Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAAN

IMPACTVOLLE WERKGERICHTE COACHINGVAARDIGHEDEN

Gratis Demo-avond

Wil je mensen als interne of externe coach begeleiden bij hun werkvragen? Bij ons leer je vanaf Dag 1 praktische formats die helderheid scheppen, nieuwe inzichten creëren en vooral: die mensen in beweging brengen.

Eigen aan onze stijl is dat we hands-on, creatief en lijfelijk werken. Onze werkvormen zijn eenvoudig en diepgaand. We geven de nodige kaders mee en leggen vooral de nadruk op originele werkwijzen en minder klassieke best practices die het verschil maken. Wat je bij ons leert komt niet uit de brave boekjes maar uit de complexe dagelijkse praktijk.

Welke editie is voor jou?

Loopbaancoach

Wil jij zelf mensen begeleiden rond loopbaanvragen? In de Opleiding Loopbaancoach leer je alles om praktisch aan de slag te gaan als interne of externe loopbaancoach. We geven je de basis en standaardtechnieken mee rond werk. Tijdens de lesdagen ligt de nadruk op uitgebreide oefeningen en tips uit de praktijk; tussen de modules in geven we leestaken mee en vragen we dat je minstens één persoon coacht.

Beroepskwalificatie Loopbaanbegeleider

De Beroepskwalificatie Loopbaanbaanbegeleider is een officieel traject dat jou voorbereidt om mensen beter te leren navigeren doorheen de complexiteit van de hedendaagse arbeidsmarkt. Na het succesvol beëindigen van de opleiding ontvang je het getuigschrift van Beroepskwalificatie Loopbaanbegeleider en kan je werken met het systeem van Loopbaancheques.

Diepgaande loopbaancoaching die het verschil maakt

Een goede loopbaanbegeleider maakt het verschil waar de persoon zelf niet verder raakt en waar andere gesprekspartners niet doordringen tot de essentie. Daarom doen we meer dan standaardvragen stellen en opdrachtjes geven.

We gebruiken de technieken als ingang naar diepere lagen: wat speelt er werkelijk? Wat maakt dat vanzelfsprekende stappen toch niet gezet worden? Vanuit observatie en via verrassende werkvormen gaan we voorbij de blabla naar de kern van de zaak. Van daaruit gaan we op zoek naar een haalbare en waardevolle beweging.

Gratis Demo-avond