Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP PRACTITIONER

GETUIGENISSEN

Gratis Demo-avond Programma NLP Practitioner

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding NLP Practitioner

Tom! Dankjewel voor de modellen, technieken, inzichten, bewustmaking en -wording. Onmisbare tools en capaciteiten bij het eeuwige groei- en ontwikkelingsproces dat ieder mens mag beleven om z’n eigen-aardige missie te volbrengen. Vooral ook een dikke merci voor de vorm! De manier waarop je de leerstof aanbrengt is uniek. Hoe je je kan afstemmen op al die verschillende MOWs is fantastisch. Hoe je evalueert is verrijkend en motiverend.
– Griet
Zelden heb ik een opleiding gevolgd waarvan de impact zo voelbaar en zichtbaar was. De NLP opleiding is life changing.
– Evelien H.
NLP was voor mij echt een uitdieping van dingen die mij verhinderden om echt te groeien en te dromen. Het laat je de wereld via een andere kijk zien. Dit probeer ik ook aan anderen over te brengen, dat jouw kijk op de wereld “DE wereld” is. Goede opleiding voor mij omdat ik veel moest doen en minder moest nadenken. Super dat het zo ervaringsgericht is, dat had ik nodig.
– Leen D.
Een waardevolle opleiding. Het verrijkt je als persoon. Op een laagdrempelige manier word je meegenomen in de materie, je wordt vrij snel uit je comfortzone getrokken, maar wel vrij spontaan, automatisch ontstaat ook een veilig kader waarin je durft delen, loslaten en jezelf tonen. Het enthousiasme van Tom werkte aanstekelijk en zorgde ook voor nodige relativering. Het is ok zal me bijblijven en tracht ik me eigen te maken.
– S. T.
De opleiding is zeer doel- en praktijkgericht. Het enthousiasme van Tom sijpelt door bij mezelf en de medecursisten. De schriftelijke cursus is overzichtelijk en gestructureerd.
– Sofie V.
Deze opleiding moet je zien als een cadeau voor jezelf. Het geeft je handvaten om naar jezelf en naar anderen te kijken in je communicatie. De inzichten in deze zijn erg verhelderend. Ik neem mee de ervaring van de verschillende interventies en de wetenschap dat je zelf kunt veranderen. Ik zou jullie aanbevelen vanwege de enorme gedrevenheid en enthousiasme om mensen iets bij te brengen.
– Isabelle L.
Het is je tijd waard om stil te staan en technieken te leren voor jezelf/de ander. Ik neem alles mee. Er wordt een veilige zone gevormd zonder judging en waar je je kwetsbaar kan opstellen. Tom, je bent een supercoach. Dankuwel om je kennis en skills te delen!
– Anouk D.
Je kan NLP toepassen op elk domein in je leven. Het heeft me geleerd duidelijke doelen te tellen en daar ook stap per stap naartoe te werken. Ik heb geleerd mijn beperkende overtuigingen los te laten en mijn eigen hulpbronnen in te zetten. Er zijn heel wat manieren om mijn eigen zelfbeeld te veranderen en mijn capaciteiten terug te ontdekken die al heel mijn leven in me zitten maar wat onderdrukt waren.
– K. S.
Een openbaring voor jezelf en hoe je anderen en de wereld kan zien. Zeer veel bijgeleerd tijdens deze 8 dagen. Interessante mensen ontmoet die allemaal gelijkgestemd zijn. Wat neem ik mee? Durf en ga ervoor! Ik kan iedereen deze opleiding aanraden die aan zichzelf wil werken!
– Jimmy H.
De opleiding is zo praktisch toepasbaar op elk element van je leven, zowel privé als zakelijk, waardoor je niet anders kan dan groeien in elk aspect van je leven!
– J. R.
Gewoon doen! Echt een meerwaarde voor jezelf, als persoon, voor je werk en je hele omgeving. Het zet zoveel in gang waar je zelf sterker uit komt en zo kan doorgeven aan de wereld. Ik vond de cursus een echte eye opener. Er zijn zoveel zaadjes geplant die nu langzaam maar zeker in transformatie zijn.
– Lindsay V.
Doen, ervaren, moderne manier van lesgeven, geen vaste structuur, je mag er je eigen ding mee doen. Geeft enorm veel vertrouwen, er bestaat geen falen. Enkel feedback. Alles is mogelijk, alles zit reeds in ons, wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen leven/geluk. Super blij met mijn keuze om me hier in te schrijven.
– Leen U., Zaakvoerder
NLP is een reis, eentje dat na de start niet meer stopt. Tom, je ongedwongen stijl maakt deze cursus een extra succes.
– Dimitri V., Manager Retail & Relation
Geeft je een mooie nieuwe kijk op het leven, werk en het brengt je waar je nog niet wist dat je had willen zijn.
