Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP COACHING

SPREEKANGST OVERWINNEN

Contacteer ons NLP Coaching

Jij kan je spreekangst overwinnen!

Zeker 75% van de mensen heeft moeite met het spreken voor een groep, of net in bepaalde individuele gesprekken. Bij sommigen is het echter zo erg dat het storend werkt. Klamme handen, een misselijk gevoel in de maag… Zelfs al ben je helemaal voorbereid, dan nog kan spreekangst verlammend toeslaan. Vervelend, zeker als je iets belangrijks wil verwezenlijken en je bij wijze van spreken door jezelf gesaboteerd wordt!

Spreekangst – hoe gaan we ermee aan de slag?

NLP coaching werkt met de manier waarop jouw ervaring en angsten gestructureerd zijn in je hersenen. Zo zijn veel mensen met spreekangst vooral bezig met in zichzelf denken, in plaats van met hun aandacht bij het publiek te zijn. Of ze krijgen visies van dingen die verkeerd lopen, in plaats van beelden over hun succes. Of ze maken zich zorgen over hun voorbereiding en hoe de reacties later zullen zijn, in plaats van gericht te zijn op wat ze NU willen zeggen.

Je NLP coach brengt al deze dingen in kaart. We kijken waar het verkeerd loopt. We werken rechtstreeks aan jouw persoonlijke programmering met gespecialiseerde coachende interventies. We ontmantelen onnuttige gedachten over jezelf, en verankeren gevoelens van kracht en zelfvertrouwen.

Je bouwt strategieën op om je instinctieve paniekreactie om te buigen naar een positieve spanning die je scherper maakt!
 

Pak vandaag je spreekangst aan!

Contacteer ons vandaag en boek een sessie om van je spreekangst af te raken.
In enkele sessies zal je al een aanmerkelijk verschil voelen in je angst voor spreken in het openbaar.

Contacteer ons

Opleiding NLP Practitioner

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In vier modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je leert de nieuwste onwikkelingen uit de Derde Generatie NLP en ontdekt de kracht van taal en metaforen. De opleiding wordt afgesloten met een certificatiedag.
NLP Practitioner