Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

MENTAL COACHING

VERBETER JE VERVELENDE GEDACHTEN

Contacteer ons
Ben je geblokkeerd? Zie je geen uitweg meer? Heb je het gevoel dat je de limieten van je verstand bereikt hebt, dat je iets net niet kan bevatten dat belangrijk is?

De eerste stap zal zijn het proberen vatten los te laten met je verstand, en het weten te laten komen vanuit andere delen van jezelf. Mental coaching helpt je om dit proces van het mentale naar het gevoelsmatige en actiegerichte te faciliteren, en om de drie zijnswijzen te verenigen.

Wat is mental coaching?

Mental coaching staat voor de individuele begeleiding door een coach van mentale processen om persoonlijke objectieven te bereiken. Het maakt gebruik van cognitieve methodes om nieuwe oplossingen te genereren en innerlijke beperkingen te overwinnen.

Welke methodes gebruiken mental coaches?

Wij werken met positieve psychologie, maïeutiek (de kunst van het vragen stellen, uitgevonden door Socrates), NLP, Transactionele Analysele, persoonlijkheidsprofielen en dergelijke meer. Als mental coach beschikken wij over een uitgebreide toolbox waarmee we kunnen sleutelen aan jouw begrip en beperkingen. Met mental coaching beschik je over een arsenaal krachtige middelen om jouw potentieel exponentieel te verhogen!

Hoe verloopt een mental coaching?

Iedere mental coaching is anders. Het coachingstraject wordt telkens aangepast aan de persoon die bij ons komt. Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig, of iemand die zonder oordeel kan luisteren. Andere keren werken we intensief en gedurende lange samen om blokkades te overwinnen en doelen te formuleren en te bereiken. Het kan en mag allemaal!

Wat belangrijk is voor ons is dat onze aanpak aangepast is aan wat werkt voor jou, en aan het tempo waarin jij wil groeien. Voor ons telt de effectiviteit van onze mental coaching, niet de tijd die we samen doorbrengen. Dat wil zeggen dat je bij ons altijd de kortste weg naar je doel bewandelt, zelfs al betekent dat soms dat we een aantal onverwachte zijsprongen maken.

Een mental coachingstraject kan enkele uren duren, of maanden. Alles is afhankelijk van wat je wil bereiken en welke je obstakels zijn.
 

Mental coaching volgen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Of mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Contacteer ons