OPENDEURDAG

ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022

Nu inschrijven
Na 2 jaar online opent YourCoach weer “live” de deuren op zaterdag 24 september 2022 voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte, Loft 26, en ons voltallige team.

Het thema van deze editie is:
The Hero’s Journey

Ga met ons mee op een heldhaftige tocht doorheen je innerlijke landschap. Ontmoet je demonen en schaduwen, krijg hulp van toverkrachten en bondgenoten, en transformeer naar een next level versie van jezelf.

4 Praktische Workshops

Klik op een workshop voor meer informatie.

Integrale Coaching – Joke Vander Laenen

Boeken en films brengen helinnen en helden ten tonele. Ze overwinnen draken, misdadigers, op hol geslagen robots, meedogenloze organisaties…

In vergelijking daarmee voelt ons eigen leven misschien niet zo spectaculair. Toch hebben we allemaal paden in ons leven die ons vragen om heldhaftig op te dagen. Zelfs al lijken ze aan de buitenkant banaal, wat het van ons vraagt als persoon is episch.

In deze workshop gaan we samen op zoek naar de challenges die jou uitnodigen om met je volle energie en moed op te dagen.

Stress & Burn-out – Joke Adins en Jürgen Blommaert

Wanneer we een reis aanvatten die onze huidige (voorstellings)vermogens overstijgt, zullen we ook onszelf moeten overstijgen. Wat we konden en deden is niet genoeg meer. Wie en wat kan jou helpen?

In deze workshop ontdek je superkrachten die je van jezelf niet vermoed had, of die je vergeten was. En zet je een eerste stap met rond jezelf een omgeving te creëren die jou steunt in je tocht.

10 min. per coaching

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

Integrale Coaching – Benjamin Ball

Wat ons tegenhoudt om te doen wat we écht willen, zijn die stemmetjes die ons doen twijfelen en onze voornemens wankelen. Waar een enthousiaste buitenstaander zegt: ‘Ga er gewoon voor, wat kan er misgaan?’ zijn er ook invloeden die ons liever veilig houden waar we zitten.

Om iets ongelofelijks te doen, moet je je ergste angsten onder ogen komen. Hoe groter de gooi die je doet naar grootsheid, hoe afschrikwekkender de angsten. Hoe ga je daarmee om? Dat kom je te weten in deze workshop.

NLP – Tom Hallez

In de films leven de helden na hun reis nog lang en gelukkig. In het echt staat de volgende tocht vaak al klaar nog voor de ene goed en wel afgerond is. Het stopt nooit.

En we vergeten zo snel wat we al allemaal achter ons liggen hebben, de overwinningen en gloriemomenten. In deze workshop zetten we ons aan het kampvuur om onze epische liederen aan elkaar te zingen. We poetsen onze transformaties en krachtbronnen op en geven ze een ereplek in ons leven.

Op het einde van deze interactieve dag nodigen we jullie graag uit op een gezellige receptie. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Nu inschrijven

Ontdek de Loft

In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

 
Loft 26
 

Wat kan je allemaal doen?

  • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
  • Woon 4 interactieve workshops bij rond het thema “The Hero’s Journey”.
  • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
  • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
  • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

 
Opendeurdag 2022 Tom & Benjamin
 

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

 
Opendeurdag 2022 Team
 

Inschrijvingsformulier

 

Schrijf je hier in!

Velden met het * zijn verplicht.

    10u - Ik, een held?!11u30 - Bondgenoten en toverkrachten12u30 - Speedcoachings met Team Loopbaan13u30 - Vechten met demonen15u - De lessen nemen16u - Receptie

    Tik verificatiecode*: captcha