Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

GRATIS NLP WORKSHOP

HET GEHEIM VAN SUCCES

Hoe komt het dat de meeste dromen vastlopen op een onzichtbaar obstakel of een vaag of zelfs verkeerd doel?

 

Start vandaag met deze workshop

Geen betalingsgegevens nodig

Wat is het geheim van succes?

Nog belangrijker, wat maakt het verschil in het realiseren ervan?

Ontdek het tijdens onze boeiende en gratis workshop, waar NLP Master Trainer Tom Hallez je meeneemt op een reis door succes en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

In vijf krachtige lessen verkennen we de essentiële elementen van persoonlijke groei en professioneel succes, waaronder het stellen van doelen, het metamodel van NLP, het ontdekken en benutten van interne hulpbronnen, het belang van congruentie met je doelen, en de inspirerende strategieën van Walt Disney.

Les 1: Hoe stel je heldere doelen?

Het zetten van duidelijke, goed gedefinieerde doelen is de sleutel tot succes. Leer hoe je jouw pad kunt uitstippelen met concrete doelen die je helpen om obstakels te overwinnen en jouw energie te richten op wat echt belangrijk is.

Les 2: Vergroot je doel-bewustzijn

Ontdek het krachtige metamodel van NLP, een instrument dat je helpt bij het verhelderen van vage taal en denkprocessen, waardoor je dichter bij je doelen komt en helderheid wint in je acties.

Les 3: Je superkracht zit al in jou

Leer hoe je jouw interne hulpbronnen kunt herontdekken en optimaal kunt benutten om nieuwe doelen te bereiken in je leven. Ontdek de sleutels tot succes die al binnen handbereik liggen.

Les 4: Ben jij in lijn met je doelen?

Onderzoek de invloed van je omgeving op je persoonlijke en professionele groei, en leer hoe je deze in harmonie kunt brengen met je doelen om je succes te maximaliseren.

Les 5: De succes-strategie van Walt Disney

Verken de strategieën van Walt Disney en ontdek hoe je jouw dromen en aspiraties concreet kunt maken door gebruik te maken van de krachtige identiteiten van de dromer, de realisator en de criticus.

Meld je nu aan voor deze Gratis Workshop en ontdek Het Geheim van Succes!

Over de trainer

Tom Hallez werkt als full-time life en business coach. NLP is een onmisbaar onderdeel van zijn dagelijkse praktijk.

Hij is internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner & Trainer aan het New York Training Institute én bij Richard Bandler, medegrondlegger van NLP.

Tom gaat terug naar de basis van NLP: je ervaring is je eigen schepping.