Coach worden bij YourCoach?

We hebben plaats voor nieuwe collega's. Dit om individuele coachings te geven, om (mee) trainings te geven, YourCoach te helpen groeien en onderwerpen uit te werken waarin wij (nog) niet gespecialiseerd zijn.

We werken niet met het klassieke sollicitatiesysteem. Voor ons is het naast bekwaamheid vooral belangrijk dat er een 'klik' is, dat we elkaar kennen en vertrouwen, dat we hetzelfde gedachtengoed delen.

We bieden onze klanten kwaliteit en ervaring, dus werken we enkel met mensen die er al stevig staan. Daarom vragen wij dat mensen eerst een bepaald traject bij ons volgen:

  1. Integrale Coaching Essentials
  2. Minstens één andere (coach)opleiding
  3. Minstens 2 keer assisteren bij één of meerdere van onze opleidingen
  4. Een individueel traject bij één van onze coaches

Afhankelijk van wat je al gedaan hebt, kunnen we dit verder personaliseren. Op deze manier zijn we zeker dat de mensen die bij ons coaching geven, werkelijk klaar zijn om professionele coaching te bieden. Ze hebben een grondig traject afgelegd bij ons, en bezitten de nodige vaardigheden en ervaring.

Wil je graag eens de mogelijkheden met ons bespreken?

We reageren zelden tot nooit op ongevraagde sollicitaties van mensen die we niet kennen. Kom gerust eens langs op YourCoach Café of op één van onze andere evenementen. Je kan ons een mailtje sturen via info@yourcoach.be.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!