VIDEO'S

BEKIJK GETUIGENISSEN, TIPS, DEMONSTRATIES EN MEER

Wat gebeurt er 's avonds op Summer School?

Kom samen met ons in de Kluizerij in Affligem een prachtige week beleven, vol inspiratie en verbinding. De Summer School zal doorgaan van 10 tem 15 juli 2023.

Heb je interesse in een coachopleiding? Dan is dit je kans. Kom samen met ons in de prachtige Kluizerij in Affligem een prachtige week beleven, vol inspiratie en verbinding. De Summer School zal doorgaan van 10 tem 15 juli 2023.

Iedereen heeft zijn sterktes en valkuilen en die gaan zich ook reflecteren in je onderneming. De kwaliteiten die je tot hier hebben gebracht gaan je niet noodzakelijk naar je next level brengen.

Als ondernemer gaan jouw persoonlijke talenten je naar een bepaald niveau brengen. Misschien ben je een harde werker, een goede netwerker of net super creatief. Maar je kan als ondernemer niet blijven groeien als je enkel bouwt op je natuurlijke talenten. Je sterktes brengen je zo ver, tot ze hun plafond bereiken.

Enkele deelnemers van de NLP Summer School 2022 delen hun ervaringen over hoe ze de opleiding ervaarden en wat ze bijzonder vonden aan de Summer School.

De NLP Summer School is een krachtige 6-daagse transformatie en een onvergetelijk cadeau aan jezelf. De opleiding focust op drie belangrijke elementen. Trainer Tom Hallez geeft je in deze video meer uitleg over wat je kan verwachten.

Trainer Joke Vander Laenen over de Integrale Methode en de doelgroep van onze internationaal erkende coachopleiding.

Lees hier wat de deelnemers zeggen over de Summer School 2022 (Integrale Coaching, NLP Practitioner & Kinder- en Jongerencoach).

Trainer Brenda Utterwulghe over de vier belangrijke onderwerpen van de tweedaagse opleiding Stress & Burn-out Adviseur.

Trainers Joke Adins en Jürgen Blommaert geven je een inkijk in de opleiding Stress- en Burn-out Coach.

Trainers Tom Hallez en Benjamin Ball over het concept van de Summer School. Eén week lang palmen wij het domein “De Kluizerij” in voor een unieke totaalervaring.

NLP Trainer Tom Hallez geeft meer uitleg over wat NLP nu precies is, en wat de focus is tijdens de YourCoach Summer School in Affligem.

Hoe met heel je lichaam aanwezig zijn. Luc Rombaut over mindfulness in de coachpraktijk.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen tijdens de Re:Source Retreat 2021 in De Kluizerij.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding Kinder- en Jongerencoach tijdens de Summer School 2021 in De Kluizerij.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding NLP Practitioner tijdens de Summer School 2021 in De Kluizerij.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding Integrale Coaching Essentials tijdens de Summer School 2021 in De Kluizerij.

Laurens Polfliet beschrijft wat het community-based coachtraject van Morning Masters zo krachtig maakt.

Catherine De Vriendt legt kort uit over de workshop Jongeren Leren Leren en waarom dit zo dicht aanleunt bij de opleiding Kinder- en Jongerencoach.

Lesgever en coach Benjamin Ball geeft meer uitleg over de opleiding Creatief-Fysiek Coachen.

Hoe stimuleer je intrinsieke motivatie bij jongeren? Lesgever Catherine De Vriendt van de opleiding Kinder- en Jongerencoach en Jongeren Leren Leren geeft meer uitleg.

Wat is Flow? En waarom is dit belangrijk voor jongeren? Lesgever Catherine De Vriendt van de opleiding Kinder- en Jongerencoach en Jongeren Leren Leren geeft meer uitleg.

Lesgever Catherine De Vriendt van de opleiding Kinder- en Jongerencoach en Jongeren Leren Leren, geeft een voorbeeld van een oefening over schaalvragen. Deze oefening visualiseert vooruitgang en stimuleert vertrouwen bij kinderen en jongeren.

Enkele studenten 'kinder- en jongerencoach' getuigen over de opleiding.

Wat is er specifiek aan de NLP Opleidingen bij YourCoach. Bekijk hier 5 kenmerken waarin we ons onderscheiden van andere NLP centra.

In deze video geven Benjamin & Tom meer uitleg over het mindset gedeelte van de Re:Source Retreat.

De Re:Source Retreat biedt jou een prachtig uitgebalanceerd programma rond voeding, beweging en mindset. Steeds onder begeleiding van een aantal specialisten en toppers in hun vak.

Een demo over hoe je onze Coachkaarten zonder Blabla kan gebruiken in een individuele coachsessie.

Catherine legt uit wat je mag verwachten van de opleiding Kinder- en Jongerencoach. Voor wie is deze opleiding en wie is de lesgeefster?

Een demo over hoe je onze XXXL Coachkaarten kan gebruiken in een individuele coachsessie.

In deze video legt Benjamin Ball, trainer van de opleiding "De markt opgaan als coach" uit wat je mag verwachten van deze online training.

Jessica getuigt over haar ervaringen met de opleiding "De markt opgaan als coach".

In deze video geeft grondlegger van NLP Richard Bandler zijn visie weer over de essentie van NLP.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding NLP Practitioner tijdens de Summer School 2020 in Koningsteen.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding Integrale Coaching Essentials tijdens de Summer School 2020 in Koningsteen.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding Systemisch Coachen. Je ziet beelden van de werkvormen, en krijgt uitleg over wat het inhoudt en wat je mag verwachten.

Benjamin legt uit wat je mag verwachten van YourCoach Café. Over de sprekers, de workshops, het publiek...

Een aantal getuigenissen van deelnemers aan de opleiding Creatief-Fysiek Coachen. Benjamin Ball, de lesgever en bezieler, legt uit hoe het werkt. En je krijgt een aantal demonstraties te zien van de Creatief-Fysieke methode!

In deze video geeft trainer Tom Hallez uitleg over NeuroLinguïstisch Programmeren (NLP) en over onze NLP Opleidingen. Enkele klanten getuigen over hun ervaringen met Tom en met NLP.

In deze video geeft bezieler en hoofdtrainer Benjamin Ball uitleg over de methode en coachopleiding Integrale Coaching. Hij demonstreert ook enkele creatief-fysieke coachtechnieken.