Tijd voor verandering! Uw groeiplan voor 2015

Het nieuwe jaar is er! Als u in 2015 betere resultaten wil op uw werk en in uw leven, heeft u nieuwe kennis en vaardigheden nodig. Verandering kan immers pas komen wanneer u zelf iets anders doet dan ervoor.

Investeer in uzelf. Volg een van onze concrete opleidingen die u klaarstomen voor meer effectiviteit en betere resultaten. Leer coachen, leiden en/of met meer effect communiceren.

Wat kan u verwachten van onze aanpak? Ons Qfor-certificaat liegt er niet om: bij YourCoach wordt u uitgedaagd en verrijkt in een warme, vertrouwelijke omgeving. We werken steeds praktisch en individueel, zodat u gegarandeerd iets meekrijgt om uw persoonlijke uitdagingen mee aan te pakken.

Bent u klaar om een nieuw élan te geven aan uw (professioneel) leven? Neem dan zeker een kijkje naar ons opleidingsaanbod en individuele loopbaanbegeleiding.

Opleiding Coachend Leiderschap

Opleiding Coachend LeiderschapNiet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap loopt over twee aansluitende dagen en geeft deelnemers een krachtige inleiding tot coaching en leiderschap in praktische situaties.

Door de focus op kleine groepen werken we efficiënt en individueel. Persoonlijke uitdagingen worden grondig besproken en in beweging gezet. Na deze opleiding keer je steevast verfrist en met een vernieuwende blik terug naar je werksituatie!

2 nieuwe data voor Coachend Leiderschap

Opleiding Integrale Coaching

Integrale Coaching Essentials (6 dagen)In 2015 kan je bij ons opnieuw de fundamenten van coaching aanleren, en onze doorleefde levenshoudingen verwerven die je overal met je meedraagt. Integrale Coaching is een unieke mix tussen de klassieke en beproefde coachmodellen, en een nieuwe aanpak waarbij ons onbewuste vermogens worden aangesproken en ontwikkeld.

Er starten twee Essentials reeksen. In januari een weekend reeks en vanaf april een donderdag reeks.

Twee Essentials reeksen in januari en in april 2015

NLP Opleidingen

NLP OpleidingenNLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan. Als één van de weinige instituten in Europa is YourCoach Master Trainer en Certified Copyright User van Robert Dilts' NLP University.

Er start een nieuwe NLP Practitioner vanaf maart 2015 en een NLP Master Practitioner (het vervolg op de Practitioner) vanaf maart 2015. Heb je zin om één dag de basis van NLP te proeven? Volg dan de de NLP Bootcamp op 3 februari 2015.

NLP Practitioner reeks vanaf maart 2015

NLP Master Practitioner vanaf maart 2015*
* Enkel voor personen met een basiskennis NLP.

NLP Bootcamp op 3 februari 2015

Opleidingen rond Stress en Burn-Out

Opleidingen rond Stress en Burn-OutVeel te veel talent en energie worden onnodig verspild aan overmatige stress en het daarop volgende uitvallen. Daarom willen we graag meewerken aan het aanpakken hiervan, omdat we denken dat we een meerwaarde kunnen betekenen. Het is onze bedoeling professionals op te leiden die op alle vlakken en in de verschillende fasen van stress en burn-out begeleiding kunnen bieden, zodat hun klanten ook op alle vlakken kunnen recupereren en transformeren.

In februari start een tweedaagse Opleiding Stress en Burn-Out Adviseur en in maart start een Opleiding Stress en Burn-Out Coach.

Opleiding Stress en Burn-Out Adviseur in februari 2015

Opleiding Stress en Burn-Out Coach vanaf maart 2015

Opleiding Loopbaancoach

Opleiding LoopbaancoachLoopbaanplanning en carrièreadvies zijn dé ontwikkelingsinstrumenten voor medewerkers van vandaag. Evaluaties volstaan niet meer, mensen willen begeleid worden en perspectief hebben op hun professionele groei. In deze zevendaagse Opleiding tot Loopbaancoach leer je alles om praktisch aan de slag te gaan als interne of externe loopbaancoach.

De opleiding is ook een ideale basis voor degenen die via loopbaancheques van de VDAB als loopbaanbegeleider aan de slag willen.

Opleiding Loopbaancoach in januari 2015*
* Enkel voor personen met coachervaring.

Individuele Loopbaanbegeleiding

VDAB LoopbaanchequesOok in 2015 kan je bij YourCoach terecht voor individuele loopbaanbegeleiding. Wij zijn een erkend loopbaancentrum van de Vlaamse Overheid. Heb je minstens één jaar werkervaring dan betaal je slechts 40 euro voor een loopbaantraject van 4 uur.

Heb jij ook zin om samen met een loopbaancoach je carrière een nieuwe wending te geven? We helpen je graag verder met je loopbaan. Contacteer ons vandaag nog om je eerste stap te zetten naar vertrouwen en plezier in je werk.

Lees hier de getuigenissen

Meer over loopbaanbegeleiding bij YourCoach

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!