– Ed
De opleiding was enerzijds laagdrempelig en anderzijds veeleisend. Een beetje eigenzinnig dus. Het heeft me geraakt! Gans de organisatie oogt voor mij professioneel: website, teasers, actualiteit, verschillende disciplines,… én warm (persoonlijk).
– Lies
Deze opleiding is een aanrader voor iedereen! Een eye-opener! Super goede coach, zalige groepsdynamiek. Kan niet wachten voor de master.
– Zehra H., Coach
De opleiding is verdiepend naar communicatie en heeft een heel goede visie om te komen tot realiseerbare doelen. Ook sta je stil bij jezelf en leer je hoe je jezelf tot een verregaande staat kan brengen. De lesgever is heel competent en spreekt met enorme kennis van zaken.
– Greet D., Ergotherapeute
Deze opleiding is een echte eye-opener! Hoe simpel zou het leven zijn als we allemaal NLP hadden gevolgd. Zou een must moeten zijn in het onderwijs. De manier waarop Tom je meeneemt met zoveel openheid en gevoel, maakt het alleen maar uniek! Zo dankbaar Tom dat ik deze cursus mocht volgen bij jou.
– Riet D.
De opleiding is een echte eye-opener en heel concreet toepasbaar in je eigen leven, met hand-on oefeningen. Een beetje coach-voorkennis hielp me wel vooruit om alles nog meer te interpreteren, maar het is zo krachtig. Life will never be te same again – Ik voel alles weer stromen.
– Stephanie D.
Een opleiding waarbij met enkel je technieken leert die je kan gebruiken in je omgeving maar ook een wake-up call is voor jezelf. Alles start bij jezelf, als je zelf sterk staat draag je dit over aan anderen.
– Cindy S., Supply chain manager
Het is een opleiding die ontzettend veel in beweging zet bij jezelf. Ik had nooit duirven denken dat ik zelf zo een evolutie ging doorlopen. Je krijgt heel wat (een schat zelfs) aan waardevolle input om jezelf, maar ook anderen in beweging te brengen.
– Sarah S., Talent Coach
De opleiding geeft je de kans om te groeien op verschillende niveaus. Je komt jezelf tegen en wordt hierin ook ten volle ondersteund. Verder word je geïnspireerd en krijg je enorm energie van het volgen van deze cursus. Er is een leven voor NLP, en een leven na NLP!
– Jasmin H.
Het is een verrijking voor de geest. Het geeft zoveel meer inzicht bij hoe we leven en hoe er geleefd wordt en vooral waarom we allemaal uniek zijn. De vele technieken die aangeleerd worden zijn zowel privé als professioneel in veel situaties inzetbaar.
– Thiery
Een aanrader voor iedereen die ook maar iets te maken heeft met taal en/of lichaamstaal. Je visie op de wereld en jezelf zal volledig veranderen voor, tijdens en na de cursus op een positieve manier. Kortweg een echte must voor iedereen.
– Kurt
De opleiding is zeer krachtig. Het brengt je tot verrassende inzichten over hoe communicatie tussen mensen juist gebeurt. Je krijgt veel sterke tools aangereikt om je doelen te realiseren.
– Laurence H., Advocaat
Dankzij de opleiding NLP heb ik mezelf een stuk beter leren kennen, de kracht gevonden om als een vernieuwd persoon, met verhelderende inzichten mijn eigen weg te volgen. En weten dat, wat het ook wordt, het goed zal zijn.
– Iris D., Preventie adviseur/Coach
Zeer goed ritme, veel humor, behapbare blokken, aangename sfeer en omgeving.
– Stefanie V., Zaakvoerder
Mentale fitness, mentale yoga, mentaal algoritme. Versterken van communicatie naar jezelf en anderen.
– Johan V.
Ongelofelijke impact op relatief ‘korte’ tijd. De manier waarop ze gegeven werd, met zoveel begeestering, zorgt ervoor dat het maximum uit elk moment werd gehaald.
– Karen L.
Warme sfeer, warme, open, mensen die niet oordelen. Top trainer, super positief, onvergetelijke ervaring! Nog nooit zo goed opgelet. Super interessant!
– Mathieu
Ik ben geraakt door de veiligheid en vertrouwen die Tom deelt en uitstraalt.
– Catherine T., Zaakvoerder
Deze opleiding is transformerend en legt bovendien uit wat nodig is om iets of iemand te transformeren. Pure magie, maar op mensenmaat.
– Filip D.
NLP is voor mij een tool geweest om adhv oefeningen een nieuwe kijk op gedachten, herinneringen en stemmetjes te plaatsen. Het leert je ‘de wetenschap’ achter de gedachten en de input van situaties.
– Loic V.
Waardevol om tot jezelf te komen. Super bereikbare lesgever.
– Gualtiero B.
