Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

OVER ONS

BROCHURES

Aanbod 2024

Bij YourCoach vind je een uitgebreid aanbod van opleidingen rond persoonlijke en professionele groei. Onze trajecten sluiten bij elkaar aan: ze zijn allen anders genoeg om elkaar aan te vullen en qua gedachtengoed gelijk genoeg om één groter geheel te vormen. In deze brochure kan je ons volledig aanbod van 2024 bekijken.

Download Brochure

Loopbaanbegeleiding

Via loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen bij YourCoach. Elke cheque omvat een pakket van vier of drie uur begeleiding. In totaal kan een werknemer maximaal zeven uur loopbaanbegeleiding kopen op een periode van zes jaar. Loopbaancheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB en kosten 40 euro per stuk.

Download Brochure

Opleiding Systemisch Coachen

In de Opleiding Systemisch Coachen leer je kijken naar de diepere stromingen en invloeden die onder de oppervlakte spelen. Voor de coach is het een bijzonder waardevolle aanvulling in gesprekken. Veranderingen vanuit de systemische laag werken vaak op veel gebieden en over lange termijn door.

Download Brochure

Opleiding Creatief-Fysiek Coachen

Creatief-Fysiek Coachen is hét sluitstuk van de Integrale Coachmethode. Het is een verrassend effectieve, en diepgaande manier van werken. Je leert sessies neerzetten die het bewuste maar vastgelopen weten overstijgen. Je maakt de vraag fysiek binnen in de sessie en brengt zo het patroon naar boven. Daarmee kan je aan de slag om beweging bij je klant op gang te brengen.

Download Brochure

Opleiding Stress en Burn-out Coach

Leer vanuit een Integrale bril kijken naar mensen met stress en/of burn-out. Identificeer de fase waarin die zich bevindt, en werk aangepast aan diens noden en draagkracht. We leren methodes en technieken aan uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie en opstellingen - alles gecombineerd in één omvattende methode. In deze achtdaagse opleiding ga je vooral praktisch aan de slag en krijg je alle theoretische ondersteuning om professioneel met stress en burn-out om te gaan.

Download Brochure

Opleiding Loopbaancoach

Wil jij zelf mensen begeleiden rond loopbaanvragen? In de Opleiding Loopbaancoach leer je alles om praktisch aan de slag te gaan als loopbaancoach. Onze benadering is gebaseerd op onze dagelijkse praktijk als officiële loopbaancoaches. Dat wil zeggen dat we meer geven dan het theoretische kader. We geven de tools mee die wij het vaakst gebruiken om iemand carrière in beeld te brengen en in de juiste richting te gidsen.

Download Brochure

Opleiding Coachend Leiderschap

De Opleiding Coachend Leiderschap geeft deelnemers een krachtige inleiding tot een coachende vorm van leiderschap in praktische situaties. Je leert jezelf kennen en beter communiceren met je medewerkers. We werken in kleine groepen en wisselen ervaringen uit met collega’s uit andere sectoren. Persoonlijke uitdagingen worden grondig besproken en in beweging gezet.

Download Brochure

Opleiding Integrale Coaching

Onze unieke coachmethode. Integrale Coaching slaat de brug tussen de klassieke meetbare, rationele coachmethodes en de intuïtieve, creatieve manieren van werken. Begeleid mensen op gebieden waar het weten het laat afweten. Deze opleiding is tevens gericht op het ontdekken en in de wereld zetten van je passie en levensmissie. Ontwikkel ongeacht je beroep een unieke eigen stijl, en word een inspiratie in je vakgebied.

Download Brochure

NLP Opleidingen

NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren) is de studie van (succesvolle) personen en ervaringen. NLP is dé tool bij uitstek waarmee jij je communicatie en gedrag kan veranderen. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan.

Download Brochure