Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP BOOTCAMP

GETUIGENISSEN

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding NLP Bootcamp

Superenthousiaste lesgever, doorleefd (niet wat theorie afratelen). Heel erg boeiend, smaakt naar meer. Heel erg toepasbaar voor iedereen.
– Eliane D.
Zeer boeiend gebracht, verrassende inzichten, mooie balans tussen oefening en theorie, duidelijke voorbeelden.
– Ineke M.
Super opleiding, luchtig en praktisch.
– Eva K.
Super enthousiast, werkt aanstekelijk! Zeer gedreven, de onderdompeling was zéér waardevol.
– B. H.
Het is een ideale manier om heel goed te begrijpen wat NLP precies is: praktisch en doorleefd om zelf al heel wat van mee te nemen en eventueel al te oefenen op anderen. Ik heb hier vandaag een paar persoonlijke veralgemeningen en vervormingen kunnen aanpakken!
– Sietske
De NLP Bootcamp geeft op 1 dag een goed beeld van hoe NLP je op vlak van persoonlijke ontwikkeling kan ondersteunen en vooral snel groeien in de manier waarop eigen (vaak verkeerde) overtuigingen je doelstellingen belemmeren.
– Luc
Eindelijk werd het mij duidelijk wat NLP is en wat je ermee kan bereiken. In eerdere opleidingen werden wel oefeningen aangehaad, echter zonder duiding. Heel goed gestructureerd, enthousiast en gepassioneerd overgebracht. Tom heeft mijn interesse voor NLP aangewakkerd/versterkt.
– Fiona, Energieke en succesvol wandel- en natuurcoach
Perfecte combinatie theorie-praktijk. Enthousiaste lesgever. Ideale kennismaking met NLP. Aanrader die naar meer smaakt.
– Katy P.
Heel verhelderend en inspirerend. Ik heb er echt iets aan gehad, dank daarvoor.
– Barbara
Voor een bootcamp een grote diepgang. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat met NLP bereikt kan worden en waar het toepasbaar is. Proeft naar meer!
– Laura
Je krijgt inzichten in jezelf, het is goed onderbouwd en onmiddellijk toepasbaar.
– Kelly W.
Zeer interactief, bewustmakend, inzicht, toepasbaar!
– P. H.
Het was een heel inspirerend gegeven sessie waar iedereen tot inzichten gekomen is!
– Rudo V.
Inspirerende coach die weet waarover hij praat en het kan overbrengen, die een goed klimaat creëert om geïnspireerd te worden.
– Liesbeth V.
Krachtige opleiding, bied inzichten in jezelf en anderen.
– T. D.
De NLP bootcamp gaf heel helder weer dat je zelf verantwoordelijk bent voor je blik op de wereld, je doelen behalen en wie je (wilt) zijn in dit leven. Het was een eye opener en smaakt absoluut naar meer.
– Thomas.
Leuke, ontspannen sfeer, spontaniteit, leuke training, leuk bedrijf, kennis, interactief.
– M.
Een lesgever met aandacht en met humor. De workshop wordt aan een vlot tempo gegeven, zonder druk of stress. De tools en inzicht helpen je ‘verder’ om je doel te verstaan, te begrijpen, te duiden, te bereiken. Bedankt!
– Marina D.
Opleidingen bij yourcoach zijn altijd een enorme meerwaarde. Ik heb hier altijd die ervaring gehad. Een dag les van Tom is serieus top! Een fantastische kennismaking met NLP.
– Saskia
Ik ga naar huis met een heldere formulering van mijn doel, die ik ook ervaar in mijn lichaam en mij vooruit beweegt en tot actie aanzet.
– Lies
Iedereen zou eens zo een dag moeten volgen. Super! Ga met zo een blij en goed gevoel terug naar huis.
– Sandy U.
Goede kennismaking met NLP. Heel ervaringsgericht, heel concreet, no-nonsense, onmiddellijk doen. Niet theoretisch, wel onderbouwd.
– Tom D.
NLP Heeft me doen laten inzien dat ik bij mezelf gevoelens kan oproepen die mijn negatief gevoel kunnen overstijgen. Leuke groep gelijkgestelden met open geest waarbij ervaring overstegen wordt.
– Delphine D.
