Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP BOOTCAMP

ONTDEK NLP EN LEER OP ÉÉN DAG ENKELE SNELLE EN EFFICIËNTE TECHNIEKEN

Gratis Proefles Demo-avond Nu inschrijven

NLP Bootcamp

In deze krachtige introductie van één dag leer jij enkele snelle en efficiënte NLP technieken waarmee je direct aan de slag kan. Je leert anders te kijken naar je eigen ervaringen en herinneringen. Je krijgt een inzicht in hoe je je beleving kan herprogrammeren, en dieperliggende gewoontes aanpakken.

NLP of voluit NeuroLinguïstisch Programmeren, is de studie van (succesvolle) personen. Het is een verzameling denkmodellen en technieken met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te begrijpen en eventueel te wijzigen. Het fundament: je ervaring is je eigen schepping.

In eerste instantie bestaat NLP uit een reeks krachtige inzichten en levenshoudingen. Pas ze toe en je behaalt onmiddellijk andere resultaten op alle vlakken van je leven. Daarnaast biedt het ook een uitgebreide toolbox aan technieken. Daarmee kan je onder andere effectiever communiceren, positieve gevoelens verankeren, negatieve patronen losweken, conflicten oplossen en de invloed van slechte ervaringen verminderen.

“We take the very best of what people do, synthesise it down, make it learnable and share it with each other – and that is what the real future of what NLP will be and its gonna stay that way!”
– Richard Bandler

 

  • Een korte introductie tot NLP en zijn communicatiemodel
  • Basistechnieken associatie en dissociatie
  • Realistische doelen stellen
  • Het bewust worden van je onbewuste waarden, identiteit en missie
  • Imagineering
  • Versterken van je innerlijke hulpbronnen

Resultaat:

  • Je ontvangt praktische en direct toepasbare communicatietechnieken
  • Je leert innerlijke hulpbronnen herkennen en inzetten
  • Je ontdekt welke waarden belangrijk zijn in je leven én werk
  • Je leert doelen stellen en bereiken

Voor iedereen die inzicht wil krijgen in zichzelf via fundamentele NLP-interventies en concepten, en die deze direct wil inzetten in zijn werk en leven.

Loft 26, Sint-Salvatorstraat 18 / 104, 9000 Gent

De workshop ‘NLP Bootcamp’ gaat door in Loft 26, onze eigen zaal in de vernieuwde Gentse Dokken. In een heldere en luxueuze ruimte vind je alle voorzieningen voor een aangename en memorabele opleiding, inclusief verse lunch en heerlijke koffie of thee.

Duur

1 dag.
De deuren gaan open om 9u00 en de workshop start om 9u30. Einde is om 16u30.

Selecteer een startdatum/reeks:

Volgende stap

Getuigenissen NLP Bootcamp