Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

ONTMOETEN

KOM DE SFEER OPSNUIVEN, LEER ONS KENNEN EN ONTDEK ONZE RUIMTE(S)

Wij organiseren op regelmatige basis momenten waarop je kan komen kennismaken met ons en met onze aanpak. Dit is altijd op een informatieve, interactieve en informele manier.

Wij hebben onze eigen seminarieruimte, Loft 26, die dient als opleidings- & coachruimte en als ontmoetingsplek. Zo organiseren we verschillende demo-avonden, maandelijks een netwerkavond met lezing (YourCoach Café) en 2 keer per jaar een opendeurdag.

YourCoach biedt niet enkel haar diensten aan; we zijn ook sterk bezig met het promoten van (de bewustwording rond) coaching op zich. We geloven sterk in persoonlijke ontwikkeling als drijvende kracht achter duurzame maatschappelijke verbetering. Onze initiatieven dragen bij aan die beweging.
We bouwen een wederzijds versterkend netwerk uit met gelijkgestemde collega’s en experts die ons team vervoegen. Zo kunnen we meer bieden dan enkel onze eigen specialisaties: we kennen bekwame mensen in meerdere velden en kunnen dus met vertrouwen doorverwijzen en uitwisselen.

Leer ons kennen

Icon
Demo-avonden
Tijdens de demo-avond ontmoet je de lesgevers. Ze vertellen je over de verschillende langlopende opleidingen en hun aanpak van de opleiding. Je kan vragen stellen en onze methode & oefeningen ervaren.
Lees meer...
Icon
YourCoach Café
YourCoach Café is de vinger op de pols van wat er leeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maandelijks wordt er een interessante workshop gegeven in het inspirerende kader van Loft 26.
Lees meer...
Icon
Opendeurdagen
Wil je uitgebreid proeven van onze stijl en inhoud? 2 keer per jaar openen we de deuren van Loft 26 en kan je een hele dag gratis genieten van 4 praktische workshops en de mogelijkheid om het YourCoach team te ontmoeten.
Lees meer...

Onze visie op uitwisseling en samenwerking

Onze bedoeling met YourCoach is niet enkel om ‘ons in de markt te plaatsen’, maar vooral om deel te nemen aan wat wij als een belangrijke maatschappelijke evolutie zien, naar meer bewustzijn en duurzaam leven.

Wij geloven op onze manier in een betere wereld en willen daarin gaan voor uitwisseling en samenwerking. Op ons eentje zijn we maar een bedrijfje, samen met jullie vormen we een levende gemeenschap.

Wat we bieden is meer dan gewoon opleiding en begeleiding; het is een manier van leven en werken die aan kracht wint naarmate er meer mensen bewust en samen mee bezig zijn. Het is niet alleen voor jullie zonde als we contact verliezen, maar ook voor ons. We willen meer momenten creëren om elkaar te ontmoeten, uit te wisselen, partnerschappen te laten ontstaan.

Wij willen mensen ondersteunen in het maken van hun eigen beweging. Dit via onze opleidingen en coachtrajecten, maar ook op informele momenten. Via marketingadvies, feedback op je producten of de presentatie ervan (websites, folders…), via oefenmomenten waarop je van een hele groep feedback kan krijgen.

Naarmate mensen verder ontwikkelen, willen we de mogelijkheid bieden om zich steeds meer te integreren in onze werking. Het is daarbij voor ons belangrijk dat het geven en nemen in balans is. Dat iedere stap die jij bij ons zet op zichzelf zinvol is, zonder dat er beloftes moeten gemaakt worden. Zo blijf je zelfstandig en kan je eigen beweging primeren. Als deze blijkt samen te vallen met de onze, dan kunnen we verder bekijken wat mogelijk is.