Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

STRESS EN BURN-OUT OPLEIDINGEN

LEER HOE JE STRESS VERMINDERT EN VEERKRACHT VERGROOT

Stress en uitputting spelen op meerdere lagen, terwijl de meeste specialisten maar één laag aanpakken of één techniek aanbieden. Vanuit een Integrale bril kijken we naar de persoon en de fase waarin die zich bevindt en werken we aangepast en divers. We leren methodes en technieken aan uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie en opstellingen.

Het is onze bedoeling professionals op te leiden die op alle vlakken en in de verschillende fasen van stress en burn-out begeleiding kunnen bieden, zodat hun klanten ook op alle vlakken kunnen recupereren en transformeren.

Opleidingen rond Stress en Burn-Out

In deze opleidingen leer je wat stress en burn-out zijn, hoe ze werken in ons lichaam. Ook hoe stress ontstaat, via welke oorzaken. Welke de symptomen zijn, hoe je stress of burn-out herkent en meet. En tenslotte hoe je met stress en burn-out omgaat eens het zover is.

Stress & Burn-out Coach

Leer vanuit een Integrale bril kijken naar mensen met stress en/of burn-out. We leren methodes en technieken aan uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie en opstellingen - alles gecombineerd in één omvattende methode. In deze opleiding ga je vooral praktisch aan de slag en krijg je alle theoretische ondersteuning om professioneel met stress en burn-out om te gaan.

Stress & Burn-out Adviseur

Voor veel bedrijven is het fenomeen burn-out nog vreemd. Men weet niet hoe ermee om te gaan. Wat is burn-out? Wie is er vatbaar voor? Wat kan je binnen de organisatie doen ter preventie en opvang? We bekijken het ontstaan en de stand van zaken van de wetgeving. Wat wordt er van het bedrijf verwacht? Tenslotte maken we samen een plan op voor jouw unieke organisatie.

Hartcoherentie

Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode waarbij je via een eenvoudige en doeltreffende ademhalingstechniek rechtstreeks het hartritme kan beïnvloeden. Deze opleiding is voor coaches, therapeuten, leidinggevenden en andere professionals die hartcoherentie willen meegeven aan hun klanten.

Stress & Burn-out Lezing

Krijg enkele essentiële kenmerken en oorzaken van stress op het werk.
Ontvang preventietips om stress en burn-out aan te pakken.

Boek ons voor een lezing