Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

COACHING

GETUIGENISSEN TOM HALLEZ

Over Tom Hallez Contacteer Tom Hallez

Wat onze deelnemers zeggen over de coaching bij Tom Hallez

Op mijn pad naar zelfontwikkeling bleek Tom de ideale coach. Elke sessie bracht nieuwe inzichten en makkelijke handvaten voor groei. Tom’s begeleiding was precies wat ik nodig had, en dankzij hem heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt. Ik ben hem enorm dankbaar voor deze waardevolle inzichten.
– M. P.
Tom was een geweldig goede coach. Hij zorgde voor een mentaliteitswijziging en zette me zo op het juiste spoor om met enthousiasme, overtuiging en gedrevenheid de dingen aan te pakken. Hierdoor ben ik concreet aan de slag gegaan om m’n eigen plan (dat al lang op de planken lag) waar te maken.
– Katrien
Tom straalt een aanstekelijke een positieve vibe uit en heeft ontegensprekelijk voor enkele doorbraken gezorgd.
– S. V.
De sessies van Tom plaatsten mij een spiegel voor en durfde me confronteren met mezelf. Hij hielp mij om richting te geven in mijn carrière, maar ook de balans tussen werk en privéleven te behouden.
– Hilde C.
Bij Tom voelde ik me direct op mijn gemak. Hij komt snel tot de kern van de zaak en ziet werkpunten en daagt je uit. Dat is soms confronterend, maar door zijn menselijke aanpak nooit dwingend. Ik kom hier gemotiveerd uit. Ik ben heel blij dat ik voor yourcoach heb gekozen. Aanrader!
– Dries D.
Bij jullie ben ik terechtgekomen wanneer ik een moeilijke periode doorstond op werkvlak. Ondanks je het als persoon uiteindelijk ‘zelf’ moet doen, was jij wel diegene die me een ander licht bracht op mijn manier van kijken naar mijn werkcontext, je bracht me inzichten waar ik zelf niet toe gekomen zou zijn, en je leerde me ‘verlichter’, ‘genuanceerder’ met de werkcontext om te gaan. En bovenal: je hebt me verder doen groeien in wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil bereiken, maar dit keer op een manier dat ik waakzaam ben over mijn eigen grenzen. Bedankt Tom!
– Bieke
Tom, ik wilde je nog even bedanken voor de meer dan voortreffelijke coaching eerder dit jaar. Was snel van ’t straat, en nog beter: ik ben doodgelukkig. Zit hier volledig op mijn plaats. ’t Blijkt ook echt een zeer uitdagende job te zijn met nogal wat pak aan. Eindelijk, want tot nu zat ik in feite altijd wat op mijn honger. Het zotste van al is dat deze eeuwige twijfelaar weinig of geen faalangst voelt. Ook dat heb ik aan je coaching te danken. Eén ongelooflijk grote merci dus!
– R. V.
Er waait eindelijk een frisse wind door mijn carrière. Mede dankzij Tom zijn kordate aanpak heb ik eindelijk het lef om mijn ontslag te geven, de gouden kooi van de ambtenarij te verlaten en te doen wat ik echt wil doen. Merci Tom!
– E. N.
Een must om op regelmatige basis coaching in te boeken. Tom geeft op een rustige, verstaanbare en constructieve manier toe te passen coaching tips. Hij weet op een zeer korte timing je vertrouwen te winnen. Zeer hulpvol dat hij zo snel kan vinden waar aan gewerkt moet worden en laat je dit zelf ondervinden. Het was een zeer verrijkende ervaring. Dit niet enkel op professioneel maar ook persoonlijk vlak.
– Stein, Project Director
Deze sessies waren voor mij een verrijkende en motiverende ervaring ervaring. Tom slaagde erin om meer helderheid te scheppen in mijn doelen en motivaties. Bedankt!
David
De website van YourCoach vermeldt de ‘integere aanpak’ van Tom. Geen praatjes, wel de nagel op de kop. Bij loopbaanbegeleiding had ik een eerder ‘procedurele’ aanpak verwacht, maar Tom werkt op maat en voelt je feilloos aan.
– L. D. W.
