Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

COACHEN IN ORGANISATIES

GETUIGENISSEN

Programma Coachen in Organisaties

Wat onze deelnemers zeggen over Coachen in Organisaties

Dit is een opleiding die iedereen zou moeten volgen omdat het zoveel nieuwe inzichten en oude wijsheden naar boven brengt. Een aanrader.
– Isabel V.
Goede investering in jezelf, voor jezelf en de omgeving waar je werkt.
– Koen D., HR
200% aan te bevelen. Versterkt je kennis, ervaring, tools, zelfvertrouwen om als coach in organisaties impact te maken. Versterkt zeker ook jezelf om bewuster in je kracht te gaan staan in het leven. Veilige, warme leeromgeving
– Iris R., Coach/Consultant
Deze opleiding is transformerend, to the point, confronterend in een veilige bedding. Fundamentele skills om met boven- en onderstroom te werken. Diepgaand en speels, structuur en vrijheid.
– Marianne D.
De opleiding is food for thought. Joke weet een sfeer te creëren waarin veel kan gezegd en gedeeld worden en waarin emoties naar boven komen. Het was een boeiende en leerrijke reis en wel uniek qua sfeer en levenswijsheden die gedeeld worden. Heel fijne dynamiek met de deelnemers.
– Mieke B., HR & Legal Consultant
Goede aanpak, top lesgeefster, duidelijke kapstokken, mooie balans theorie-praktijk. Ik neem mee: meer inzicht in mezelf, belangrijke vragen om mijzelf te stellen bij opstart coaching, inzicht in onderstroom. Aanbevelen: Voor échte coaching.
– Inès H., Adjunct van de directie, Loopbaan-/Teamcoach
Deze opleiding heeft me meegenomen naar plekken die ik nooit eerder bezocht heb. Met enkele werkvormen die voor mij potentieel work and life changing zijn.
– Wouter V.
Je leert massa’s op een zeer korte periode. Bruikbare kaders, er valt veel op zijn plaats. Groepswerking versterkt het leergebeuren.
– H. C.
Enorm verrijkend. Ik heb hier enorm veel meer uitgehaald dan ik verwacht had. Heel fijn om in zo een veilige omgeving zoveel te kunnen leren. Heb genoten van de competente manier waarop de opleiding werd aangepakt en de fijne contacten met de andere cursisten.
– Bart C.
Je krijgt doorheen de opleiding niet alleen nuttige en belangrijke coachtools aangereikt. Je duikt ook dieper in jezelf en wordt zo een betere coach. Zeer boeiend zowel in boven- als onderstroom.
– Anke G., HR welzijns- en loopbaancoach
De opleiding is een confronterende spiegel. Aan de hand van (soms) eenvoudige, ontwapenende vragen en technieken wordt systematiek duidelijk gemaakt waarmee gewerkt kan worden.
– Hendrik V., Project manager/Coach
Je krijgt veel bagage mee uit de realiteit, niet enkel theorie. Je gaat echt sterk met jezelf aan de slag: confrontatie dat je verder brengt (maar wel bereid zijn tegen een stootje te kunnen). Je keert terug naar de werkvloer met inspiratie en tools, je kan er echt mee aan de slag.
– Karen W., Staf HR
De opleiding is wederom (na de Essentials) pittig, confronterend, out of my comfortzone, maar zo waardevol en verrijkend.
– Karina, Zaakvoerder
Zeer nuttige opleiding in de échte YourCoach-stijl waarbij kennis en technieken aangereikt worden en deelnemers de kans krijgen om zelf te ervaren welke rijkdom aan mogelijkheden zich aanreikt.
– Liesbeth
Super fijne ervaring, nieuwe kracht en energie erbij om met concrete werkvormen aan de slag te gaan. Heel dynamisch, zoals steeds, maar ook echt bruikbaar! Bron van inspiratie, zelfreflectie en bevestiging van de toekomstige weg waarnaar ik aan het stappen ben.
– Esther C., HR Manager
Vele bruikbare tools maar vooral zelfinzicht verkregen, zowel op persoonlijk vlak als in mijn rol in de organisaties en de verhoudingen binnen de organisaties.
– Robine M.