To the point-opleiding. Interactief, ervaringsgericht, veel vertrouwing in deskundigheid van de coach. Top gebracht en ingespeeld op publiek. Heel leerzaam en toegevoegde waarde voor mezelf!
– Eva
Zeer waardevol. Leren luisteren naar de signalen van je lichaam is belangrijk. Ik beveel deze workshop aan omwille van de professionaliteit.
– Bart R.
Enthousiaste lesgever, mooie kennismaking, concreet en veel voorbeelden, het geeft goesting naar meer, het geeft je een andere kijk op jezelf en je omgeving. De oefeningen in de groepjes waren boeiend.
– Kurt L.
Enthousiaste begeleider, gans de dag door. Verschillende leeftijden, respect voor elkaar. Goed gevoel, zin om hiermee verder te gaan.
– Lieve
Ik neem mee dat ik ver zal geraken als ik concrete, gerichte doelstellingen formuleer en het niet altijd groots (alles/niets) moet zien. Ik kom hier krachtig en positief naar buiten: de hulpbron zal ik meenemen en integreren. Het smaakt naar meer.
– Lyke
Deze dag heeft mij geleerd dat we/ik meer vat hebben op de weg tussen huidige naar gewenste situaties door de onbewuste/onderliggende processen duidelijker te stellen en daar op te werken. De hulpbronnen hebben we zelf!
– Nina H.
Je kan zelf aan elke ervaring een andere betekenis geven – een andere connotatie! Dat zelfs pijnlijke en zware dingen op die manier een totaal andere herinnering kunnen worden.
– Ann D., Zaakvoerder
Je voelt wat het doet, door de oefeningen en feedback. Je leert iets belangrijk voor jezelf. Je neemt het mee in interacties met anderen.
– Patricia S.
Open, vriendelijk, speels, met oefeningen. Trainer weet waarover hij spreekt.
– Katrien D.
It’s all in the mind: alles wat we voelen is het resultaat van wat in ons brein gebeurt. It’s always a choice: wat je ook doet, je hebt altijd een keuze.
– Karolien V., Coach
Inspirerend, innerlijke blik verruimen, proeft naar meer.
– Cynthia, Directeur
Heel praktijkgericht, heel bruikbaar. Zowel voor mezelf als voor toekomstige cliënten. Aan de slag met mijn persoonlijk proces, veel vooruitgang op 1 dag! Leuke groep. Kijk uit naar uitdieping in de lange opleiding.
– Annelies F.
Heel praktisch, veel doe-oefeningen, eerst zie je een voorbeeld, nadien kan je zelf aan de slag waarbij er ruimte is voor begeleiding. De lesgever is zelf heel gemotiveerd.
– Luc B.
Heel praktische opleiding, geeft een goed idee van wat NLP zoal inhoudt. Smaakt naar meer! Grootte van de groep was perfect.
– Stefanie C.
Verhelderende opleiding. Persoonlijke aanpak. Praktische tips/oefeningen om mee aan de slag te gaan, geen theoretische opsomming. Enthousiaste lesgever.
– Viki T.
Mooie kennismaking met NLP. Zet jezelf aan het denken en je ontsnapt er niet aan zelf aan het werk te gaan. Gevoel, echtheid, je kan er iets mee.
– Lien
Een must-do voor iedereen. De wereld zou een veel betere plek zijn, als iedereen NLP zou hebben gevolgd.
– Leen V.
Zeer boeiend, interessante inzichten, smaakt naar meer. Goed ritme!
– Sylvia V.
Mooie introductie van wat NLP is. Begrijpelijk en met humor gebracht. Heel inspirerend, erg praktisch toepasbaar.
– Tom B.
Heel open en heerlijk, niet commercieel maar met een goed gevoel. Verhelderend en inspirerend. Het smaakt naar meer…
– Wendy P., Zaakvoerder
Zinvolle manier om in aanraking te komen met NLP, zowel voor jezelf als in contact met andere.
– Katja, Logopediste
In jezelf kijken is niet gemakkelijk, laat staan jezelf te veranderen. Tom heeft als coach de kracht, techniek en enthousiasme om dit door te geven.
– An P., Directeur
Energiek, inzichten, duidelijke content, goede combinatie theorie en praktijk.
– Perla V.
Goeie NLP training. Prachtig kader en locatie, verzorgd. Inspirerende coach met veel kennis. Leuk gebracht met veel praktijk.
