Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

STRESS & BURN-OUT BEGELEIDING

MEER ENERGIE EN VEERKRACHT IN LEVEN EN WERK

Contacteer ons

Een Integrale benadering van stress & burn-out

Zit je zelf met chronisch lage energie, of ben je zelfs al aan het herstellen van een burn- of bore-out? Wij ondersteunen en begeleiden je terug naar meer energie en draagkracht.

De behandeling van stress en burn-out staat nog in zijn kinderschoenen. De meeste therapeuten, dokters en coaches schrijven klassieke middelen voor, datgene wat zij kennen. Vaak zijn het vooral inzichtstechnieken, waardoor de persoon het fenomeen begrijpt.

Mensen met burn-out hebben echter vaak de energie niet om het te begrijpen, laat staan er iets aan te doen. Er is dus meer nodig, een aangepaste aanpak naargelang de fase waarin iemand zit.

Bij yourcoach gaan we uit van een Integrale benadering, waarbij aangepast aan de klant en het moment verschillende vormen van behandeling en therapie aan bod komen. Van mentale kadering van het fenomeen, over technieken voor fysieke herbronning, tot emotionele heling en het betrekken van de omgeving in de reïntegratie.
 

Getuigenissen Stress & Burn-out Begeleiding

Individueel Traject

Bij yourcoach kan je terecht voor individuele begeleiding. Wij werken sterk op de persoon en de situatie waarin je nu verkeert. Sommige mensen hebben eerst rust nodig, en moeten leren ontspannen. Anderen hebben werk aan hun onbewuste angsten, patronen en verwachtingen. Anderen moeten gewoon een aantal gewoontes aanpassen.

Zaken die we in rekening nemen:

  • De fase van burn-out waarin je je bevindt (met onze OSCURO-meter).
  • Jouw persoonlijkheid, achtergrond en voorgeschiedenis.
  • Het soort werk dat je doet.
  • De levensfase waarin je zit.
  • Je verwachtingen over het werk/leven.

Aan de hand hiervan stellen we een burn-out coaching of burn-out therapie op die aansluit bij wat jij op dit moment nodig hebt.
 

Een team van gespecialisserde Stress & Burn-out begeleiders

Een individueel Stress en Burn-Out Begeleidingstraject bestaat uit minstens 3 sessies van ongeveer anderhalf uur. We beginnen vanaf de eerste sessie al te werken naar jouw herstel en reïntegratie. Twijfel je nog? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek om je vragen te stellen of om te zien of er een wederzijdse klik is.

Je kan slechts gebruikmaken van een loopbaancheque wanneer je in de eindfase van een burn-out bent. Je energiepijl dient immers voldoende hoog te zijn om terug aansluiting te vinden naar je werksituatie. In het ander geval kan je uiteraard ook steeds bij onze gespecialiseerde burn-out begeleiders terecht. Heb je vragen hieromtrent, aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons.

Stress & Burn-out Begeleiding nodig?

Contacteer ons voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken welk traject bij jouw past.
Of mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Contacteer ons