Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP COACHING

PRAKTISCHE TOOLS OM NIEUWE VAARDIGHEDEN AAN TE LEREN

Contacteer ons

Bij NLP coaching staat verandering centraal. De specifieke soort verandering kan variëren: een nieuwe vaardigheid leren, je arbeidsmotivatie verhogen, nieuwe manieren bedenken om bestaande problemen op te lossen, je carrière uitstippelen, je persoonlijke effectiviteit verhogen of je relaties verbeteren.

NLP Coaching richt zich niet zozeer op het probleem, wel op de oplossing die eraan gegeven wordt. Je coach gaat ervanuit dat alle hulpmiddelen en antwoorden in jezelf aanwezig zijn. Samen gaan we op ontdekkingstocht door jezelf, waarbij de coach gebruik maakt van specifieke technieken en kennis om je tot nieuwe oplossingen te leren zien.

Coaching met NLP is een wonderlijke ontdekkingsreis naar wie je in werkelijkheid bent.

Gedurende de coaching word je je meer en meer bewust van de onbewuste processen bij jou een rol spelen, hoe je overtuigingen je beperken en hoe deze te transformeren naar overtuigingen die je behulpzaam zijn. Dan ben je in staat te achterhalen hoe je je gedrag kan veranderen om een gewenst effect te bereiken.

Het verschil tussen coaching met NLP en psychotherapie

Psychotherapie houdt zich vooral bezig met menselijke moeilijkheden en problemen, categoriseert ze en zoekt naar oorzaken in het verleden. NLP coaching, en ook NLP opleiding, daarentegen reikt praktische tools aan om nieuwe vaardigheden en bekwaamheden aan te leren en onze ervaring anders te structureren zodat ze ons meer van dienst kunnen zijn.

Coaching met NLP geeft antwoord op de vraag HOE je de dingen anders kan doen.

Wat onze klanten zeggen over NLP coaching

Geïnteresseerd in NLP Coaching?

Jouw NLP Coach begeleidt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, doelen te stellen en te bereiken, betere relaties te leiden, slechte gewoontes achter je te laten.
Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons