VIDEO'S

BEKIJK GETUIGENISSEN, TIPS, DEMONSTRATIES EN MEER

In deze video geeft Francis Laleman meer uitleg over ShuHaRi, een concept uit Japan dat de stadia van leren tot meesterschap beschrijft.

In deze video leer je meer over hoe deze opleiding zich onderscheidt van andere Train-de-Trainer opleidingen.

In deze korte Introductie video krijg je meer uitleg over het overkoepelende concept van de opleiding Train-de-Trainer.

In deze video geven Francis Laleman en Charles-Louis de Maere, lesgevers van de opleiding Train-de-Trainer, meer uitleg over het programma van de opleiding.

Maak kennis met de lesgevers van de opleiding Train-de-Trainer: Francis Laleman en Charles-Louis de Maere.

Catherine legt uit wat je mag verwachten van de opleiding Kinder- en Jongerencoach. Voor wie is deze opleiding en wie is de lesgeefster?

Een demo over hoe je onze XXXL Coachkaarten kan gebruiken in een individuele coachsessie.

In deze video legt Benjamin Ball, trainer van de opleiding "De markt opgaan als coach" uit wat je mag verwachten van deze online training.

Jessica getuigt over haar ervaringen met de opleiding "De markt opgaan als coach".

In deze video geeft grondlegger van NLP Richard Bandler zijn visie weer over de essentie van NLP.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding NLP Practitioner tijdens de Summer School 2020 in Koningsteen.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding Integrale Coaching Essentials tijdens de Summer School 2020 in Koningsteen.

Een aantal deelnemers getuigen over hun ervaringen in de opleiding Systemisch Coachen. Je ziet beelden van de werkvormen, en krijgt uitleg over wat het inhoudt en wat je mag verwachten.

Benjamin legt uit wat je mag verwachten van YourCoach Café. Over de sprekers, de workshops, het publiek...

Een aantal getuigenissen van deelnemers aan de opleiding Creatief-Fysiek Coachen. Benjamin Ball, de lesgever en bezieler, legt uit hoe het werkt. En je krijgt een aantal demonstraties te zien van de Creatief-Fysieke methode!

In deze video geeft trainer Tom Hallez uitleg over NeuroLinguïstisch Programmeren (NLP) en over onze NLP Opleidingen. Enkele klanten getuigen over hun ervaringen met Tom en met NLP.

In deze video geeft bezieler en hoofdtrainer Benjamin Ball uitleg over de methode en coachopleiding Integrale Coaching. Hij demonstreert ook enkele creatief-fysieke coachtechnieken.