OPENDEURDAG

ZATERDAG 29 JANUARI 2022

Nu inschrijven
Op zaterdag 29 januari 2022 opent YourCoach weer de deuren voor een volledige dag gratis workshops en coachings. Je ontdekt onze opleidingsruimte, Loft 26, en ons voltallige team.

Het thema van deze editie is:
Zinvol Werk

Voor velen is werk veranderd sinds Corona. Hoe ga je om met die veranderingen? Hoe haal je het meeste uit je werk in dit tijdperk? Velen vragen zich af of hun job nog wel bij hun past. En indien niet (meer), wat dan wel? We geven je tools en inzichten mee.

Je kan de opendeurdag live of online meevolgen.

4 Praktische Workshops

Klik op een workshop voor meer informatie.

Stress & Burn-out – Joke Adins en Jürgen Blommaert

De nervus watte…? Deze uiterst belangrijke zenuw geeft informatie door van de organen naar de hersenen, en ook omgekeerd. Dat maakt hem van essentieel belang in het beheren van stress! Door de nervus vagus te stimuleren kan je je innerlijk ontspannen en gezonder maken.

In deze workshop geven we oefeningen mee om de nervus vagus te activeren. Achteraf kan jij beter om met stress, kan je zelf je veerkracht verhogen en bewustere keuzes maken.

Integrale Coaching – Joke Vander Laenen

Humor creëert sfeer op de werkvloer, en zorgt voor lichtheid en plezier. Ze is tegelijk krachtig, bevrijdend én delicaat. Want wat je collega grappig vindt, ervaart jij misschien als ‘te’. Hoe kan jij humor inzetten als een instrument om met meer fun, flow én verbinding te werken? Joke neemt je mee op een lichtvoetige en inspirerende trip.

10 min. per coaching

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

NLP – Tom Hallez

Weet jij eigenlijk wel wat écht belangrijk is in je werk? En in hoeverre werk jij daar ook naar? Hoe krijg je meer van wat voor jou telt in je dagelijkse bezigheden? Onze waarden bepalen op een onbewust niveau veel van onze keuzes en resultaten. Ze definiëren hoe we in het leven staan. Tom gaat met jou op exploratie doorheen je waarden, en geeft je de kans om ze anders te structureren.

Integrale Coaching – Benjamin Ball

Wat is het verschil tussen talenten en kwaliteiten? En vooral, hoe zorg je ervoor dat je van beide meer kan inzetten in je werk? Hoe zorg je voor voortgaande groei? Benjamin gaat in deze dynamische workshop aan de slag met jouw talenten en kwailteiten, en geeft je ingangen om ze krachtiger binnen te brengen in je leven.

Op het einde van deze interactieve dag nodige we jullie graag uit op een gezellige receptie. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Nu inschrijven

Ontdek de Loft

In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

 
Loft 26
 

Wat kan je allemaal doen?

 • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
 • Woon 4 interactieve workshops bij rond het thema Zinvol Werk.
 • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
 • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
 • Ontdek Loft 26 en geniet van lekker eten en drinken, waaronder verschillende Gentse specialiteiten.

 
Opendeurdag 2021
 

Ontmoet het team

Ons hele team staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

 
Team YourCoach
 

Inschrijvingsformulier

 

Schrijf je hier in!

Velden met het * zijn verplicht.

  10u - Schud je nervus vagus wakker op de werkvloer11u30 - De impact van humor op je werkgeluk12u30 - Speedcoachings met Team Loopbaan13u30 - Ontdek en verfijn jouw werkwaarden15u - Van talent naar kwaliteit16u - Nieuwjaarsreceptie

  LiveOnline

  Tik verificatiecode*: captcha