YourCoach Café Gent

YourCoach organiseert maandelijks een lezing te Gent voor coaches en mensen die geïnteresseerd zijn in coaching en hun persoonlijke ontwikkeling.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel aangeraden!

online formulier

Donderdag 24 september 2020
Benjamin Ball met 'Coachen zonder Blabla'

In heel wat coachgesprekken wordt er teveel gepraat en gebeurt er te weinig om de klant te prikkelen - laat staan in beweging te brengen. Het zijn 'twee stoelen en twee hoofden', een mentale uitwisseling van woorden. Maar belangrijke of moeilijke veranderingen beginnen in het lijf en in het onbewuste, en daar raak je zelden aan met enkel praten. Daarom blijven veel coachgesprekken aan de oppervlakte draaien, werken ze naast de essentiële kwestie en missen ze de 'punch' om echt een verschil te maken.

In deze workshop leer je hoe je van elk coachgesprek een krachtige ervaring kan maken. Het gaat niet meer over de juiste vraag of de juiste techniek, maar hoe jij anders in het gesprek kan staan, je vragen en technieken gebruiken om je klant meer te prikkelen. We slopen een aantal heilige huisjes (bv wees ernstig, wees neutraal, wees lief) waardoor je meer impact kan hebben, en meer plezier in je gesprekken. Je leert (nog beter) observeren, de klant verbinden met zijn vraag, hem in beweging brengen. Je ontdekt dat je (weer) speels en stout kan zijn en dat je daar meer mee kan bereiken. Hoe je met de dynamiek van het gesprek zelf kan spelen. Je coachings zullen lichtvoetig én diep worden, en verrassend snel tot de essentie komen.

Over Benjamin Ball

Benjamin Ball is een gedreven, krachtige (mentor) coach en trainer met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren. Hij houdt van het ontdekken van diepere patronen en onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

 

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!