– Annick, Bedrijfsleider/Yoga teacher
Zeer toegankelijk, praktisch, voldoet volledig aan gewenste verwachting. Plezierig, voldoende humor maar op juiste momenten serieus.
– Maya, Zelfstandig conflictbemiddelaar
Inspirerende en sterk gemotiveerde lesgever. Geeft me een boost om dingen te veranderen.
– Bram B.
De opbouw van de dag is mooi in evenwicht. Op zo’n korte tijd toch echt NLP laten beleven, knap! Wekt alleen maar zin om meer te ontdekken.
– Hilde C.
To the point, praktisch, goede inhoud, positief voor het verdere leven.
– Grietkin H., Bemiddelaar in familiezaken
Een zeer goede instap tot NLP. Doen, interessant, geeft inzichten.
– Geert
Een aanrader, in 1 dag ‘Proeven van NLP’.
– Jenny C.
1 dag = doenbaar, kennismaking zonder engagement van lange opleiding, leuk format. Ruimte is super, down to earth, leerrijke ervaring, lekker eten, fijne trainer, aangename stem en dynamiek. Keep up the good work!
– Dany
Inzicht, frappant hoe het brein in elkaar zit maar tevens verhelderen. Ik vond de bootcamp leuk, zal zeker luisteren hoe het met de opleiding zit en/of dit mogelijk is voor mij.
– Hedwige
Goed gestructureerd en overzichtelijk met duidelijke oefeningen die je meteen in je dagelijkse leven kan toepassen.
– Inès
Aangename ontvangst, leuke setting. Aangename coach, goede en duidelijke uitleg over begin NLP. Naarmate te dag verloopt is het wat veel om te verwerken, veel prikkels. Om uiteindelijk tot een mooi resultaat te kunnen komen.
– Bernard T.
Ongelooflijk hoe je in 1 dag onmiddellijk zo’n beweging kan maken door te ‘spelen’ met NLP. Ik vond het heerlijk om nog eens te mogen ontvangen en zeg dan ook vanuit mijn hart. ‘Dank je wel’. Als het in mijn planning lukt, wil ik zeker het traject eens volgen.
– Joke A., Zaakvoerder
Ik zou anderen zeker aanraden om deze opleiding te volgen. Het was zeer leerrijk en toepasbaar op de realiteit. Ik zie er zowel groeikansen in voor mezelf persoonlijk als in werkcontext.
– Mark
Persoonsgericht, prikkelend, actief, uitnodigend, inhoudelijk sterk.
– Denise
Heel praktisch gericht, heel efficiënte cursus, veel tools meegekregen. Geweldige coach: Tom. Veel voorbeelden en heel goede overdracht en uitleg.
– Peter G.
Verhelderend/duidelijk. Lesgever met passie, geeft de groep een veilig gevoel/respectvol. Bruikbare inzichten, smaakt naar verdieping.
– Sandra D., Gezondheidscoach
Goede kennismaking. Nieuwe tool die communicatie zeer voelbaar maakt, gericht op resultaten.
– Walter W.
De dag vloog voorbij. Aan te bevelen als smaakmaker, goed gegeven, met aandacht voor de deelnemers.
– Oliva C., Zaakvoerder
Nieuwe ervaring. Nieuwe manier om de zaken te bekijken. Fascinerend/verrassend hoe onze hersenen werken.
– An
Interessante kennismaking. Goed uitgelegd en afwisseling tussen theorie/voorbeelden en de uitwerking hiervan.
– Nele
Bruikbare tools. Mooie aanloop (introductie) tot vervolgopleidingen. Laagdrempelig, aandacht voor iedereen.
– Saskia
De aangereikte oefeningen kan je thuis direct toepassen en meenemen in je leven. Ideaal om te ‘proeven’ van NLP.
– Katrien
Aanrader om met NLP kennis te maken. Eerste hulp bij doelen stellen en omdenken (filteren).
– Ciska V., Consultant
Ik heb het gevoel dat ik mijn coach en crash states makkelijker zal herkennen. En zonodig het state aanpassen. Zeer interessant, spijtig dat het maar 1 dag is.
– Kelly
Ik zou deze opleiding aanbevelen door de expertise over dit onderwerp. Vooral de namiddag met oefeningen is de grootste meerwaarde en geeft veel dynamiek. Relaxte, open sfeer in de groep.
