Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

“Word wie je werkelijk bent.”

- Rudi Genbrugge

Getuigenissen Rudi Genbrugge Contacteer Rudi Genbrugge

Rudi Genbrugge

Rudi is een zoeker naar meer, een open geest met humor en zin voor avontuur, reiziger en natuurmens pur sang. Hij stopte zijn doktersstudie om zich volledig aan zijn muzikale passie te wijden. Na zijn opleiding aan de Studio Herman Teirlinck werkte hij 30 jaar als componist, muzikant en theatermaker in binnen- en buitenland.

Toen hij voelde dat dat verhaal rond was schoolde hij zich om tot leraar,
Shiatsu-beoefenaar, NLP Master Practioner, stress & burn-outcoach en loopbaanbegeleider. Beweging in de vragen van het leven krijgen werd zijn nieuwe missie.

In vertrouwen en zonder te oordelen, in een veilig kader waar je ongedwongen jezelf mag zijn, houdt hij je een spiegel voor, daagt je uit en laat je nadenken over je blinde vlekken. Wie ben jij werkelijk? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat stuwt jou vooruit? Tot welke veranderingen ben je bereid? En welke job kan daar een passende en passionele uiting van zijn?

In een Notendop

  • Geboren op 29.06.1964
  • Zoeker naar meer (tikkeltje eigenzinnig)
  • Master in de Dramatische Kunsten
  • 30 jaar als componist/muzikant/theatermaker gewerkt
  • Gecertificeerd NLP Master Practitioner, gecertificeerd Loopbaanbegeleider en erkende stress & burn-out coach
  • Shiatsu beoefenaar

Favoriete coaching tool

Rudi’s favoriete coachingtool is de metafoor. Zeker in situaties waarin vastgeroeste patronen, overtuigingen, ideëen, tot en met angsten toe, een mogelijke verandering in de weg staan.

Of het nu om beeldspraak gaat, een verhaal, een archetype, een dier of fabelfiguur, een zinnelijke abstractie in welke vorm dan ook, een goede metafoor is steeds één of andere ‘ver-beeld-ing’ van een werkelijkheid.

De metafoor creëert ruimte voor het onderbewustzijn om de beperkende mentale constructies te omzeilen. Door een reële situatie te spiegelen in een andere figuurlijke context krijgt de coachee de gelegenheid om afstand te nemen, de situatie anders te ervaren en te herkaderen.

In dat opzicht is dit gebruik van metaforen verwant met de Miltontaal in de Ericksoniaanse hypnose, een proces dat een verdiepende verandering kan vergemakkelijken.

Contactgegevens

small img
0495/40 12 30
small img
Vogelzangstraat 36, 2560 Nijlen

Coachings

Je kan bij Rudi Genbrugge terecht voor: