Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

OPENDEURDAG

ZATERDAG 27 JANUARI 2024

Op zaterdag 27 januari 2024 opent YourCoach de deuren voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte, Loft 26, en ons voltallige team.

Het thema van deze editie is:
“Flow”

Wanneer je in flow bent, gaat alles vanzelf. De tijd vliegt, je bent helemaal geabsorbeerd, en de inspiratie komt intuïtief en spontaan naar boven. Dat is op het werk zo, maar ook in je persoonlijke leven. Je bent helemaal in het moment, alles komt vanzelf op je af, alles wat je doet, klopt en werkt…

Kon het maar altijd zo zijn!

Helaas is de realiteit vaak anders. Je innerlijke dialoog haalt je uit het moment en doet je haperen. Twijfelende stemmen halen je naar beneden. Het wordt ‘proberen’ in plaats van doen. Het lijkt alsof je de bal voortdurend misslaat, of toch niet voluit raakt.

Hoe kan je meer flow in je leven brengen?
Hoe kan je moeitelozer in het moment zijn en meer impact hebben, zowel privé als professioneel?

4 Praktische Workshops

Klik op een workshop voor meer informatie.

Integrale Coaching – Benjamin Ball

Flow krijg je niet zomaar. Soms ervaar je het spontaan, vaak op onverwachte momenten. Maar in flow zijn is zeker niet de standaard, zeker omdat de wereld ons vaak vraagt om in de flow van een ander mee te gaan.

Om op consistente basis in flowstaat te raken, moet je door bepaalde weerstanden raken. Zoals wanneer je geen zin hebt om te gaan sporten maar eens je er bent, ben je dankbaar. Andere keren echter, zou je beter thuisblijven en voor jezelf zorgen, en dan ontstaat spontaan een motivatie voor beweging. Wat is nu de juiste flow?

In deze workshop identificeer je verschillende soorten weerstand, en leer je ermee omgaan zodat je makkelijker in een krachtige flowstaat komt.

NLP – Tom Hallez

Hoe heerlijk, helemaal opgaan in het moment! Gewoon aanwezig zijn, alert en ontspannen tegelijk, nergens anders over nadenken… Was het maar altijd zo. Maar ja…

Bij de ene activiteit verlies je de tijd uit het oog, bij de andere zit je om de minuut op je klok te kijken. Wat is het verschil tussen beide? Hoe kan je meer in het moment zijn wanneer je dat wil? En hoe kan je beter georganiseerd en gestructureerd omgaan met tijd, wanneer dat aangewezen is?

10 min. per coaching

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

Stress & Burn-out – Joke Adins en Jürgen Blommaert

Flow en spanning hebben veel met elkaar te maken. De spanning moet nét goed zitten om ons in flow te brengen. Flow ontstaat het best wanneer een situatie tegelijk comfortabel/veilig genoeg is om ons te laten gaan, en spannend genoeg is om ons in beweging te brengen. Het zit in de sweet spot ergens tussen saai en paniek.

Hoe kan je jezelf consistent in dat spanningsveld brengen, zodat je lichaam vanzelf in beweging komt? Aan de hand van concrete oefeningen breng je jezelf in een prikkelende flowstaat.

Integrale Coaching – Joke Vander Laenen

“Wie in harmonie is, hoeft niet te vechten.”, zei Bert Hellinger.

In deze workshop ontdek je jouw fundamentele bouwstenen van flow, van werken en leven zoals jij bedoeld bent. Recht naar de essentie dus, met Joke Vander Laenen. Je geniet van inspiratie uit literatuur en muziek en krijgt systemische inzichten en coaching-technieken mee. Van onrust en gedoe naar eenvoud en vanzelf. Kom meestromen!

Op het einde van deze interactieve dag nodigen we jullie graag uit op een gezellige nieuwjaarsreceptie. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Nu inschrijven

Ontdek de Loft

In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

Loft 26

Wat kan je allemaal doen?

  • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
  • Woon 4 interactieve workshops bij rond het thema “Flow”.
  • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
  • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
  • Ontdek Loft 26, onze eigen zaal in de vernieuwde Gentse Dokken.

Opendeurdag 2024 YourCoach

Ontmoet het team

Ons trainersteam staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.


Opendeurdag 2022 Team

Inschrijvingsformulier

 

Schrijf je hier in!

Velden met het * zijn verplicht.

    10u - Flow vs Forceren11u30 - Flowen in de tijd12u30 - Speedcoachings met Team Loopbaan13u30 - Flowen met je prikkels15u - De fundamenten van flow16u - Nieuwjaarsreceptie
    Tik verificatiecode*: captcha