Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP COACHING

OMGAAN MET BURNOUT

Contacteer ons NLP Coaching
Voel je je vaak leeg aan het einde van de werkdag?
Ben je soms emotioneel uitgeput van je werk?
Voel je je ’s ochtends al moe bij de confrontatie met het werk?
Dan steven je misschien af op een burnout.

Wat is burnout?

Burnout betekent zoiets als afgebrand, uitgeblust en emotioneel uitgeput zijn en is een specifieke vorm van stress. Het is in de meeste gevallen het eindstadium van een jarenlange overbelasting op het werk. Een burnout wordt gekenmerkt door emotionele uitputting en een combinatie van lichamelijk symptomen.

Bij wie komt burnout voor?

Burnout is niet iets voor mensen die niks aankunnen, integendeel! De meeste burn-outs komen voor bij plichtsbewuste mensen die altijd heel gemotiveerd en gedreven waren. Door hun perfectionistische neigingen en zich niet willen laten kennen hebben ze jaren hun hart en ziel in het werk gelegd. Uiteindelijk zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze er te weinig voor terugkrijgen. Door die conclusie valt hun motivatie om te werken volledig weg.

Hoe omgaan met burnout?

Bij Yourcoach behandelen we mensen met burnout. Dit met NLP en andere coachtechnieken. We gaan op zoek naar de oorzaken, en naar manieren om de dingen anders te bekijken. Telkens worden positieve nieuwe gedachten herhaald, en negatieve ervaringen worden in een positief licht herkaderd. Zo nodig leer je nieuwe vaardigheden aan zodat je in je volle kracht weer optimistisch en energiek in het leven kan staan.
 

Burnout therapie nodig?

Neem contact op met yourcoach en zet een eerste stap naar nieuwe energie in je leven.

Contacteer ons

Opleiding NLP Practitioner

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In vier modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je leert de nieuwste onwikkelingen uit de Derde Generatie NLP en ontdekt de kracht van taal en metaforen. De opleiding wordt afgesloten met een certificatiedag.
NLP Practitioner