Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

COACHING

OVERWIN JE BLOKKADES EN KOM IN BEWEGING

Contacteer ons

Loopbaanbegeleiding

Via loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen bij YourCoach. Elke cheque omvat een pakket van drie of vier uur begeleiding en kost slechts €40.

 

 

Life coaching

Begeleiding bij al je levensvragen. Doelen, relaties, gezondheid, diepere patronen, zelfvertrouwen, assertiviteit... Onze ervaren coaches ondersteunen je en dagen je uit om nieuwe gewoontes aan te gaan en te transformeren naar een betere versie van jezelf.
Lees meer...

Stress & Burn-out Begeleiding

Wordt het je allemaal wat teveel of ben je aan het herstellen van een burn-out? Onze specialisten brengen jouw situatie in kaart en ontwikkelen een begeleiding die past bij jouw persoonlijkheid, energiepeil, werksituatie of fysieke gezondheid.
Lees meer...
 

Ondernemerscoaching

Veel ondernemers vergeten dat de groei van hun bedrijf begint bij hun eigen groei. Onze business coaches zijn zelf ondernemers, en ook ongeëvenaard in het identificeren en in beweging brengen van je struikelblokken naar nog meer succes.
Lees meer...
 

Doorbraaktrajecten

In het Doorbraaktraject ga je 3 maanden lang intensief met topcoaches Benjamin Ball of Tom Hallez aan de slag rond een vooraf bepaald resultaat. Hun focus ligt op het transformeren van je innerlijke en uiterlijke werk en leven – en daarvoor halen zij alles uit de kast.
Lees meer...
 

Groeitrajecten

Met onze brede achtergrond kunnen we zowel persoonlijke als professionele vraagstukken aan, dit via verschillende coachtrajecten.
Dit bij één persoon, of binnen hele teams en bedrijven. We hebben natuurlijk ook onze specialiteiten;
ontdek ons volledig aanbod aan coaching in de onderstaande keuzelijst.

Ontdek wat ons onderscheidt

Icon
Onze coaches
Wij zijn ervaren, gecertificeerd en veelzijdig. Bij ons moet je echt zijn voor de combinatie van focus op concrete beweging met diepe persoonlijke transformatie.
Lees meer...
Icon
Gratis hulpbronnen
Laat je inspireren door onze artikelen, video's, e-books over persoonlijke ontwikkeling, doelen, zelfcoaching en meer!
Lees meer...
Icon
Getuigenissen
Omdat wij kunnen verkondigen wat we willen, maar vooral de woorden van onze klanten de waarheid vertellen over wat we werkelijk kunnen en doen.
Lees meer...

Coaching volgen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken welk coachtraject bij jouw past.
Of mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Contacteer ons