Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP

STUDIE VAN SUCCESVOLLE PERSONEN

Contacteer ons Over NLP Coaching Over onze NLP Opleidingen

Alles over NLP

NLP, voluit NeuroLinguïstisch Programmeren, is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen.

NLP is een verzameling denkmodellen en technieken met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te begrijpen en eventueel te wijzigen. Het fundament: je ervaring is je eigen schepping.

NLP doet ons beseffen dat ons model van de wereld niet noodzakelijk de ruimere werkelijkheid vertegenwoordigt zoals we denken dat die bestaat. Het resultaat: je wordt manager van jezelf en van je sociale omgeving.

  • Neuro‘ verwijst naar ons neurologische systeem, de wijze waarop we onze zintuigen (gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk) gebruiken om onze ervaringen om te zetten in bewust en onbewust denken.
  • Linguïstisch‘ staat voor de wijze waarop we onze taal gebruiken om aan onze ervaringen betekenis te geven, en de manier waarop we die ervaringen overbrengen op onszelf en op anderen.
  • Programmeren‘ verwijst naar de manier waarop we informatie over de wereld rondom ons en onze ervaringen inwendig ‘coderen’ tot een persoonlijk wereldbeeld.
“NLP is a program that allows you to explore one extreme of human behaviour – namely excellence.”
– John Grinder

NLP is ook een toolbox voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. Het wordt gebruikt door trainers, therapeuten, topsporters, verkopers, ondernemers… en door iedereen die op een hoog niveau operereert.

Het geheim van succes

Hoe komt het dat de meeste dromen vastlopen op een onzichtbaar obstakel of een vaag of zelfs verkeerd doel?
Gratis NLP Opleiding

NLP Opleidingen

In onze NLP-cursussen leer je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken. Je leert beter doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je lontdekt de kracht van taal en metaforen. Je gaat dieper in op overtuigingen en denkstijlen, werkt met complexe communicatietools en leert de meest meest transformationele interventietechnieken uit de geschiedenis van de NLP. Je leert innerlijke conflicten te transformeren tot persoonlijke groei en conflicten met anderen om te zetten in productieve (werk)relaties. Je verwerft inzicht in de vermogens van succesvolle personen en krijgt instrumenten om deze in kaart te brengen en over te nemen.

Onze NLP-opleidingen worden telkens afgesloten met een certificatiedag.

YourCoach is Licensed Trainer of NLP en erkend door de Society of NLP, één van de oudste en grootste organisaties van NLP in de wereld.

Onze NLP opleidingen voldoen dan ook aan de vereiste kwaliteitsvoorschriften en de getuigschriften worden persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler, medegrondlegger van NLP en door John La Valle, voorzitter van de Society of NLP. Deelnemers ontvangen het internationaal certificaat van Licensed Practitioner of NLP.

Als één van de weinige instituten in Europa is YourCoach Master Trainer en Certified Copyright User van Robert Dilts’ NLP University. We volgen het gedachtengoed en de methodieken van Robert Dilts en Judith DeLozier, grondleggers en nog steeds absolute toppers in de internationale NLP-wereld. Zij omvatten drie generaties NLP: vertrekkende vanuit het persoonlijke over het interpersoonlijke tot het grotere ‘systemische’ veld. NLP bij YourCoach is dan ook meer dan enkele alleenstaande technieken. Het is een onderbouwd en vooruitstrevend communicatiemodel gebaseerd op de successtrategieën van honderden personen.

NLP Coaching

NLP Coaching richt zich op de oplossing voor jouw uitdagingen. Alle hulpmiddelen en antwoorden zijn in jou aanwezig! Samen met je NLP-coach ga je op een wonderlijke ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent, waarbij de coach gebruik maakt van specifieke technieken en kennis om je nieuwe oplossingen te leren zien. Je ontdekt de onbewuste processen die bij jou een rol spelen, hoe je overtuigingen je beperken en hoe deze te transformeren naar overtuigingen die je behulpzaam zijn.

NLP Coaching kan ingezet worden voor allergieën, stress en burn-out, verslavingen, depressie, spreekangst overwinnen, trauma verwerking en zelfs fobieën en angsten.

Wil je de kracht van NLP ervaren in een 1-op-1 sessie? Ontdek hier meer over wat NLP Coaching inhoudt, voor welke vragen en thema’s het werkt, en meer.