– Hanne
Een opleiding waar je op 1 dag echt iets leert en meeneemt. Nog niet veel meegemaakt.
– Mats V., Manager
Het is een techniek anders dan andere technieken, die bestaat om mensen gericht naar hun doelen te leiden en ze te helpen verwezenlijken door hun obstakels te overwinnen. Interessante, verrijkende opleiding, praktisch toepasbaar.
– Paul R.
Ik vond het heel toegankelijk en praktisch. Leuk dat je met een techniek zaken bij jezelf kan sturen.
– Kristien V.
Praktisch, to the point, goede oefeningen, goed om te wisselen tussen mensen. Je leert van jezelf en van anderen.
– Eddy F.
Professioneel, gestructureerd, boeiend gegeven! Verrijkend, top!
– Patricia D.
Fijn dat je hier met gelijk welk ding wat moeilijk is in het leven terecht kan en er iets aan hebt. Ook dat er openheid is voor alles. Goeie sfeerschepping. Goeie coach. Goeie mix tussen theorie en doen.
– Loes V.
De NLP Bootcamp heeft me veel energie gegeven. Bewustwording en zin om toe te passen privé, professioneel op mezelf én professioneel als coach. Zin om er nog meer over te leren: theorie en praktijk. Was een topdag! Dank u.
– Peter V.
Een goede introductie tot NLP. Concrete ervaringen kunnen opdoen van wat het kan betekenen in de praktijk. Concrete en praktijkgerichte invulling van NLP. Smaakt naar meer.
– Tamara V.
Het inzicht dat ik gekregen heb? Dat ons brein door bepaalde programma’s bepaalt hoe we reageren op bepaalde situaties. De kracht van ons brein. Hoe ‘zelfzeker’ te worden. Omdat het zo ‘natuurlijk’ en ‘logisch’ aanvoelt.
– Tamara V.
Was overtuigend gebracht, heb er heel wat van opgestoken. Zou het iedereen aanbevelen die het gevoel heeft dat we de zaken/situaties op verschillende manieren kunnen bekijken. En het soms ‘nauwe’ denken of vastzitten kunnen beïnvloeden.
– Katie
Voorbeelden maakten het concreet. Leuk en afwisselend, enthousiast, goed tempo. Leuke en zinvolle werkende oefeningen die je voor deed met iemand en die we zelf mochten doen. We moesten niet de hele tijd blijven zitten. Lekker eten, SUPER zaal met veel licht. Goede opstellingsruimte. Goede structuur en visualisering van de theorie.
– M. D.
Duidelijke, heldere, eenvoudige uitleg. Praktische oefeningen die iedereen kunnen helpen om te gaan met problemen. Spontane manier van omgaan met mensen. Rustige begeleiding van de lesgever.
– Celia V.
Helder en bevattelijk gebracht. Geruststellend om de hoeveelheid opleiding & bagage van de lesgever te horen. Gevoel voor humor en zelfrelativering, kortom écht. Wat ik aanbeveel? Gewoon degelijkheid van de opleiding.
– D. K., Huisarts
Geeft inzicht in doelen formuleren en methodieken om hiermee om te gaan/barrières te zien. Zowel praktische methodieken en theoretische modellen. Oefeningen en gemeenschappelijke voorbeelden door Tom maken het concreet. Goede ondersteuning door Tom tijdens de oefeningen.
– Jurgen B.
Zeer aangename lesgever – concrete voorbeelden. Rustgevende en inspirerende locatie. Praktische oefeningen om meteen zelf verder te oefenen. Deze dag vraagt naar meer!
– Kathy K.
Praktisch bruikbaar. Zowel voor professioneel als privé toepasbaar.
– Annick E.
De dag was in orde, was deugddoend. Als kennismakingsdag is die gewoon prima, niet te veel in gepropt. Helder mooi prikkelend gebracht.
– Kurt
Vertrouwelijke energie. Inzichten verworven, doelstelling scherp gesteld. Ik zou het aanraden omdat er kwaliteit is op alle vlakken.
– Linde R.
Leuk om op 1 dag NLP te proeven, smaakt naar meer. Goede mix theorie-praktijk. De moeite om te ervaren.
– Wesley B.
Top!! In korte tijd sublieme uitleg, zowel theoretisch als praktisch.
