Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

MENTOR COACHING & INTERVISIE

JOUW NEXT LEVEL ALS COACH (EN ALS MENS)

Dé grote fout die zowel beginnende als ervaren coaches maken, is te vergeten zelf in begeleiding te gaan. We proberen het allemaal alleen te doen. We denken dat we door anderen vooruit te helpen, wij zelf ook vooruit gaan.

Dat is misschien op bepaalde vlakken zo, maar zonder regelmatige reflectie en uitdaging blijven we toch hangen. Blinde vlekken blijven blind. Als coach ben je het aan jezelf en je klanten verplicht om je te laten ondersteunen door iemand die door je uitleg heen kijkt, die je uitnodigt om naar een hoger niveau te gaan als professionele begeleider.

Individueel en in groep (live of online)

Sommige dingen pak je het best 1 op 1 aan, in een intieme sfeer met een ervaren meestercoach die jouw persoonlijke patronen eruit weet te halen. Andere zaken zijn dan weer krachtiger met een groep: feedback krijgen van collega’s op oefengesprekken, verschillende meningen over veel voorkomende uitdagingen…
Onze mentor coaching & intervisie tellen als supervisie voor het behalen van je ICF-accreditatie. Wij zijn MCC-coaches dus onze begeleiding kan dienen voor ACC, PCC én MCC-accreditatie!

Mentor coaching kan op individuele basis en ook in groep (Intervisie)

Icon
Mentor Coaching
Individueel (live of online). Mentor coaching gaat over jouw ontwikkeling als professionele coach en alles dat daar rechtstreeks of onrechtstreeks een invloed op heeft.
Lees meer...
Icon
Intervisie
In groep (live of online). We organiseren maandelijks verschillende oefenmiddagen waarop (oud-)cursisten hun houding en vaardigheden kunnen komen aanscherpen.
Lees meer...