Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

BOEKEN & eBOOKS

BEKIJK HIER ONZE RECENTE PUBLICATIES

We zijn voortdurend bezig onze kennis te verdiepen en te verspreiden, onze passie achterna! Onze interesses en expertises liggen vooral in de persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Coachen zonder blabla

Vind je het als coach ook wel eens lastig om eindeloos naar je coachees te zitten luisteren? Heb je het gevoel dat er soms meer in je gesprekken zit dan je er nu uithaalt? Wil je graag efficiënter en krachtiger leren coachen, ongeacht je methode?

Lees meer...

Bereik je doelen

Dit GRATIS ebook combineert onze inzichten uit honderden sessies met onze klanten, onze eigen ervaringen met doelen, plus bedenkingen bij en aanvullingen op bekende literatuur over doelen. De samenvatting van al die inzichten en oplossingen kan je nu hier krijgen.

Lees meer...

Arbeidsmotivatie

In dit ebook bekijken we motivatie van personeel op de werkvloer, en leggen we uit waarom precies geld niet echt motiveert. Daarbij geven we verklaringen voor wat er precies verkeerd loopt bij jou op de werkvloer, en hoe je de motivatie er weer in kan krijgen.

Lees meer...

Productiviteit

Goede voornemens zijn niet enkel voor Nieuwjaar. Het is nooit te laat om een nieuwe start te maken, en op een andere manier om te gaan met je werk. Hoe productiever je kan worden, hoe meer vrijheid je krijgt. Word vanaf nu productiever dan tevoren met dit achtdelige GRATIS ebook.

Lees meer...