sta je er alleen voor met je coachee. We zijn verantwoordelijk voor een optimale procesbegeleiding. Onze klanten kijken niet naar hoe wij de begeleiding doen en welke kansen we laten liggen. Dat is ons vak.

Een professionele coach blijft voortdurend in beweging en zoekt daarbij zelf ondersteuning. Echter met wie kan je bespreken wat je écht bezig houdt, in alle vertrouwen? Ieder van ons voelt zich nu en dan (onbewust) beschaamd om iets dat we hadden moeten doen, maar toch niet gedaan hebben. Of omdat we iets niet gedaan hebben waarvan we ons bewust waren dat het wél belangrijk was. Die zaken bespreek je met een professionele supervisor.

In dit coach café ontdek jij hoe je als coach kan groeien met professionele supervisie:

  • Wat is reflectieve supervisie?
  • Op welke diepte kan je reflecteren over jouw coaching?
  • Hoe kan reflectieve supervisie bijdragen tot een nog beter resultaat voor jezelf, je coachee en voor de organisatie?

Vooraf aan dit Yourcoach Café vul je een korte vragenlijst in met betrekking tot jouw persoonlijke levensdrivers, die mogelijks doorwerken in je professionele aanpak als coach. De resultaten breng je mee naar het Yourcoach Café.

Over Leen Lambrechts

Leen LambrechtsLeen is pionier in het coaching vak sinds 1990 waarbij ze Coaching Association Belgium uitbouwde.

In 1994 zette ze als eerste een langlopende opleiding 'Certified Personal Coach' op de Belgische en Nederlandse markt. In 2004 startte ze samen met Marleen Boen The Coaching Square, waarbij ze coaches opleiden tot het niveau van Professional Certified Coach (PCC - ICF). Ze was de eerste vrouwelijke Master Certified Coach in de Benelux in 2005. Anno 2018 heeft zij enkele honderden coaches opgeleid tot PCC.

Als supervisor heeft ze 10 Master Certified Coaches succesvol begeleid tot het behalen van hun certificaat. In 2018 startte ze met een postgraduaat in Organisational Supervision aan Ashridge University, een specialisatie waarop ze zich de laatste 7 jaren van haar coach-carrière toelegt.

Leen coacht executives en management teams, ontwerpt blended learning leadership programma’s, begeleidt intervisies en is hoofdtrainer in certificerende coachopleidingen en ook in teamcoaching.

Dit yourcoach café gaat uitzonderlijk door als een Online Webinar.

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!