Jullie professionaliteit is voor mij van belang en heeft de doorslag gegeven om naar Gent te komen terwijl er 101 andere opleidingen zijn.
– Leen B., Clusterverantwoordelijke HR
Prikkelend traject waarbij inzichten over jezelf en de anderen gecombineerd worden met methodes om die inzichten transparant te maken en er organisaties en mensen beter door te laten worden.
– Tom T., Consultant/Manager
Magische plek! Belangrijk om te weten wie je bent, aap die niet bij jou hoort, niet op jouw schouder nemen. Zeer praktische opleiding, zeker aan te raden voor mensen die met teams werken.
– Isabelle
De opleiding was eerst en vooral terug een reis om mezelf beter te leren kennen in een organisatorische context. Bedankt hiervoor Joke! Levert andere, nieuwe inzichten die binnen de werkplek kunnen ingezet worden maar evengoed op persoonlijk vlak spelen. En vanuit die ervaring medewerkers ook tot ‘AHA’ momentjes brengen, maar zowel zijzelf als de organisaties beter van worden.
– Patricia J., Business Unit Manager
De opleiding was eerst en vooral terug een reis om mezelf beter te leren kennen in een organisatorische context. Bedankt hiervoor Joke! Levert andere, nieuwe inzichten die binnen de werkplek kunnen ingezet worden maar evengoed op persoonlijk vlak spelen. En vanuit die ervaring medewerkers ook tot ‘AHA’ momentjes brengen, maar zowel zijzelf als de organisaties beter van worden.
– Patricia J., Business Unit Manager
Een aanrader, omdat er in de opleiding heel veel aan bod komt: onderstroom/bovenstroom of werkvormen voor zowel 1 op 1 als in groep, rol als coach,… Ook de uitwisseling in groep was zeer waardevol. De opleiding heeft me ook persoonlijke inzichten gegeven.
– Kathleen D.
Zeer mooi opgebouwde inhoud. Door de aangereikte oefeningen en theorie krijg je echt zicht op hoe coaching iets anders is binnen organisaties. Tegelijkertijd zijn zowel theorie als oefeningen absoluut een meerwaarde binnen 1-op-1 coaching. Het was een rijke en zeer inspirerende opleiding.
– Inge H., Verpleegkundig consulent
Dig deep! En dat is nodig. Ik stap buiten met een hoop bevestigingen, grote en kleine cadeautjes, uitdagingen, nieuwe kennis, vaardigheden en tools.
– Aranka P., Zaakvoerder
Heel verrijkende opleiding die veel tools biedt om concreet mee aan de slag te gaan. Ik neem talrijke inzichten/oefeningen mee waar ik heel concreet mee aan de slag kan gaan.
– Katrien C.
Ik zou Coachen in Organisaties willen aanbevelen omwille van diversiteit in aanreiken van tools; heel interactief en intens. Boeiend! Joke is heel inspirerend en ik hou erg van haar humor.
– Nathalie, Account Manager
Eyeopener voor mezelf. Ik ben gegroeid, heb beter zelfinzicht.
– H. H., Coach
Geweldige energie. Mooie werkvormen. Aangename kleine groep zorgt voor een veilig gevoel.
– Katrijn V., Trainer
Inspirerend hoe je met eenvoudige elementen iemand kan coachen en dingen meegeven. Hiermee kan ik echt andere gesprekken voeren met mijn teamleden.
– Dirk, Commercieel Manager
Joke brengt de materie zeer levendig, leert vooral om zonder (voor)oordeel op andere meningen/overtuigingen te reageren. Ik neem mee hoe sommige oefeningen dieperliggende zaken bovenhalen die je zelf niet zou benoemen.
– Hilde D., HR Manager
Zeer sterke inhoud. Heel goed gegeven met openheid en vertrouwen in de groep.
– C.
Ik ga de cursus zeker aanbevelen bij collega’s. Heel praktijkgericht, concrete oefeningen die je direct kan toepassen. Met het cursusmateriaal kan je later makkelijk terug de dingen opnemen, je verder in verdiepen en toepassen op je eigen tempo.
– Kristel
Heel gestructureerd en overzichtelijk. Inhoud was heel leerrijk en interessant.
– K. E.