Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

SPECIALISEREN ALS COACH

VERDIEP JE COACHING SKILLS

Naast de methodische coachopleiding tot Integrale Coach, kan je je bij ons verder bekwamen in specifieke thematieken of methodes. Waar je als coach vastloopt of tegen je beperkingen aanloopt, vind je hier nieuwe inspiratie en technieken om jouw praktijk een trapje hoger te tillen.

Op thematisch vlak kan je enerzijds specialist worden in loopbaanbegeleiding. Je leert werkvragen coachen aan de hand van de krachtigste tools uit onze dagelijkse praktijk. Anderzijds leer je als stress- en burnout coach mensen begeleiden in alle fasen van stress en/of burn-out, met een breed scala aan benaderingen. Tenslotte kan je in de opleiding Kinder- en Jongerencoach leren hoe je het verschil kunt betekenen voor deze boeiende doelgroep.

Op methodisch vlak kan je onze unieke Integrale werkwijzen verder integreren via creatief-fysiek coachen en systemisch coachen. Creativiteit, intuïtie en het onderbewuste gaan van ongrijpbare concepten naar toegankelijke en onmisbare tools in je coachgesprekken.

Ontdek wat ons onderscheidt

Icon
Mentoring & Intervisie
Als coach is het van groot belang regelmatig zelf in begeleiding te gaan. Waarmee kan jij moeilijk omgaan bij je klanten? Welke van jouw persoonlijke stukken spelen op en lopen in de weg? Mentor coaching kan op individuele basis en ook in groep (Intervisie).
Lees meer...
Icon
Onze trainers
We staan voor een sterk 'walk your talk'-gehalte, en dat vind je terug bij iedereen die in onze naam iets doet. Onze teamleden zijn gecertificeerde coaches, ervaren trainers, ondernemers én leuke mensen. Mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen.
Lees meer...
Icon
Kwaliteitslabels
We nemen ons beroep serieus, ook buiten de eigen muren. We investeren in de belangrijkste kwaliteitslabels, zowel op het vlak van opleiding als van coaching. We zijn vertegenwoordigd in en afgestemd op de deontologie en richtlijnen van de relevante beroepsverenigingen.
Lees meer...

Onze Specialisaties

Kinder- en Jongerencoach

Wil jij kinderen en jongeren begeleiden? In de opleiding Kinder- en Jongerencoach leer jij hoe je het verschil kunt betekenen voor deze boeiende doelgroep. Je leert welke werkvormen je het best gebruikt en hoe je voor versterkende trajecten zorgt. Je duikt in de kinderwereld en het tienerbrein om ze beter te begrijpen en leert moeilijke gesprekken aangaan met ouders.

Systemisch Coachen

Het systemische maakt steeds meer opgang in de coachwereld. Naast de persoonlijke inzichten, geeft het systemische diepere inzichten in de grotere gehelen die op ons inwerken en waarlangs we bepaalde patronen ontwikkeld hebben. Na deze opleiding krijgen je coachgesprekken een systemische insteek, waardoor diepere en meer fundamentele lagen geraakt worden.

Creatief-Fysiek Coachen

Creatief-Fysiek Coachen is een speelse en verrassend effectieve, diepgaande manier van werken. Het is een directe en krachtige weg naar nieuwe perspectieven. Tegelijk houdt het altijd de openheid en klantgerichtheid aan die eigen is aan klassieke coaching volgens ICF-standaarden.

Embodied Traumasensitief Coachen

De opleiding Embodied Traumasensitief Coachen biedt een gestructureerd kader voor coaches om effectief en duurzaam te werken met individuen die trauma hebben ervaren.

Coachen in Organisaties

Als je een coachende rol hebt binnen je organisatie of bedrijf, riskeer je soms gesandwicht te worden tussen de verwachtingen van het bedrijf en die van je collega’s. In deze opleiding ontdek je hoe je elegant laveert tussen die verschillende belangen, en je leert coachen op een manier die de mensen en de resultaten verenigt. We reiken je verschillende formats aan voor zowel groepen als 1-op-1 sessies. Bovendien gaan we de diepte in: je leert peilen naar de onderstroom in een organisatie — zonder te vergeten wie je best welke verantwoordelijkheid toebedeelt.

Even de weg kwijt?

Het is soms moeilijk kiezen uit al die verschillende mogelijkheden. Jouw verhaal is uniek, dus ook je keuze is persoonlijk.
We bespreken graag met jou welke training op dit moment het beste bij jou past.
Contacteer ons