Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

Wil je loopbaancoach, life-, stress en burn-out-, business- of een andere soort coach worden?
Wil je het vooral doén: praktisch, authentiek en diepgaand leren begeleiden?
Wil je meer doen dan wat blabla uitwisselen en ook het lichaam, het onbewuste, jouw intuïtie en creativiteit leren inzetten in je gesprekken? Dan is Integrale Coaching iets voor jou.

Integrale Coaching is een coachopleiding, je zal dus de coachende vaardigheden aanleren en inoefenen. Ook tussen de modules in moedigen wij het inoefenen van de skills aan. Daarnaast is Integrale Coaching ook een set houdingen; attitudes die een transformerende werking hebben op jouw leven. Doorheen de opleiding krijg je deze mee en integreer je ze in je werk en leven.

Onze unieke coachmethode

De Integrale Coachopleiding (Essentials + Professional) is een erkende Level 2-opleiding bij de International Coach Federation (ICF) – de hoogst mogelijke erkenning voor een coachopleiding. Het zet je snel en effectief op weg om praktisch aan de slag te gaan met coaching.

Ontdek wat ons onderscheidt

Icon
Over Integrale Coaching
Integrale coaching is een effectieve en krachtige coachopleiding. Leer de essentiële coachingcompetenties aan en pas ze toe voor maximaal resultaat.
Lees meer...
Icon
Wat maakt onze aanpak uniek?
Waarom kiezen voor Integrale Coaching? Ontdek onze unieke methode & aanpak en 10 redenen om voor yourcoach te kiezen.
Lees meer...
Icon
Gratis demo-avond
Proef wat de impact is van onze technieken en houdingen. Tijdens onze demo-avonden kan je aan den lijve ervaren hoe wij coaching aanpakken.
Lees meer...

Welke module is voor jou?

Integrale Coaching Essentials

Integrale Coaching Essentials is een verzameling stevige coachtechnieken en essentiële levenswijsheden, die samen een onvergetelijke ervaring bieden. Het is dé praktische leerschool voor natuurlijke coaching skills en transformerende houdingen. Het is ook het eerste deel van onze ICF-geaccrediteerde Level 2-opleiding Integrale Coaching (Essentials + Professional).

Integrale Coaching Professional

In de Opleiding Integrale Coaching Professional leer je hoe je als coach permanente verandering kan brengen in de dieperliggende oorzaken van je klanten. Je krijgt een dieper inzicht in het verloop van een sessie, in de problematiek van een vraag en in het benaderen van een probleem of situatie. Intuïtie en creativiteit krijgen een centrale rol. De Professional is het vervolg op de Essentials en het tweede onderdeel van onze ICF-geaccrediteerde Level 2-opleiding Integrale Coaching Essentials + Professional.

ICF Certificatie

De Integrale Coachopleiding (Essentials + Professional) is een erkende Level 2-opleiding bij de International Coaching Federation (ICF) - de hoogst mogelijke erkenning voor een coachopleiding. Het zet je snel en effectief op weg om praktisch aan de slag te gaan met coaching.

ICF Gecertificeerd Level 2
Meer over ICF Certificatie