Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP COACHING

KRACHTIGE VERANDERINGSPROCESSEN EN DUURZAME TRANSFORMATIE

Contacteer ons
Bij NLP coaching staat verandering centraal. De specifieke soort verandering kan variëren: een nieuwe vaardigheid leren, je arbeidsmotivatie verhogen, nieuwe manieren bedenken om bestaande problemen op te lossen, je carrière uitstippelen, je persoonlijke effectiviteit verhogen, je relaties verbeteren…

NLP Coaching richt zich niet zozeer op het probleem, wel op de oplossing die eraan gegeven wordt. Je coach gaat ervanuit dat alle hulpmiddelen en antwoorden in jezelf aanwezig zijn. Samen gaan we op ontdekkingstocht door jezelf, waarbij de coach gebruik maakt van specifieke technieken en kennis om je tot nieuwe oplossingen te leren zien.

Coaching met NLP is een wonderlijke ontdekkingsreis naar wie je in werkelijkheid bent.

Gedurende de coaching word je je meer en meer bewust van de onbewuste processen bij jou een rol spelen, hoe je overtuigingen je beperken en hoe deze te transformeren naar overtuigingen die je behulpzaam zijn. Dan ben je in staat te achterhalen hoe je je gedrag kan veranderen om een gewenst effect te bereiken.

Wat is NLP?

NLP, voluit NeuroLinguistisch Programmeren, is een verzameling denkmodellen en technieken met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te begrijpen en eventueel te wijzigen. Het fundament: je ervaring is je eigen schepping.

NLP doet ons beseffen dat ons model van de wereld niet noodzakelijk de ruimere werkelijkheid vertegenwoordigt zoals we denken dat die bestaat. Het resultaat: je wordt manager van jezelf en van je sociale omgeving.

Het verschil tussen coaching met NLP en psychotherapie

Psychotherapie houdt zich vooral bezig met menselijke moeilijkheden en problemen, categoriseert ze en zoekt naar oorzaken in het verleden. NLP coaching daarentegen reikt praktische werkmiddelen aan om nieuwe vaardigheden en bekwaamheden aan te leren en onze ervaring anders te structureren zodat ze ons meer van dienst kunnen zijn.

NLP Coaching

Bij yourcoach kan je terecht voor NLP coaching en behandelingen. Daarbij horen het doorbreken van oude patronen, het creëren van nieuwe gewoontes, het oplossen van conflicten, het opruimen van innerlijke belemmeringen of het creëren van meer keuzes in het leven.

Met NLP coaching kan je:

 

Getuigenissen NLP Coaching

Geïnteresseerd in NLP Coaching?

Jouw NLP Coach begeleidt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, doelen te stellen en te bereiken, betere relaties te leiden, slechte gewoontes achter je te laten.
Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons