Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

IN-COMPANY

INVESTEER IN DE GROEI VAN JOUW MEDEWERKERS, TEAM EN ORGANISATIE

In-Company

Heb jij behoefte aan een training of teamcoaching/building specifiek afgestemd op jouw organisatie? Of eerder aan een individuele begeleiding van één of meerdere medewerkers? Met onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven verzorgen wij aangepaste en interactieve trajecten met ruimte voor de individuele noden van de deelnemers.

Dankzij onze unieke werkwijze en expertise weten wij als geen ander hoe we een intern leertraject levendig en relevant kunnen maken. We staan erop onze kennis op een constructieve manier over te brengen en elke deelnemer mee te nemen in ons verhaal.

Thema’s

Wij blinken uit in de volgende 4 thema’s.

Onze In-Company trajecten

Icon
Opleiding op maat
Wij beschikken over een breed aanbod aan trajecten, die in samenspraak steeds op maat van jouw bedrijf gemaakt worden. Wij brengen de klassieke thema’s met een twist, waarin actief deelnemerschap, retentie en actie voorop staan.
Opleiding op maat...
Icon
Teamcoaching
Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Effectieve teambuilding wordt gekenmerkt door oog en oor voor elkaar, door respect en waardering voor ieders talenten en inbreng.
Teamcoaching...
Icon
Individuele coaching
Ontdek en ontwikkel het menselijk potentieel binnen jouw organisatie in een individueel traject. Breng dynamieken en pijnpunten in kaart, en vorm jouw management om tot echte leiders.
Individuele coaching...

Thema’s

Icon
Coachende vaardigheden
Gebaseerd op jaren ervaring en meervoudige coachopleidingen, brengen we een praktische en toegankelijke manier van coachen. Via eenvoud en creativiteit komen er verrassende en krachtige conclusies, en vooral: beweging.
Coachende vaardigheden...
Icon
Communicatie
Wil je meer leren over jouw communicatiestijl en ontdekken welke gevolgen die stijl heeft op jouw professionele relaties? Wil je leren hoe we communicatie kunnen gebruiken als houding om op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken?
Communicatie...
Icon
Leiderschap
Het behalen van organisatiedoelen is essentieel voor iedere organisatie. Daarvoor rekenen we op leiders, die de medewerkers, teams en afdelingen daarnaartoe navigeren. De weg ernaartoe is voor iedere organisatie anders, en daagt op allerlei manieren uit.
Leiderschap...
Icon
Stress en Burn-out
We leiden groepen op om beter om te gaan met stress, bij zichzelf en ook bij de collega's en medewerkers. Daarnaast kunnen we ook ondersteunen bij het uitbouwen van een eigen stressbeleid binnen de organisatie.
Stress en Burn-out...

Referenties