Ik kan dit iedereen aanraden! Toen ik begon bij Tom, twijfelde ik enorm aan mezelf, wist ik niet meer waar ik heen wou en zat mijn zelfvertrouwen behoorlijk onder het vriespunt. En het strafste was dat ik dat niet eens zelf besefte. Ik heb terug rationeel leren nadenken over mijn carrière opties en heb mijn zelfvertrouwen terug gevonden. Na deze loopbaanbegeleiding kan ik terug op sollicitatiegesprek met rechte rug en een duidelijk beeld van wat ik wil en kan. Bedankt!
– Eline
De moeite waard om je eens te laten coachen. Heb interessante inzichten gekregen die mijn situatie uiteindelijk in beweging hebben gezet. Heb duidelijkheid verwonnen, beweging en zie nieuwe deuren voor mijn toekomst. Echt een heel interessant parcours, afgelegd met Tom.
– Alice
De coachsessies met Tom waren stuk voor stuk waardevol, hebben mij veel inzichten gebracht en bovenal de nodige handvatten om in de praktijk daadwerkelijk de volgende stappen te zetten richting mijn droombaan. Zonder de coaching was het een stuk moeilijker geweest voor mij om de baan te krijgen die ik nu heb. Hartelijk dank voor deze ondersteuning.
– Martijn
Een leerrijke ervaring! Niet alleen leer je meer over jezelf maar krijg je ook hulp om een hele stroom aan gedachten en plannen om te zetten naar iets concreets en deze te toetsen aan de realiteit. Een pluspunt voor mij persoonlijk in de samenwerking met Tom was het feit dat hij ook in een internationaal sales milieu heeft gewerkt en zo heel goed weet hoe het spel daar gespeeld wordt.
– B. D.
Het was een meer dan nuttige loopbaanbegeleiding. Ik heb nu meer inzichten gekregen in mijzelf en in het aanpakken van de toekomst. Bedankt Tom!
– Bruno H.
Tom verstaat de kunst van het coachen: nooit opdringerig of betweterig, nooit met ‘goedbedoelde tips’, steeds met veel tijd, ruimte en respect voor mijn verhaal, en toch steeds met een frisse herkadering, een nieuwe input of een kritische blik. De coaching was een échte herbronning voor mij.
– S. W., Leerkracht
Mooie eerste ervaring met een personal coach, eye opening, out of the box tools gekregen, intrigerend, keuzes maken, proberen en falen, proberen en slagen, knopen doorhakken, constateren, visualiseren, concreet. Ik ben er nog niet, maar wel helemaal op weg, op de goede weg 😉 Bedankt Tom, je hebt een warm plaatsje in mijn hart gekregen.
– A. C.
De coaching van Tom heb ik als heel goed ervaren. Ik onthoud vooral de positiviteit in de coaching, positief denken helpt je een stap vooruit. De loopbaanbegeleidng was op maat wat niet zo evident is. Kortom: ik kan iedereen aanraden om coaching te volgen bij YourCoach, topbureau!
– O. T.
De loopbaanbegeleiding heeft mij nog meer duidelijk gemaakt wat ik belangrijk vind bij een job. Tom is een inspirerende coach die aanzet tot actie. Hij heeft mij ondermeer doen inzien dat kiezen voor een welbepaalde job geen finale keuze hoeft te zijn en dat je niet bang hoeft te zijn om dingen te proberen en uit te zoeken.
– B. R.
In 3 sessies enorm veel progressie gemaakt bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging voor mijzelf! Tom is energiek, vakkundig, kritisch, doeltreffend en zeer hartelijk. Ik heb er enorm veel vertrouwen in dat ik mijn nieuwe doel ga bereiken en zonder hulp van Tom was ik absoluut niet zover geraakt. Ik zou ook zeker vrienden en bekenden aanraden om niet lang rond te lopen met hele belangrijke vragen omtrent je carrière, maar juist hulp in te schakelen. Dit brengt je zoveel méér!
– Marieke
Het was een heel boeiende ervaring. Ik ben flink vooruit gegaan in verschillende situaties waar ik vragen had. Tom heeft mij dingen doen inzien waar ik ervoor geen zicht op had. Ik heb mijzelf beter leren kennen en leren omgaan met situaties waar ik voorheen niet kon mee omgaan en ik ook niet wist hoe ermee om te gaan.
