OPENDEURDAG

ZATERDAG 18 SEPTEMBER 2021

Nu inschrijven
Op zaterdag 18 september 2021 opent YourCoach weer de deuren voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte, Loft 26, en ons voltallige team.

Het thema van deze editie is: Doorzetten

We hebben allemaal doelen en verlangens, die we niet volhouden. In het begin gaat het wel even goed, maar we houden het niet vol. Hoe kan je meer doorzetten en minder uitstellen? Hoe werk je aan discipline?

En als dat niet werkt, waaraan ligt het dan wel? Wat ligt er onder de oppervlakte van (moeite met) doorzetten? Het einddoel van deze dag is ervoor zorgen dat je die projecten die al zo lang op jou liggen te wachten, eindelijk aanpakt en afwerkt.

Je kan de opendeurdag live of online meevolgen.

4 Praktische Workshops

Klik op een workshop voor meer informatie.

‘Waarom doe je dat nog?’
‘Omdat ik het gewoon ben.’
Hoeveel zaken houd je vol omdat het nu eenmaal zo is, of om anderen niet teleur te stellen? Hoeveel van je tijd en energie gaat naar zo’n zaken?

Als je vrij wil zijn, moet je grenzen leren zetten. Joke en Jürgen zoomen in deze workshop in op hoe jij meer kan kiezen vanuit vrijheid, eerder dan doorzetten omdat het zo hoort. Verwacht een sessie boordevol tips om terug vrij-moedig te leven.

Hoe zitten echte doorzetters in elkaar? Wat zien, voelen, doen ze anders? Wat zeggen ze tegen zichzelf? Tom kijkt naar de modellen van bekende doorzetters en hoe hun onbewuste strategie er precies uitziet. Leer van de meesters en transformeer je eigen aanpak!

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

Herken je dat, zo’n moment dat je helemaal in flow zit? Je voelt je vrij, lichtvoetig en tegelijk vastberaden. Alles valt samen, en de dingen gaan als vanzelf. Je bent verbonden met het verleden, én geïnspireerd om toekomstige mogelijkheden te verzilveren.

Hoe laat je zo’n ‘kairotisch ogenblik’, genoemd naar de god Kairos, ontstaan in jouw leven? Samen met Joke ontdek je de elementen die voor jou cruciaal zijn, zodat je het kan oproepen wanneer je wil.

We hebben allemaal een deel in ons dat wil doorzetten, en andere delen die dat niet willen doen. In deze workshop werkt Benjamin met die verschillende delen via interactieve werkvormen, en leer jij je innerlijke Doorzetter krachtiger maken.

Benjamin onderzoekt met jou welke zaken ervoor zorgen dat je niet doorzet, zelfs al wil je eigenlijk wel. Wat levert het op om niet door te zetten? Je ontdekt je innerlijke saboteurs en bekijkt ze op een andere manier.

Op het einde van deze interactieve dag nodige we jullie graag uit op een gezellige receptie. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Nu inschrijven

Ontdek de Loft

In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

 
Loft 26
 

Wat kan je allemaal doen?

 • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
 • Woon 4 interactieve workshops bij rond het thema Doorzetten.
 • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
 • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
 • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

 
Opendeurdag 2021
 

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

 
Team YourCoach
 

Inschrijvingsformulier

 

Schrijf je hier in!

Velden met het * zijn verplicht.

  10u - De energie van doorzetten11u30 - De strategieën van doorzetters12u30 - Speedcoachings13u30 - Vind jouw bevlogen tijd15u - De Doorzetter versterken16u - Receptie

  LiveOnline

  Tik verificatiecode*: captcha