WORKSHOPS

OPTIMALISEER JE WERK EN LEVEN

We ontwikkelen voortdurend nieuwe creatieve en concrete formats waarmee jij jezelf kan ontdekken en ontwikkelen. Tijdens onze één- of tweedaagse workshops werk je specifiek aan bepaalde thema’s. Je krijgt praktische tips en oefeningen mee, in een onderbouwd theoretisch kader. We gebruiken de kracht van de groep om jouw proces te versterken en in beweging te brengen.

Interesse in onze langlopende opleidingen? Wij hebben ook een uitgebreid aanbod open opleidingen rond persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Groei en ontwikkel in groep

Assertief in je leven

Zou jij ook graag wat sterker in je schoenen staan? De workshop 'Assertief in je leven' helpt jou je grenzen te stellen, assertiever te zijn en meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Assertief op het werk

De workshop 'Assertief op het werk' is specifiek voor professionals die assertiever willen zijn op het werk. We duiken in werkgerelateerde situaties en professionele relaties (met je baas, collega’s, medewerkers, leveranciers en klanten).

Jongeren Leren Leren

Jongeren hebben meer dan ooit begeleiding nodig bij het leren leren maar hoe kan je hen het best helpen? We kijken gedurende twee dagen hoe het puberbrein in elkaar zit, hoe ze te motiveren zijn en welke tools je kunt gebruiken om ze op weg te helpen.

Studiekeuze na het middelbaar

Workshop speciaal voor scholen. Leerkracht/coach Catherine De Vriendt en rapper/coach MC Ball brengen een dynamische en diepgaande workshop rond zelfkennis, omgaan met druk vanuit de omgeving en keuzes maken.

Jongeren helpen bij hun studiekeuze

Veel jongeren hebben te leiden onder keuzestress als het om studiekeuze gaat. In deze workshop leer je hoe je jongeren kunt helpen de juiste studiekeuze te maken door samen met hen out of the box te gaan denken.

Doe je huiswerk!

Als ouder wil je je tiener zo goed mogelijk begeleiden zonder alles over te nemen. Maar hoe gids je je puber door al zijn of haar schoolwerk? In deze praktische avondworkshop leer je pubers beter begrijpen en omgaan met problemen rond motivatie, concentratie en eigen verantwoordelijkheid nemen.

NLP Bootcamp

Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken waarmee je direct aan de slag kan.

Life Boost

Trainer Tom Hallez bundelt meer dan 15 jaar coachervaring in één transformerende workshop: vertrekkende vanuit je beperkende overtuigingen en geconditioneerde patronen naar je vrije, speelse kind en je krachtige hogere zelf.

Business Boost

Tijdens de Business Boost workshop kan je nog eens ademhalen als ondernemer. Je bekijkt jezelf en je onderneming van een afstand, legt hem voor aan anderen en doet nieuwe perspectieven op. Je neemt commitments die we een maand later collectief opvolgen.