Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

COACHEN MET KERNKWADRANTEN

LEER DEZE KRACHTIGE COACHTECHNIEK ALS EEN MEESTER BEHEERSEN

Nu Inschrijven

Coachen met Kernkwadranten

Voorbij de lijstjes, naar de diepte van de persoon.

De Kernkwadranten van Ofman zijn een krachtige coaching tool waarbij je de sterke en de verbeterpunten van je gesprekspartners helder krijgt – en meer. Het is een heldere en toegankelijke coachmethode die je ook kan gebruiken om conflicten met anderen te analyseren en aan te pakken.

We merken ook dat er veel vragen zijn rond de kernkwadranten. Hoe zorg je ervoor dat ze kloppen, en dat ze impact hebben? Welke valkuilen moet je vermijden?

In deze online opleiding neemt Benjamin je mee doorheen de verschillende stappen van het kernkwadrant. Hij geeft je krachtige tips mee uit zijn praktijk en opleidingen, die al honderden coaches gebruiken wanneer ze werken met kernkwadranten.

Je krijgt dieper inzicht in hoe deze fascinerende techniek in elkaar zit, en leert hem dynamisch en effectief inzetten in al je gesprekken.

De magie van kernkwadranten zit in het moment dat ze stroef lopen!
– Benjamin Ball

Wat zijn de Kernkwadranten? Waarvoor kan je ze gebruiken? Je ontdekt de essentie van wat een kernkwadrant is.

Ik neem je mee door de stappen en vraagstelling van een Kernkwadrant. Elke stap heeft zijn eigenheden en moeilijkheden, dus je krijgt praktische tips mee om er vloeiend door te lopen.

Bij elke stap van het kwadrant horen vragen om te checken of je juist zit in het proces. Zo zorg je ervoor dat de methode werkt, en dieper binnenkomt.

Er is een verschil tussen theorie en praktijk. In echte gesprekken durven Kernkwadranten al eens stroef lopen of hun effect missen. Hoe zorg je ervoor dat het een impactvolle en memorabele interventie wordt, telkens weer?

Je ziet de verschillende stappen, checkvragen en best practices in het echt in de demonstratiesessies.

Deze opleiding is voor coaches en andere begeleiders die meer impact en diepgang willen halen uit kernkwadranten.

Zowel mensen die nog nooit met de Kernkwadranten werkten, als mensen die het al kennen maar die voelen dat er meer inzit.

Je krijgt toegang tot de opleiding via onze online Academy. Je kan op je eigen tempo de modules doorlopen. De opleiding is doorspekt met oefeningen die je online of in je werkboek kan doen.