Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

DOORBRAAKTRAJECTEN

KRACHTIGE, UITDAGENDE EN DIEPGAANDE BEGELEIDING

Wil je definitief en duurzaam naar het volgende niveau in jouw werk of business, gezondheid, relatie(s)…?
Ben je al even met iets aan het worstelen en wil je er eindelijk door?
Wil je krachtig, uitdagend en diepgaand begeleid worden?
Dan is het Doorbraaktraject iets voor jou.

In het Doorbraaktraject ga je 3 maanden lang intensief met topcoaches Benjamin Ball of Tom Hallez aan de slag rond een vooraf bepaald resultaat. Hun focus ligt op het transformeren van je innerlijke en uiterlijke werk en leven – en daarvoor halen zij alles uit de kast.

  • 3 maanden intensieve begeleiding en opvolging.
  • Live of online sessies.
  • Volle aandacht, Benjamin en Tom nemen maximaal 2O klanten per jaar aan.
  • Aan echte resultaten én onbewuste patronen werken.
  • Als jij opdaagt en ervoor gaat, garanderen zij jou 100% resultaat.

Getuigenissen

3 maanden intensieve begeleiding

Benjamin of Tom begeleiden je 3 maanden lang intensief en met alle resources die zij hebben. Die periode is lang genoeg om nieuwe gewoontes in te slijten (daarvoor zijn 60 tot 90 dagen nodig), je uitdagingen van verschillende invalshoeken te bekijken, je acties op te volgen en vervolgens telkens op te voeren, en de herhaalde pogingen van je onbewuste om terug te keren naar het oude telkens opnieuw te herprogrammeren.

Het is uitdagend! Je krijgt opdrachten van diep persoonlijk werk over nieuwe dagelijkse gewoontes installeren tot het zetten van die stappen die je al zolang uitstelt. Enkel door herhaaldelijk oncomfortabel naar jezelf te kijken en zaken in werkelijkheid neer te zetten kom op een duurzaam hoger niveau.

Innerlijk én uiterlijk werken

We werken aan het uiterlijke (meetbare resultaten buiten jezelf) én aan het innerlijke (voelbare verschuivingen binnen jezelf: identiteit, energie, overtuigingen…) – dit is een essentiële combinatie! Wie enkel aan het uiterlijke werkt botst op innerlijke beperkingen, wie enkel aan het innerlijke werkt zet de verandering niet neer waardoor het krachtige gevoel van transformatie weer wegebt, langzaam uitgevaagd door de conditionering van je omgeving. Benjamin en Tom zetten vele disciplines in: systemisch, creatief, fysieke werkvormen, NLP… een uitgebreid arsenaal tools en houdingen om jouw vraag in beweging te krijgen.

Volle aandacht

In een doorbraaktraject krijg je geen bandwerk! Benjamin en Tom nemen nog maximaal 20 klanten per jaar aan. Die krijgen hun volle aandacht en energie. Zij vragen meer commitment en geven meer commitment, waardoor klanten zich veel sterker ondersteund en persoonlijk begeleid voelen. Niet iedereen kan zomaar instappen in een doorbraaktraject. Benjamin en Tom selecteren met wie zij werken. Er moet een ‘klik’ zijn, en commitment langs beide kanten om er helemaal voor te gaan.

 

Verloop van een doorbraaktraject

Intake – we stemmen af wat jouw gewenste resultaat is en of we met elkaar willen werken.
Pre-sessie – we leggen de resultaten vast en maken meetbaar wat jij binnen 3 maanden anders wil.
Sessies – we werken gedurende 3 maanden minstens om de 2 weken met elkaar. Dat kan in het echt en ook online – afhankelijk van waar je zit en welke je noden op dat moment zijn.
Evaluatie en afronding – we bekijken wat je bereikt hebben en VIEREN jouw nieuwe leven!

Wil jij een Doorbraak maken?

Benjamin Ball of Tom Hallez ontvangen je graag voor een eerste intakegesprek.

Contacteer Benjamin Ball Contacteer Tom Hallez