COACH WORDEN

INTERNATIONAAL ERKENDE COACHOPLEIDING EN UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN TOT VERDIEPING

Professionele coachopleiding

Onze unieke, ICF-gecertificeerde coachopleiding. Integrale Coaching slaat de brug tussen de klassieke meetbare, rationele coachmethodes en de intuïtieve, creatieve manieren van werken. Begeleid mensen op gebieden waar het weten het laat afweten.

Online trainingen

Leer op je eigen ritme, vanuit het comfort van je zetel. Onze online trainingen combineren zelfstudie met o.a. live Q&A’s en Online Oefenmomenten. Zo kan je de theorie leren, én de vlieguren opdoen die nodig zijn om de leerstof die we meegeven toe te passen.

Lees meer...

Zit er een coach in jou?

Ontdek in deze korte, gratis online opleiding wat coaching onderscheidt van andere vormen van begeleiding, en hoe jij snel aan de slag kan met een aantal eenvoudige technieken.

Volg de gratis opleiding...

Verder specialiseren als coach

Je kan je bij ons verder bekwamen in specifieke coachthematieken of -methodes.

Ontdek wat ons onderscheidt

Icon
Demo-avond
Tijdens onze demo-avonden kan je aan den lijve ervaren hoe wij de zaken aanpakken. We bespreken de verschillende opleidingen en demonstreren een aantal kenmerkende technieken zodat je kan proeven wat de impact is van onze technieken en houdingen.
Lees meer...
Icon
Onze trainers
We staan voor een sterk 'walk your talk'-gehalte, en dat vind je terug bij iedereen die in onze naam iets doet. Onze teamleden zijn gecertificeerde coaches, ervaren trainers, ondernemers én leuke mensen. Mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen.
Lees meer...
Icon
Kwaliteitslabels
We nemen ons beroep serieus, ook buiten de eigen muren. We investeren in de belangrijkste kwaliteitslabels, zowel op het vlak van opleiding als van coaching. We zijn vertegenwoordigd in en afgestemd op de deontologie en richtlijnen van de relevante beroepsverenigingen.
Lees meer...

Zit er een coach in jou?

Ontdek in deze korte, gratis online opleiding wat coach zijn precies inhoudt, en of het iets voor jou is.

Volg de gratis opleiding

Getuigenissen

Even de weg kwijt?

Het is soms moeilijk kiezen uit al die verschillende mogelijkheden. Jouw verhaal is uniek, dus ook je keuze is persoonlijk.
We bespreken graag met jou welke training op dit moment het beste bij jou past.
Contacteer ons