Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

IN-COMPANY

TRAINING OP MAAT

Coachende vaardigheden

Als er één ding is waarin wij echt uitblinken, is het wel coaching! Wij hebben een eigen coachende werkwijze, Integrale Coaching. Dat is een combinatie van internationaal gehanteerde methodieken, met eigenwijze en krachtige creatieve en ervarende invalshoeken.

Gebaseerd op jaren ervaring en meervoudige opleidingen, brengt Integrale Coaching een praktische en toegankelijke manier van begeleiden. Via eenvoud en creativiteit komen er verrassende en krachtige conclusies, en vooral: beweging.

De Integrale Coachopleiding is een erkende Level 2-opleiding bij de International Coach Federation (ICF) – de hoogst mogelijke erkenning voor een coachopleiding. Het zet je snel en effectief op weg om praktisch aan de slag te gaan met coaching.

Daarnaast krijg je onze unieke houdingen, tips&tricks mee in het overstijgen van veel voorkomende blokkades in coachgesprekken. Je krijgt shortcuts mee om met minder moeite, meer resultaat bij je klanten te krijgen.

 

Opleiding Coachende vaardigheden nodig?

Nog niet helemaal zeker of wij wel de juiste partner zijn?
Contacteer ons vandaag nog voor specifieke informatie over ons uitgebreid aanbod aan opleidingen rond Coachende Vaardigheden in jouw bedrijf.

Contacteer ons