NLP

NLP, voluit NeuroLinguistisch Programmeren, is een verzameling denkmodellen en technieken met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te begrijpen en eventueel te wijzigen. Het fundament: je ervaring is je eigen schepping.

NLP doet ons beseffen dat ons model van de wereld niet noodzakelijk de ruimere werkelijkheid vertegenwoordigt zoals we denken dat die bestaat. Het resultaat: je wordt manager van jezelf en van je sociale omgeving.

Lees meer over NLP en de oorsprong van NLP

NLP Coaching

Bij YourCoach kan je terecht voor NLP coaching en behandelingen. Daarbij horen het doorbreken van oude patronen, het creëren van nieuwe gewoontes, het oplossen van conflicten, het opruimen van innerlijke belemmeringen of het creëren van meer keuzes in het leven.

Met NLP coaching kan je:

Gecertifieerde NLP coaches

Coaches bij Yourcoach behaalden het NLP Master Practitioner diploma aan het New York Training Institute (NYTI). Het NYTI was het eerste NLP centrum ter wereld en is nog steeds een van de meest gerenommeerde. Het werd in 1979 opgericht door Anné Linden, een rechtstreekse discipel van de grondleggers van NLP - Richard Bandler en John Grinder.

Meer weten over NLP?

Laat ons gerust iets weten en we geven je graag meer uitleg over de uitgebreide mogelijkheden van Neurolinguistisch Programmeren.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!