Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

OPENDEURDAG

ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

Het beste van 15 jaar YourCoach,
gebundeld op één magische dag

Naar goede gewoonte gooien we in september de deuren van Loft 26 open voor een dag vol workshops. Deze editie wordt echt een Deluxe Editie, want het kader van ons 15-jarig bestaan geeft elke lesgever de BESTE workshop die hij tot nu toe op een opendeurdag gaf.

5 Praktische Workshops

Klik op een workshop voor meer informatie.

Stress en Burn-out coach – Joke Adins en Jürgen Blommaert

Veel stress ontstaat door onduidelijkheid en twijfel in je keuzes. Je neemt geen duidelijke positie in, probeert te bemiddelen tussen keuzes en mensen… Je weet niet of je je kwaad moet maken, of de ander vergeven en het je niet aantrekken. Of je in actie moet komen, of geduldig zijn.

Keuzes gaan vaak over tegengestelde ideeën en principes die beide waardevol zijn. Als krachten die op je inwerken langs verschillende kanten. Doe het wel, doe het niet. Zorg voor jezelf, zorg voor de ander. Maak je groot, maak je klein.

Los van de specifieke beslissing in de situatie gaat het over wie we zijn. We tonen onze oude patronen voor de zoveelste keer in deze situatie. Daar ligt ook een kans om iets anders neer te zetten, want elke keuze bevat het zaadje voor een nieuwe manier van leven. Joke en Jürgen gaan met jou aan de slag om jouw specifieke keuzes en oude patronen te herschrijven.

NLP – Tom Hallez

Zit je met moeilijke keuzes? Zaken die je uitstelt? Problemen die blijven aanslepen? Weet dan dat onder de oppervlakte van elke lastige situatie een conflict van waarden zit. Onze waarden zijn als een kompas dat ons aanstuurt, al dan niet in de richting die we willen.

In deze magische en sfeervolle workshop breng je jouw waarden (opnieuw) krachtig in kaart en transformeer je jouw levenspad. Het wordt duidelijker wat wel en wat niet bij jou past. Je creëert een identiteit waarin jouw waarden de leidende kracht zijn om te bewegen richting een meer vervullend werk- en privéleven.

Laat je inspireren door Tom en ontdek de echte waarde van je waarden!

10 min. per coaching

Ervaar coaching en onze manier van coachen. Tijdens de speed coachings kan jij een concrete vraag voorleggen aan één van onze coaches en gedurende 10 minuten op zoek gaan naar een antwoord.

Integrale Coaching – Joke Vander Laenen

‘Hier ben ik dan
Meer dan dit kan ik niet zijn
En ook niet minder’

Leef je een zinvol en vervuld leven? Benut jij genoeg jouw potentieel ten volle en stroomt je levensenergie krachtig? Of schuurt het en gaat het alle kanten uit? Voel je je verbonden met je hoger doel? Of ben je de weg even kwijt?

In deze brain- & soul-workshop steekt Joke Vander Laenen samen met jou weer het licht aan. Je krijgt inspiratie uit muziek en literatuur. Je gaat zelf aan de slag met coachmethodes en stevige systemische inzichten om weer contact te maken met het fundament van jouw bestaan. Kom meedoen, het is tijd.

Kinder- en Jongerencoach – Catherine De Vriendt

Metaforen, vergelijkbaar met sprookjes, spreken de verbeelding aan en bevatten diepe boodschappen. Ze gaan waar het verstand niet raakt, en laten lijfdelijk voelen waar het hoofd in verwarring verdwaalt. Daarom werken ze in coachgesprekken zo krachtig door. Niet enkel bij volwassenen, maar ook bij kinderen en jongeren bij wie abstract praten doorgaans minder goed werkt.

In deze workshop geeft Catherine jou tekst en uitleg bij het gebruik van metaforen. Je ervaart jouw eigen metaforen aan den lijve en leert manieren om ze in te zetten bij anderen. Je beleeft speelse oefeningen die je in contact brengen met delen van jezelf die je vergeten was.

Integrale Coaching – Benjamin Ball

De meest bekeken workshop ooit bij YourCoach. Benjamin bespreekt de durf om te springen, wat ons tegenhoudt en hoe je door je angsten breekt. We weten allemaal wel dat angst ons tegenhoudt en dat we erdoor moeten, maar hoe doe je dat concreet?

Benjamin geeft demonstraties, vertelt verhalen en daagt jou uit om het onzekere te omarmen.

Zit jij met een project dat maar blijft liggen? Blijf jij maar aan de zijlijn kijken naar het leven dat je zou willen leiden? Na deze workshop kom je gegarandeerd in actie!

Op het einde van deze interactieve dag nodigen we jullie graag uit op een gezellige receptie. We kunnen nog napraten over de dag. De vragen waarvoor overdag geen tijd was, kan je nu rechtstreeks aan de lesgevers en coaches stellen.

Je leert het YourCoach Team kennen, evenals onze klanten en partners. Wij geven je graag meer tekst en uitleg over de trajecten, onze visie, onze manier van werken. Of stel je vragen aan oud-leerlingen en kom te weten hoe het er nu écht aan toegaat op onze opleidingen en in onze coachtrajecten.

Nu inschrijven

Ontdek de Loft

In Loft 26 gaat de meerderheid van onze opleidingen door. Het is een ruime en lichte zaal met alle nodige faciliteiten voor een kwalitatief opleidingstraject. De grote meerwaarde van onze ruimte is dat ze enkel voor onze opleidingen gebruikt wordt.

De Loft is perfect afgestemd op de noden van een (coach)opleiding: een collectieve lesruimte, een overvloed aan zitruimte waar kan geoefend worden, een aparte coachruimte en alle mogelijke materiaal dat tijdens een opleiding aan bod kan komen.

Loft 26

Wat kan je allemaal doen?

  • Ontmoet het team en stel je vragen over onze individuele trajecten, open opleidingen en in-company aanbod.
  • Woon 5 interactieve workshops bij rond het thema “The best of”.
  • Laat jezelf coachen tijdens de speed coaching sessies.
  • Neem documentatie en de volledige kalender mee naar huis.
  • Ontdek Loft 26, onze eigen zaal in de vernieuwde Gentse Dokken.

Opendeurdag 2024 YourCoach

Ontmoet het team

Ons trainersteam staat de hele dag tot je beschikking voor uitleg over de trajecten en mogelijkheden. Er zijn ook speed coachings voorzien waarin je een coaching aan den lijve kan ervaren.

Opendeurdag 2024 Trainers

Inschrijvingsformulier

 

Schrijf je hier in!

Velden met het * zijn verplicht.

    10u-11u - Kiezen tussen uitersten11u15-12u15 - Leef je waarden12u15-13u15 - Speedcoachings13u15-14u15 - Jouw leven naar betekenis14u30-15u30 - Ontdek de kracht van metaforen15u45-16u45 - Art of Jumping en King of Plets16u45-18u - Receptie
    Tik verificatiecode*: captcha