– Wim D.
Frank heeft aangetoond dat ‘negatieve’ kwaliteiten positief worden als je ze anders benaderd. Het is me duidelijk dat bepaalde kwaliteiten onvoldoende worden benut in mijn huidige job. Er worden ook zaken van mijn verwacht die niet aansluiten bij mijn kwaliteiten. Ik hoef niet snel te veranderen van job, maar tijdens mijn zoektocht naar mijn volgende job weet ik wel duidelijk waarop ik moet letten in de vacature en hoe ik mezelf moet omschrijven naar mijn mogelijk nieuw werkgever/leidinggevende.
– Tom G., Bediende
Ik zou een coachsessie aan iedereen aanraden ongeacht de werksituatie die daarvoor zeker niet negatief moet zijn. Het is heel inspirerend en fijn om je eigen situatie, mogelijkheden door een professional te laten bekijken, en zo een status check te krijgen waarbij je ook alternatieven aangereikt krijgt. Mijn sessies met Tom waren fijn en heeft me aan het denken gezet voor de toekomst.
– Koen V., Manager
De 3 sessies bij Tom hebben mijn kijk op verdere loopbaan mogelijkheden enorm vergroot. Op een heldere manier heeft Tom me nieuwe stof tot nadenken gegeven en hebben we samen een actieplan opgesteld gebaseerd op mijn eigen waarden en eigenschappen. Een aanrader voor iedereen die vast zit of niet weet welk toekomstpad te volgen.
– Bart H.
Met veel dankbaarheid denk ik terug aan de 3 sessies bij Tom, ik wou eigenlijk nog opnieuw komen. Tom is heel authentiek en dat brengt een veiligheid, en nabijheid. Ik kreeg veel tips, complimenten, en vertrouwen om door te gaan. Alles kwam uit mezelf, zonder dat ik het voordien gezien had. Ik kreeg kapstokken en concreet materiaal om mijzelf aan op te trekken. Moed om keuzes te maken, en een bepaalde vrijheid omwille van die keuzes.
– Marjan
Van bij het eerste gesprek voelde ik dat Tom mij kon helpen. Tijdens de sessies kwam ik tot inzichten die mij meer en meer mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde terug gaven. Door de verschillende gespreksoefeningen kwam ik zelf tot het formuleren van die inzichten.
– A. T., Zorgcoördinator
Soms kan je in een situatie vast komen te zitten dat je een heldere kijk verliest. Een coach kan je helpen om de dingen vanop een afstand te overschouwen. Tom wist door zijn professionele en verhelderende aanpak klaarheid te brengen en mij de tools aan te reiken om aan de slag te gaan. Bedankt, Tom!
– D. B., Docent
Boeiende gesprekken. Helpt om uw persoonlijke situatie van op een afstand met gepaste en objectieve technieken te analyseren. Tom slaagt er in om de juiste vragen te stellen en durft pijnpunten bloot te leggen.
– Katrien
Toen ik de beslissing nam om voor de eerste aan een coaching deel te nemen was dat vooral om een aantal kleine punten bevestigd te zien door een onpartijdige derde. Ik kende mezelf namelijk goed, nietwaar? Maar na het eerste kwartier kon Tom me al aanwijzen – neen, liet hij me eerder zelf ontdekken – wat het grootste struikelblok voor mij persoonlijk was. Vanaf dan wist ik dat ik goed zat en dat deze drie sessies een grote meerwaarde zouden bieden aan mijn verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling.
– Geert
Dankzij de loopbaanbegeleiding zit ik professioneel weer op het goede spoor. Tom zag meteen waar de problemen lagen en leerde mij hoe ik ze kan overkomen. Met het vernieuwde zelfvertrouwen en een verruimde blik kan ik mij focussen op de toekomst.
– T. S., Web Professional
Ik ben aangenaam verrast door de aanpak die Tom aan boord legt. Van nature verzeil ik al snel in gedachten, de gevoelsmatige aanpak, die Tom op het lijf geschreven is, was voor mij dan ook een openbaring.
– Jens
De loopbaanbegeleiding was een super ervaring. Dankzij Tom weet ik waar ik naar toe wil met mijn loopbaan, en heb ik een stuk meer zelfvertrouwen. Bedankt!
