Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

OVER ONS

GEDREVEN SINDS 2009

YourCoach is een warm en professioneel coachings- en opleidingscentrum gevestigd te Gent. Het is ontstaan uit de visie en diverse expertises van Tom en Benjamin, en telt ondertussen al meer dan 30 teamleden. Elke dag werken we volgens onze leidende principes: passie, verantwoordelijkheid en helderheid.

We combineren officiële kwaliteit met creatieve invalshoeken. We zijn een bedrijf op mensenmaat – wij doen het werk zelf en heel ons team is zorgvuldig geselecteerd op ervaring in het (bedrijfs)leven. Alles wat we meegeven is gericht op onze eigen ervaringen van wat écht werkt – en we blijven steeds bijleren. We gaan voor efficiëntie en zuiverheid, met een gedetailleerd oog voor het essentiële.

In een notendop

  • Warm én professioneel.
  • We nemen ons werk erg serieus, maar onszelf niet zo.
  • Gericht op congruentie van denken, voelen en doen.
  • Regelmatig provocatief, met een knipoog.
  • Verrassend, praktisch en dynamisch.

Gecertificeerde trainers & coaches

Icon
Team
We staan voor een sterk 'walk your talk'-gehalte, en dat vind je terug bij iedereen die in onze naam iets doet. Onze teamleden zijn gecertificeerde coaches, ervaren trainers, ondernemers én leuke mensen. Geen junior account managers, maar mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen.
Lees meer...
Icon
Locaties
Onze activiteiten zijn gespreid over een aantal locaties. We hebben een hoofdkantoor in Gent waar alle administratie gebeurt. In Loft 26 gaan alle (coach)opleidingen door. In onze groepspraktijk, De Overkant, kan je terecht voor coachings en andere vormen van begeleiding. Onze loopbaanbegeleiders hebben elk hun eigen locatie(s), verspreid over heel Vlaanderen.
Lees meer...
Icon
Kwaliteitslabels
We nemen ons beroep serieus, ook buiten de eigen muren. We investeren in de belangrijkste kwaliteitslabels, zowel op het vlak van opleiding als van coaching. We zijn vertegenwoordigd in en afgestemd op de deontologie en richtlijnen van de relevante beroepsverenigingen.
Lees meer...

Waarom YourCoach?

We hebben onze voeten op de grond, en werken dan ook enkel met zaken waarvan wij merken dat ze in het écht werken. We blijven ons bijscholen en ontwikkelen ook zelf nieuwe modellen en technieken. Theorie is interessant maar zorgt niet noodzakelijk voor verandering. In alles dat we doen gaan we rechtstreeks voor concrete impact op het werk en leven van onze klanten. Dat merk je aan de klanten waarmee we werken en de feedback die ze ons geven.
Referenties Onze Missie & Visie 10 redenen om voor YourCoach te kiezen

Publicaties

Icon
Boeken en e-books
Ontdek in onze boeken en e-books nieuwe en unieke invalshoeken op coachonderwerpen.
Boeken en e-books...
Icon
Brochures
Hier vind je de digitale versie van onze brochures rond opleidingen, coaching en in-company trajecten, en meer!
Brochures...
Icon
In het nieuws
Lees hier een aantal artikelen en interviews waarvoor we in de pers kwamen.
In het nieuws...