YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

21 februari 2019
Stephan Vanhaverbeke met 'Leer hypnotische gesprekstechnieken'

Misschien is het ook al eens opgevallen dat je soms 'even weg bent'. Bijvoorbeeld wanneer je een boek leest of televisie kijkt. Je gedachten glijden weg in een innerlijke wereld van gevoelens, gedachten en verbeelding. Misschien heb je dit al gemerkt tijdens een gesprek met een partner, vriend of collega.

Je gedachten zinken onbewust weg en je verliest elk besef van tijd en wat er in je directe omgeving gebeurt. Je raakt zo verdiept dat je nauwelijks nog hoort wat mensen zeggen.Voor hen lijkt het alsof je helemaal weg bent... diep verzonken in je tablet, boek of tv-programma. Trances ontstaan zó natuurlijk dat je ze kan inleiden en verdiepen, gewoon door op een specifieke manier met mensen om te gaan en te praten.

In een interactieve workshop laat NLP Trainer Stephan Vanhaverbeke je zélf ervaren hoe je hoe gespreks-, verhaal- en andere subliminale technieken kan gebruiken om mensen in trances te brengen en hoe je die trances kan verdiepen. Daarbij maak je kennis met de technieken die ontwikkeld werden door de bekende Amerikaanse hypnotherapeut Milton Erickson. Deze hypnotische gesprekstechnieken maken je effectiever in ‘doordeweekse’ conversaties, coachinggesprekken, verkoopgesprekken, speeches en storytelling.

Over Stephan Vanhaverbeke

Stephan VanhaverbekeStephan startte zijn eerste onderneming in 1993. Hij bouwde een uitgebreide ervaring op in de marketing- en communicatiesector en richtte in 2004 ubeon op. Sinds 1997 geeft hij trainingen in communicatie en leiderschap. Zijn uitgebreide ervaring als trainer, coach en facilitator uit zich in een grote flexibiliteit naar werkvormen.

 

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!