– K. C.
Ik ben zeer tevreden over de Loopbaanbegeleiding. Tom, je hebt mij helpen zoeken naar wat voor mij belangrijk is in een toekomstige job. Daarnaast hebt je mij op een andere manier doen kijken naar mijn huidige job. Jou zachte, maar toch confronterende aanpak heeft voor mij gewerkt.
– E. S.
Met de moed in mijn schoenen kwam ik de eerste keer toe. Met de overtuiging dat IK mijn loopbaan terug in handen moet en kan nemen, kwam ik de eerste keer buiten. Tom is een supercoach. Zonder waardeoordeel luisterde hij naar mijn verhaal, gaf hij me de spreekwoordelijke ‘schop’ die ik nodig had, hielp hij me inzien wat mijn persoonlijke valkuilen en energievreters zijn én reikte hij me de nodige tools aan om deze in de toekomst te kunnen omzeilen. Kortom, ik ben heel enthousiast over het traject dat ik met YourCoach heb doorlopen.
– Pieter, Projectverantwoordelijke
Ik schreef me in zonder grote verwachtingen. Ik hoopte dat de loopbaanbegeleider me zou kunnen helpen met het vinden van een nieuwe richting in mijn loopbaan. Met voldoende tijd en ruimte ben ik na mijn laatste sessie naar buiten gegaan met een gelukzalig gevoel. Ik weet perfect wat ik wil, nu zoeken hoe ik dit kan bereiken. Dit dankzij de coaching. Daarnaast heeft Tom me bewust gemaakt van een aantal zaken die belangrijk zijn in mijn dagdagelijks handelen. Ik raad de loopbaanbegeleiding bij iedereen aan.
– Evelyne V.
De begeleiding was erg hands-on en interactief, wat ik heel prettig vond. Geen ellenlange vragenlijsten die ingevuld moesten worden, gewoon Tom, de flipchart, mijn en zijn input. De bedoeling van de sessies én de werkmethode werden ook onmiddellijk en duidelijk toegelicht. Bovendien kreeg je huiswerk mee, wat mij op het eerste zicht verbaasde en limiet een beetje ergerde (want we hebben het allemaal zo druk nietwaar!), maar dit bleek een super goeie aanpak. Op die manier houd je je serieus bezig met je coaching en dat is de bedoeling! Het is allemaal een kwestie van prioriteiten hoor ik Tom nog zeggen. 😉 Hiervoor kreeg je trouwens de nodige tijd en ruimte, dus aan flexibiliteit geen gebrek van Tom’s kant. Ik heb er persoonlijk heel veel aan gehad.
– I. L., Adviseur Communicatie en Marketing
Van vage ideeën over mijn toekomst tot een afgelijnd doel. In amper drie sessies ben ik helemaal klaar voor de volgende carrièrestap. Dank je Tom, you’re the best!
– Ilse B., Communicatiecoach
Ik arriveerde met een twijfel omtrent een beroepskeuze. Door het kader die Tom verschafte tijdens de sessies kon ik de negatieve denkcirkel doorbreken, aanvaarden en de juiste richting uitgaan zonder alles overboord te gooien.
– Suzanne V.
Deze loopbaancoachning heeft voor mij alle stukjes van de puzzel in mekaar doen passen. Ik bevond mij al een hele tijd in een impasse; wel zo ongeveer weten wat te moeten doen maar ermee in de knoop zitten en er niet toe komen. Door de coaching moest ik stapsgewijs in actie komen en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat de zaken nu helder zijn voor mij en dat ik concrete acties onderneem om mij te heroriënteren in mijn werk. Ook de vriendelijke maar gedecideerde aanpak van Tom heb ik weten te appreciëren.
– Ria V.D.K., Trainer
Slechts 3 sessies en ik sta er weer! Mijn toekomst was vaag, de richting nog niet duidelijk en mijn gedachten bleven in rondjes draaien. Een grondige wake-up call was nodig en die heb ik gekregen. Tom is een krak in wat hij doet en hij doet het op een ongelooflijk rustige en innemende manier. Hij legt meteen de vinger op de wonde en weet je tegelijk te motiveren om meer uit jezelf en je leven te halen. Tom, dank je voor al je hulp en… ik zal nooit meer “proberen” iets te doen, ik DOE het gewoon!
