CREATIEF-FYSIEK COACHEN

GETUIGENISSEN

Programma Creatief Fysiek Coachen

Wat onze deelnemers zeggen over Creatief-Fysiek Coachen

Een woord: MAGISCH! Het échte weten is weten dat je het niet weet. Dat ervaar je in deze opleiding op alle dimensies en geeft je de kans om volledig te groeien, ontwikkelen en te flowen.
– Joke A., Coach
Boeiend, anders, speels, leuk! Geen bla-bla. Veel ervaren door oefenen, ontspannen, prikkelende sfeer!
– M. R.
Zeer inspirerend, interactief. Een veilige omgeving waar je jezelf kan zijn. Vertrouw, als coach hoef je het niet te begrijpen, maar het proces te begeleiden!
– Karlien
Met veel vragen en verwondering gekomen en met veel opener geest buiten gegaan. Nog meer verwonderd dan ooit over de kracht van het niet-weten als coach en de zelfoplossende kracht van de coachee. Super!
– Jürgen B., Loopbaancoach
Veel ruimte om te oefenen, veilige ruimte. Veel demo’s, veel inspiratie. Je wordt fel uitgedaagd.
– Tom
Houdingen coach om meer VOEL’s te coachen waren/zijn handvaten waar ik écht iets mee kan. Mooie aanvullingen + heerlijke brainstorm op materialen. Sprankelende en spannende opleiding.
– Ida
Je leert er de kracht van beelden. Hoe beelden vaak sprekender zijn dan woorden omdat ze de onbewuste intuïtieve laag aanspreken. Het biedt mij nog meer mogelijkheden om je klant te ondersteunen in zijn proces.
– M. D.
Terug in verbinding gaan en het hebben over waar het echt over gaat. Een verademing. Fijne, waardevolle cursus!
– Inge K.
Eens iets totaal anders. Aanbeveling voor wie (iets anders) wil doen en niet in zijn hoofd wil zitten.
– Karel E.
Deze opleiding biedt met eenvoudige materialen (vb ballons, rekkers, stiften) een zee aan mogelijkheden om te coachen, zonder woorden. Zo zijn er inzichten bij de klant mogelijk waar het brein niet bij kan en wat het lijf weet.
– Lies
Zeer fijne opleiding waarbij er belang wordt gehecht aan het lijf, gevoel. Unieke manier om tot verandering te komen. Om iets te (voelen) bewegen.
– Jana D.
Veel invalshoeken, manieren, materialen, vormen waar je je eigen versie van en mag maken.
– Caroline H.