Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LIFE COACHING

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ AL JE LEVENSVRAGEN

Contacteer ons
YourCoach biedt life coaching in een integere, persoonlijke en vertrouwelijke context. Onze life coaches begeleiden je bij je persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van je doelen, betere communicatie in je relaties, het veranderen van negatieve gewoontes…

Life Coaching – Het verhaal van D.

D. was onzeker en wist niet wat ze wilde. Ze zocht al twee jaar naar werk maar vond, op wat kluswerk na, niets dat bij haar paste. Ze had niet de diploma’s voor de betere jobs en ze wilde toch wel werk dat haar een uitdaging gaf.

Bovendien lag er druk op de ketel want ze had in haar eentje een gezin te onderhouden! Moest ze dan haar wens om een leuke, uitdagende job te combineren met haar gezin opgeven?

Een doel is een droom met een deadline.

Samen gingen YourCoach en D. op zoek naar wat haar passioneerde, en waar ze goed in was. Na twee sessies werd al duidelijk waar haar interesses en talenten lagen, en D. ontdekte waar ze werkelijk voor wilde gaan: een opvangcentrum voor kinderen beginnen!

We bekeken de opties om haar droom te verwezenlijken. Na de mogelijkheden afgewogen te hebben koos D. ervoor als eerste stap de vereiste diploma’s te halen om een eigen zaak te runnen, en ondertussen op één of andere manier haar gezin te onderhouden.

Enkele weken later vond ze (toevallig?) een deeltijdse job die haar toeliet tijd vrij te houden voor haar studies, en ondertussen is ze goed op weg om haar diploma’s te halen.
 

Getuigenissen Life Coaching

Ben je het ‘proberen’ beu?

Mensen proberen vaak wel vanalles, maar concreet verandert er weinig. Hoe komt dat toch?

Proberen‘ betekent meestal dat je ergens niet echt in gelooft maar dat je toch een poging waagt in de hoop dat het toevallig toch lukt. Niet echt een formule voor succes, en toch heel courant. Zo bewegen velen door het leven, met horten en stoten doorheen een opeenvolging van gelukstreffers en vooral veel missers. Niet echt opbouwend voor je zelfvertrouwen!
 

Schep een nieuwe realiteit dankzij life coaching

De life coaches bij yourcoach werken volgens het principe van Respons-abiliteit. Dat betekent letterlijk dat je zelf leert reageren op impulsen van de buitenwereld, en ze anders aanpakken. Het begint bij het inzicht dat jouw gedachten en handelingen je omgeving scheppen, en dat je door anders te reageren op je omstandigheden verandering kan brengen.

Bij yourcoach creëer je eigen visie op het leven, en zet je ze om in werkelijkheid door bewust en consistent je doelen uit te tekenen en na te streven.
Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Stop met proberen – begin te doén!

Door bij yourcoach na te denken over wat ze wilde, wat ze kon en hoe ze haar doelen kon bereiken sloeg D. een nieuw pad in, dat ging van ‘proberen’ goed werk te vinden naar het creëren van haar droomjob. Ze nam de respons-abiliteit voor haar leven in eigen handen – en het leek wel alsof het leven zich vanaf dan naar haar schikte in plaats van omgekeerd. Dat is het effect dat we bij iedere persoon beogen.

Misschien wil je gewoon eens goed met iemand praten

Het moet niet altijd gaan over levensveranderende transformaties. Ondervind je moeilijkheden om bepaalde onderwerpen met je (naaste) omgeving of de betrokken personen te bespreken? Toch wil je voor bepaalde onderwerpen een klankbord, een objectieve luisteraar die je een spiegel kan voorhouden. Zonder oordeel.

Een inspirerende persoon die samen met jou op ontdekkingsreis gaat doorheen jouw wereld en je nieuwe paden laat ontdekken. Iemand bij wie je helemaal jezelf kan zijn. Die je kwaliteiten kan laten ontdekken waarvan je misschien geen idee had dat je ze hebt. En die je kan helpen een oplossing te formuleren.

Bij yourcoach kan je terecht voor vertrouwelijke, persoonlijke gesprekken.

Investeer in jezelf – neem een life coach

Wat zou je bereid zijn te geven voor die betere job, een gezond lichaam, een goede relatie, meer geluk in het leven…? Bij yourcoach zien we life coaching als een investering in jezelf. Als jij denkt dat je geholpen zou zijn door jezelf te ontdekken – en daar bovenop ook nog eens concrete stappen te zetten om positieve verandering te brengen in je leven – kom dan eens bij ons langs.
 

Life coaching volgen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Of mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Contacteer ons