Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

OVER ONS

ONZE MISSIE & VISIE

10 Redenen om voor YourCoach te kiezen

Iedereen geeft een andere invulling van de begrippen visie en missie. Voor ons betekent Visie de waarden en hogere doelen waar we op lange termijn voor staan, los van concrete invulling. Onze Visie komt terug in alles wat we doen, als een blauwdruk.

Onze Missie is het evoluerende geheel aan activiteiten die we binnen YourCoach aanwenden om onze Visie te realiseren. Het is de uiting van ons vermogen om wat in ons leeft neer te zetten, en in een vruchtbare uitwisseling te gaan met de wereld.

Visie

We staan voor een krachtige en correcte zingeving: het beste halen uit jezelf en je bedrijf, ten dienste van anderen. Daarmee bieden we een antwoord op de beperkingen van de ‘maakbare mens’ en de neiging enkel voor zichzelf te leven.

We staan voor realisme in persoonlijke en professionele doelstellingen. Iedereen heeft een oneindig potentieel, maar beperkte tijd en middelen om zijn levenswerk te realiseren. We gunnen mensen hun unieke, gepaste uitdaging.

We staan voor concrete antwoorden op levensvragen die afgestemd zijn op wat mensen nodig hebben en die past bij de ruimere beweging in hun leven; die aangereikt worden op de manier die voor de vragende partij werkt.

We staan voor gemeenschapszin; een ontmoetingsplaats waar men elkaar op een natuurlijke, aangename manier kan vinden. Waar in alle vrijheid kan uitgewisseld worden over de zaken die mensen werkelijk bezighouden.

We staan voor een duurzame economie die draait op faire prijzen en waardevolle diensten en producten. Die rekening houdt met groei, en ook met krimp. Waar er gezonde competitie is die toelaat dat er samengewerkt wordt om grotere bewegingen neer te zetten.

We staan voor essentie en eenvoud; voor de afschaffing van zaken die onnodig ruimte innemen. Daarbij horen doorgedreven protocol, opgeblazen organisatiestructuren, dogmatische standpunten, uitgesponnen verhalen…

Recht naar de kern en van daaruit efficiënt stappen zetten.

Missie

We realiseren onze Visie onder andere via

  • Individuele begeleiding
  • Opleidingen en groepsbegeleiding
  • Gemeenschapsinitiatieven

We zijn gecertificeerde coaches en erkende loopbaanbegeleiders. We coachen particulieren, professionals, leidinggevenden en ondernemers bij hun werk- en levensvragen.

We werken daarnaast in-company met teams, afdelingen en medewerkers rond communicatie, stress en burn-out, leiderschap en coaching.

We hebben ook een uitgebreid aanbod open (coach)opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de langlopende opleiding Integrale Coaching; verschillende NLP-trajecten; en workshops van 1 of 2 dagen rond diverse thema’s.

We bouwen aan een Community die mensen met elkaar verbindt met als thuisbasis onze zaal, Loft 26. Daar organiseren we naast coachings en opleidingen ook regelmatig events en lezingen.