– Hans, Fotograaf
In een aangename ontspannen sfeer wordt duidelijk en efficiënt gecommuniceerd. Deelnemers worden met respect op de vloer gevraagd en behandeld. Ik weet nu al iets beter wat NLP is en ben ervan overtuigd dat het mezelf op mijn pad kan versterken.
– Rudi G.
Doen! Een extra ervaring. Goede verdeling van theorie en praktijk.
– Chris P.
Zeker aan te raden. Goede, praktische kennismaking met NLP.
– Iris M.
Fijne introductie tot NLP, smaakmaker om ermee verder te gaan.
– Ellen D.
Aangename locatie: sfeer past bij het geheel. Tom is steeds geconnecteerd en open. Actieve opleiding.
– Inge G.
Vooral het positieve doorheen de training vind ik inspirerend. Een goeie dag om het positieve te doen groeien.
– Stefaan H.
Leuk overzicht van NLP, bruikbare tools, verrijkend, bewustwordingsproces.
– Marte P.
Interessante, gevarieerde kennismaking. Fijne afwisseling uitleg-oefeningen.
– K. R.
Heel leuke dag met heel veel praktische oefeningen. Ik heb op korte tijd heel veel geleerd, het was een echte verrijking. Heel energiek gegeven. Kortom: superdagje.
– Sara T.
Interessant voor zowel persoonlijke ontwikkeling als voor coaches die professioneel bezig zijn. Er mochten zeer veel vragen gesteld worden. Warme, open sfeer.
– Fabienne R., Coach
Boeiende NLP workshop. Op een rustige, aangename manier uitgelegd. Deze inleiding op NLP zal me bewuster maken van een aantal omgevingsfactoren.
– Greet D.
Kort, luchtig overzicht van NLP. Goeie lengte en groepsgrootte. Aangename zaal.
– P. F.
Gestructureerde, overzichtelijke manier om NLP te leren kennen. Theorie en praktijk, goeie combinatie. Smaakt naar meer.
– Mieke L.
Het was een reis van Breda van Gent meer dan waard. Zeer duidelijke uitleg. In een enorme rust en openheid wordt er lesgegeven. Ik heb al een coachopleiding gedaan, maar hier viel het op zijn plaats. Ontzettend bedankt. Jullie zien mij vast terug in het voorjaar.
– Petra A., Onderwijzeres
Bootcamp geeft een leuke, intrigerende introductie van NLP. Vraag naar meer 😉 Altijd grappig hoe je met onbekende mensen plots een connectie krijgt over heel persoonlijke dingen. TOP!
– Koert
Leerrijk, goede basisstart kennis NLP. Toepasbaar in de praktijk. Je kan er iets mee, geeft je onmiddellijk inzicht, confronterend.
– Carolien V., Psychologisch consulent
Deze NLP opleiding heeft mij nuttige tips gegeven die ik onmiddellijk in het dagelijks leven kan toepassen. Beknopt, maar erg interessant voor iedereen. Ik kan het aan elke persoon aanbevelen.
– Arianne
Je krijgt een mooi inzicht in de basis van NLP. Zeer rustgevende, aangename, professionele setting. Veilige sfeer. Vele methodieken.
– Lindsay
In korte tijd veel tools dat ik verder kan gebruiken met cliënten. Blij dat ik hiervoor een dag verlof heb genomen. Extra boost om door te gaan met mijn coachingpraktijk. Bedankt voor de kennis te delen.
– Karen, Coach
Dit is een eye-opener. Bepaalde zaken makkelijk toe te passen in de praktijk. Werpt een nieuw licht over bepaalde gedragingen in bepaalde situaties.
– Eveline D., Administratief bediende
Een boeiende reis doorheen NLP met zeer nuttige handvaten. Uitstekend gedoceerd!
– Myriam D., Corporate Communication Manager
Fijne constructieve ervaring en verfrissing om op een andere manier te reflecteren dan in het alledaagse leven.
– G. O.
Interessantie workshop! Je kan het meteen toepassen – wie openstaat voor verandering of op zoek is naar zichzelf/nieuwe uitdaging/verbetering situatie is dit optimaal.
– M. G.
Zeer praktisch, concreet, activerend én aangenaam. Geleefd en doorleefd.
– Ine D., Docent
Zeer praktijkgerichte boost over NLP! Toegankelijk, open en energiek.
– Martine, Coach