COACHEN IN ORGANISATIES

GETUIGENISSEN

Programma Coachen in Organisaties

Wat onze deelnemers zeggen over Coachen in Organisaties

Zeer mooi opgebouwde inhoud. Door de aangereikte oefeningen en theorie krijg je echt zicht op hoe coaching iets anders is binnen organisaties. Tegelijkertijd zijn zowel theorie als oefeningen absoluut een meerwaarde binnen 1-op-1 coaching. Het was een rijke en zeer inspirerende opleiding.
– Inge H., Verpleegkundig consulent
Dig deep! En dat is nodig. Ik stap buiten met een hoop bevestigingen, grote en kleine cadeautjes, uitdagingen, nieuwe kennis, vaardigheden en tools.
– Aranka P., Zaakvoerder
Heel verrijkende opleiding die veel tools biedt om concreet mee aan de slag te gaan. Ik neem talrijke inzichten/oefeningen mee waar ik heel concreet mee aan de slag kan gaan.
– Katrien C.
Ik zou Coachen in Organisaties willen aanbevelen omwille van diversiteit in aanreiken van tools; heel interactief en intens. Boeiend! Joke is heel inspirerend en ik hou erg van haar humor.
– Nathalie, Account Manager
Eyeopener voor mezelf. Ik ben gegroeid, heb beter zelfinzicht.
– H. H., Coach
Geweldige energie. Mooie werkvormen. Aangename kleine groep zorgt voor een veilig gevoel.
– Katrijn V., Trainer
Inspirerend hoe je met eenvoudige elementen iemand kan coachen en dingen meegeven. Hiermee kan ik echt andere gesprekken voeren met mijn teamleden.
– Dirk, Commercieel Manager
Joke brengt de materie zeer levendig, leert vooral om zonder (voor)oordeel op andere meningen/overtuigingen te reageren. Ik neem mee hoe sommige oefeningen dieperliggende zaken bovenhalen die je zelf niet zou benoemen.
– Hilde D., HR Manager
Zeer sterke inhoud. Heel goed gegeven met openheid en vertrouwen in de groep.
– C.
Ik ga de cursus zeker aanbevelen bij collega’s. Heel praktijkgericht, concrete oefeningen die je direct kan toepassen. Met het cursusmateriaal kan je later makkelijk terug de dingen opnemen, je verder in verdiepen en toepassen op je eigen tempo.
– Kristel
Heel gestructureerd en overzichtelijk. Inhoud was heel leerrijk en interessant.
– K. E.