NLP opleidingen

Op zoek naar een NLP Practitioner of NLP Master Practitioner opleiding? Er zijn verschillende erkende en kwalitatieve NLP cursussen in Vlaanderen. Bekijk hier de NLP opleidingen die je bij YourCoach kan volgen.

NLP Practitioner en NLP Master Practitioner

De NLP Practitioner opleiding is de inleiding tot de NLP. Het richt zich op basisconcepten en –technieken als vooronderstellingen, representatiesystemen, VAKOG, lichamelijk rapport, vragen stellen, ankeren...

De meeste NLP Master Practitioner opleidingen gaan verder op de NLP Practitioner. Waar de Practitioner nog op een toolkit lijkt, gaat de Master Practitioner dieper in op principes en processen. Het wordt meer een attitude dan een set instrumenten. Hier komen diepere, transformationele interventies aan bod: zesstapsherkadering, spacial reframe, modelling...

Natuurlijk is dit voor iedere NLP opleiding anders!

NLP opleidingen bij YourCoach

Hier is een overzicht van de NLP opleidingen bij YourCoach:

NLP Practitioner (8 dagen)

Word een doelbewuste communicator met nieuwe, instinctieve successtrategieën

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Oractitioner ideaal voor jou. In deze NLP opleiding leer je de basis van NLP en het noodzakelijke om doelen te stellen en te behalen, beter te communiceren en successtrategieën toe te passen.

Meer over de opleiding NLP Practitioner

NLP Master Practitioner (8 dagen)

Leer professionele NLP tools voor fundamentele veranderingsprocessen

In deze vervolgmodule ga je dieper in op overtuigingen en denkstijlen, werk je met complexe communicatietools en leer je de meest meest transformationele interventietechnieken uit de geschiedenis van de NLP. Je maakt kennis met de Derde Generatie NLP en leert de kunst van het modelleren.

Meer over de opleiding NLP Master Practitioner

NLP Bootcamp (1 dag)

Ontdek NLP en leer op één dag enkele snelle en efficiënte technieken

In deze krachtige introductie van één dag leer jij enkele snelle en efficiënte NLP technieken waarmee je direct aan de slag kan. Je leert anders te kijken naar je eigen ervaringen en herinneringen. Je krijgt een inzicht in hoe je je beleving kan herprogrammeren, en dieperliggende gewoontes aanpakken.

Meer over de NLP Bootcamp

Interesse in onze NLP opleidingen?

Onze trainers zijn internationaal gecertificeerd NLP Master-Practitioner/Trainer aan het New York Training Institute en gebruiken NLP al jaren in hun dagelijkse praktijk. Contacteer ons om indien je meer informatie wenst over ons NLP aanbod.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!