Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP COACHING

OMGAAN MET DEPRESSIE

Contacteer ons NLP Coaching

Voel je je neerslachtig?

Niks lijkt nog zin te hebben, je hebt geen energie meer… Je bent depressief.

Vanwaar komt depressie? Depressieve gevoelens komen voort uit de manier waarop we ons leven bekijken. Door de dingen die we geleerd hebben, zetten we bepaalde filters op die de wereld in een depressief daglicht zetten. Het is niet de wereld die ons depressief maakt, het zijn wijzelf.

Stel dat je andere dingen geleerd en meegemaakt had, dan zou dat licht helemaal anders op je leven schijnen, en was je wellicht niet depressief.

Ja, en?

Met NLP kan je die filters, jouw uniek model van de wereld, ten goede wijzigen! Het geeft je inzicht in jouw manier van functioneren, en dat van anderen. NLP maakt het mogelijk jouw depressieve denkstrategie om te buigen van probleemgericht en hopeloos, naar oplossingsgericht en hoopvol.

Met NLP kan je ook een depressie vermijden. Door vandaag nog in te grijpen en de neerwaartse spiraal aan te pakken, kan je gaan van een bijna-depressie naar een hernieuwde levensvreugde. Niet dat je je altijd supergoed moet voelen, maar je kan wel leren het juiste gevoel bij het juiste moment plaatsen.

De NLP coach is geen genezer, hij is een begeleider. Hij reikt je middelen aan om je eigen depressieve gevoelens te leren hanteren.
 

Wil je van je depressie af?

Neem contact op met yourcoach en zet een eerste stap naar nieuw leven in je wereld.
Coaching tegen depressiviteit werkt niet als je aan de medicatie zit!

Contacteer ons

Opleiding NLP Practitioner

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken? Dan is de NLP Practitioner ideaal voor jou. In vier modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen. Je leert de nieuwste onwikkelingen uit de Derde Generatie NLP en ontdekt de kracht van taal en metaforen. De opleiding wordt afgesloten met een certificatiedag.
NLP Practitioner