Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Iedereen die wil veranderen, kan veranderen.”

Tom Hallez

Getuigenissen Contacteer Tom Hallez

Tom Hallez

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Binnen YourCoach is hij de olifant; metafoor voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat iedereen kan veranderen en dat coaching gaat over creatie, het samenbrengen van ideeën en dromen. Hij heeft een bijzondere passie voor reizen naar Azië, het boeddisme en yoga.

In een Notendop

  • Geboren op 28/10/1971
  • NLP Master Trainer
  • MCC (Master Certified Coach) bij het ICF (International Coach Federation)
  • Meer dan 10 jaar managementervaring
  • Bezieler van de NLP opleidingen en de Opleiding Coachend Leiderschap
  • Meer dan 3500 uur individuele life & business coaching/loopbaanbegeleiding
  • Meer dan 250 groepstrainingen over coaching, leiderschap, NLP, communicatie, persoonlijke effectiviteit en personal branding
  • Internationaal gecertificeerd vuurloop leider

Favoriete coaching tool

Toms favoriete tool is dat van de Logische Niveaus van Robert Dilts. Volgens dit model speelt iedere situatie zich tegelijk op 6 niveaus van onze innerlijke neurologie af: omgeving, gedrag, capaciteiten, overtuigingen, identiteit en missie. Alle niveaus werken samen en ondersteunen elkaar. Wanneer de logische niveaus niet met elkaar in overeenstemming zijn, krijg je incongruent gedrag.

Tom werkt met deze niveaus om inzicht te krijgen in werkrelaties en -situaties en om klaarheid te scheppen in probleem- en groeigebieden. Het bevestigt onder andere de ervaringen van veel mensen dat ongewenst gedrag niet verdwijnt wanneer je van omgeving verandert. Het is niet omdat je van werk verandert dat je niet meer in botsing komt met je baas, of buiten het team staat, of teveel werk hebt.