– S. V.
Wel confronterend wat je op een paar sessies over jezelf te weten komt. Maar fantastisch om tegelijker tijd te beseffen hoe makkelijk je bepaalde dingen kunt veranderen! Door de individuele aanpak en het luisterende oor van Tom sta ik weer veel positiever in het leven en heb er zin in, de volgende stap te zetten, naar een nieuwe uitdaging. Bedankt!
– K. H.
Tom plaatste mijn vragen in een breed en verhelderend kader. Hij bracht mij naar de kern van wat voor mij persoonlijk ‘waardevol werk’ is. Zo begrijp ik nu beter wat ik zal blijven doen, wat ik niet meer ga doen, wat ik anders ga doen en welke keuzes ik in de nabije toekomst zal maken. Ik heb met zijn ondersteuning een persoonlijk kompas ontworpen om mijn loopbaan juister en zinvoller verder te zetten… Oprechte dank daarvoor.
– G. V.
Ik heb veel gehad aan de drie sessies. Tom luisterde, hielp analyseren, stelde soms lastige en confronterende vragen en zette me aan het werk. Ik kwam tot een helderder inzicht in mijn situatie, mijn eigen sterktes en valkuilen, maar leerde ook mijn blik te verbreden. Tom heeft me helpen zien waar ik met mijn loopbaan naartoe wil (en kan). Merci!
– S. R.
Mijn begeleiding met Tom was heel professioneel en integer. Ik kwam ertoe met veel vragen waarop ik niet alleen een antwoord maar ook inzichten heb gekregen. Na de begeleiding keer je met een goed gevoel naar huis. Bedankt Tom en YourCoach!
– P. M.
Tom deed wat ik van een coach verwachtte: zaken duidelijk stellen en motiveren zonder pushen. Ik heb veel aan zijn feedback gehad. Ik ben niet tot nieuwe inzichten gekomen, eerder een duidelijk bevestiging gekregen van wat ik latent dacht. Bedankt daarvoor!
– N. P.
Dankzij Tom sta ik terug in mijn kracht, en heb ik de energie en de drive gevonden om niet bij de pakken te blijven zitten! Een oude job loslaten en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, bracht bij mij toch heel wat innerlijke weerstand naar boven. Dankzij het inzicht in mijn capaciteiten, interesses, ervaring, opleiding,… kan ik nu gerichter zoeken naar een nieuwe uitdaging! We kijken er naar uit!
– K.
Tom heeft me enorm vooruitgeholpen. Leren keuzes maken, grenzen stellen, geloven in jezelf en je eigen kunnen om van daaruit de goeie keuze te maken. Een aanrader voor iedereen die een job zoekt of wil veranderen.
– B.
Tom stelde concrete vragen om door te dringen tot de kern van het probleem waar ik mee worstelde. Hij hield me ook figuurlijke spiegels voor zodat ik ook meer inzicht kreeg in mijn eigen handelen en zelf stappen kon zetten om daar iets aan te doen. Op deze manier loste het probleem zich op en ervaar ik nu ook minder stress tijdens het werken.
– Nancy
Coaching bij YourCoach is effectief. Als ik een knoop moet doorhakken over iets waar ik blijf over piekeren, gebruik ik een techniek die ik van Tom leerde. Het enthousiasme van zijn coaching is opvallend. De gebruikte NLP-technieken zijn ook een meerwaarde.
– Ronny V., Vertegenwoordiger
De eerste sessie was vrij direct qua analyse en ik stond versteld hoe snel iemand tot de kern van de zaak kwam.
Die analyse was to the point en diende niet meer te worden ‘gefinetuned’, dit gaf me inzichten in mezelf – dingen die ik uit mezelf niet kon verwoorden werden nà anderhalf uur door een ‘wildvreemde’ tot op het bot gefileerd. Ik vond dit verbijsterend – én (vóoral) positief. Tom heeft me laten inzien dat ik zélf een grens moest overschrijden. De sessie bracht me inzicht, positivisme om een kern in mezelf te ontsluiten.
No ice-olation – let’s go let’s go let’s go!
– Sam L., Verkoper