Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP OPLEIDINGEN

VERBETER JE COMMUNICATIE EN BEREIK JE DOELEN

Gratis Demo-avond

NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan.

Yourcoach is erkend door de Society of NLP en Certified Copyright User van Robert Dilts' NLP University. Je leert dan ook de nieuwste technieken uit de Derde Generatie NLP. We hebben verschillende modules, die je naargelang je noden en beschikbaarheid kan volgen. Lees verder om te ontdekken hoe en waar jij NLP als energiebron in je leven kan integreren.

Waarom kiezen voor onze NLP Opleidingen?

Icon
Demo-avond
Proef wat de impact is van onze technieken en houdingen. Tijdens onze demo-avonden kan je aan den lijve ervaren hoe wij de NLP aanpakken.
Lees meer...
Icon
Waarom yourcoach?
10 redenen om voor yourcoach te kiezen. Lees hier meer informatie over de unieke aanpak van onze NLP opleidingen en onze kwaliteitslabels.
Lees meer...
Icon
Getuigenissen
Omdat wij kunnen verkondigen wat we willen, maar vooral de woorden van onze klanten de waarheid vertellen over wat we werkelijk kunnen en doen.
Lees meer...

Welke editie is voor jou?

NLP Practitioner

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In vier modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je leert de nieuwste onwikkelingen uit de Derde Generatie NLP en ontdekt de kracht van taal en metaforen. De opleiding wordt afgesloten met een certificatiedag.

NLP Master Practitioner

In de Opleiding NLP Master Practitioner ga je dieper in op overtuigingen en denkstijlen, werk je met complexe communicatietools en leer je de meest meest transformationele interventietechnieken uit de geschiedenis van de NLP. Je leert innerlijke conflicten te transformeren tot persoonlijke groei en conflicten met anderen om te zetten in productieve (werk)relaties. Je verwerft inzicht in de vermogens van succesvolle personen en krijgt instrumenten om deze in kaart te brengen en over te nemen.

NLP Pack

NLP Practitioner + NLP Master Practitioner voor € 2940 ex BTW (Bespaar € 250). Enkel wanneer NLP Practitioner & NLP Master Practitioner samen worden gefactureerd!
NLP Practitioner NLP Master Practitioner