Intervisie voor coaches | Groeien als coach | YourCoach

INTERVISIE

KRACHTIGE LEERMOMENTEN IN GROEP

Online Inschrijven via de YourCoach Academy
Wil je graag feedback over je manier van coachen?
Zin om nog eens samen te komen met je medecursisten?
Zoek je nieuwe mensen om mee te oefenen?
Wil je eens iets uitproberen, individueel of voor de groep?
Op zoek naar partners om mee samen te werken?
Gewoon zin om ons nog eens te zien?

We merken dat er na de opleidingen of coachtrajecten vaak nood is om nog eens samen te komen, uit te wisselen, gelijkgestemden te ontmoeten. Na de opleiding valt het vaak stil, en wordt de reis die we samen beleefd hebben een herinnering. Deel van de integratie van het materiaal is te kunnen oefenen, en verder te ontwikkelen.

Ook zien we dat groepen er vaak moelijk in slagen om samen te komen tijdens de opleiding zelf. Daarom willen we vaste momenten bieden, als onderdeel van ons aanbod. Deze momenten blijven dan ook na de opleidingen toegankelijk.

Tenslotte willen we mensen blijvend de kans geven feedback en advies te krijgen over hun manier van coachen, hun product(en) en/of hun marketing. Dit zowel van ons als van anderen. Onze deelnemers zetten tijdens de opleidingen en trajecten een (professionele) beweging in gang. Met onze Community-werking willen we momenten creëren om die tussentijdse kleine zetjes mogelijk te maken.

De bedoeling van een gemeenschap is ook dat men bij elkaar terecht kan. Niet enkel voor feedback en advies, maar ook voor concrete samenwerkingen. Onze bedoeling is een kwalitatief netwerk te creëren waarin mensen met vertrouwen gebruik kunnen maken van elkaars expertise.

Voor wie?

Voor iedereen die ooit coachopleiding bij ons volgde, of nog volgt. Je oefent specifieke technieken in of doet aan vrije coaching.

Je kan kiezen om tussen een online intervisie (tweewekelijks) of een live intervisie (maandelijks). De online intervisie is op dinsdagmiddag of zaterdagmiddag, telkens van 13u tot 16u. De live intervisie gaat door in de Loft en is telkens van 13u tot 16u30. Op voorhand inschrijven is verplicht.

Data Voorjaar 2021

 

Icon
Live Intervisie
Maandag 31 mei 2021
Donderdag 17 jun 2021
Woensdag 14 juli 2021
Online Inschrijven...
Icon
Online Intervisie
Dinsdag 11 mei 2021
Zaterdag 22 mei 2021
Dinsdag 8 jun 2021
Zaterdag 19 jun 2021
Online Inschrijven...

ICF Certified en ervaren

We zijn ICF-gecertificeerd op MCC-niveau, gelijk aan minstens 2500 uren coaching. We zijn actief praktiserende coaches én onze coachopleiding is gekend in heel Vlaanderen. Je kan dus wel spreken van officiële kwaliteit en onmiskenbare ervaring.

Deze uren tellen als supervisie voor het behalen van je ICF-accreditatie (ACC, PCC én MCC-accreditatie)! Je hebt 10 uren supervisie nodig om je aanvraag te kunnen indienen.

MCC

Getuigenissen Intervisie