Dankzij NLP krijg je gewoon vat op je leven. Via inzichten en interventietechnieken ontdek je hoe je denkt (niet wat je denkt) en ben je in staat om daar (positief) verandering in te brengen.
– Filip
Deze opleiding is het begin van de rest van je (bewuster) leven. Nobody is you and that’s your superpower!
– Ellen, Zaakvoerder/Coach
Levenslust, zelfbewust, groei, connectie en een beetje magie. Who does not want that?
– Ilonka L., Talent & Communication Officer
Heerlijk krachtige en diepgaande opleiding met een warme overtuigende trainer. Ontdek magische tools om je leven nog mooier te maken. I did change my story and it did change my life.
– Didier D., Zaakvoerder/Coach
Deze opleiding is een eye-opener. Ze is interactief maar geeft ook voldoening. Doen alle praktische oefening en interacties ontstaan en niet alleen een leerproces maar ook een groepsdynamiek.
– N. S.
De intensiteit van elke oefening heeft me positief verbaasd, met eenvoud aan innerlijke systemen werken, werkt duidelijk. In kader van veiligheid, ruimte en vertrouwen (zowel ruimtelijk als inhoudelijk). Tools aanreiken om verder te komen.
– Katelijne
Ik heb deze training al aan veel mensen aanbevolen en zal het blijven doen. Eye opener, nieuwe inzichten, zet een veranderingsproces in gang, nieuwe like minded mensen leren kennen. Top locatie en super goeie coach. Super blij dat ik deze opleiding gevolgd heb.
– Annick C.
Ik vind het ontzettend knap dat Tom ons allemaal heeft weten te openen en dat de NLP opleiding voor iedereen transformerend is geweest. Mooi hoe Tom liefdevolheid en dankbaarheid heeft meegegeven vanuit zijn hart, waardoor de leerstof naar een dieper laag ging. Een opleiding waarin je in korte tijd heel grote stappen maakt.
– Sandra B.
Typerend voor yourcoach en dan ook weer in deze opleiding is het perfecte evenwicht tussen theoretisch dader en oefeningen. Het doen integreert de theorie in vaardigheden, die bovenal meteen bruikbaar zijn. Je krijgt vertrouwen en wordt steeds weer uitgenodigd om te doen, ervaren en voelen. Zalig!
– Jürgen B., Coach
De opleiding is enorm krachtig, werkt krachtig in op de fundamenten van je zijn, in de positieve zin. Het brengt zaken aan de oppervlakte, het proces, de mensen dragen daar ook toe bij, werkt als een spiegel.
– Hilde
Heel professionele aanpak (yourcoach!), heel gestructureerd en duidelijk (techniek + praktijk). Docent = vasthoudend aan eigenheid en authenticiteit.
– Marjan W.
Deze opleiding is een eye-opener. Goede groepssfeer, duidelijke uitleg, met veel zorg gebracht. Interactie is top.
– Sabrina
De intensiteit van elke oefening heeft me positief verbaasd, met eenvoud aan innerlijke systemen werken, werkt duidelijk. In kader van veiligheid, ruimte en vertrouwen (zowel ruimtelijk als inhoudelijk). Zeer professionele en hands-on aanpak en veel ruimte om te oefenen en dus te groeien.
– Katelijne
Ik heb deze training al aan veel mensen aanbevolen en zal het blijven doen. Eye opener, nieuwe inzichten, zet een veranderingsproces in gang, nieuwe like minded mensen leren kennen. Top locatie en super goeie coach. Super blij dat ik deze opleiding gevolgd heb.
– Annick C.
Ik vind het ontzettend knap dat Tom ons allemaal heeft weten te openen en dat de NLP opleiding voor iedereen transformerend is geweest. Mooi hoe Tom liefdevolheid en dankbaarheid heeft meegegeven vanuit zijn hart, waardoor de leerstof naar een dieper laag ging. Een opleiding waarin je in korte tijd heel grote stappen maakt.
– Sandra B.
Typerend voor yourcoach en dan ook weer in deze opleiding is het perfecte evenwicht tussen theoretisch dader en oefeningen. Het doen integreert de theorie in vaardigheden, die bovenal meteen bruikbaar zijn. Je krijgt vertrouwen en wordt steeds weer uitgenodigd om te doen, ervaren en voelen. Zalig!
– Jurgen B., Coach
De NLP opleiding is enorm krachtig, werkt krachtig in op de fundamenten van je zijn, in de positieve zin. Het brengt zaken aan de oppervlakte, het proces, de mensen dragen daar ook toe bij, werkt als een spiegel.
– Hilde
Heel professionele aanpak, heel gestructureerd en duidelijk (techniek + praktijk). Docent = vasthoudend aan eigenheid en authenticiteit.
– Marjan W.
Interactief, leerrijk, betekenisvol. Vertrouwde, veilige omgeving. Toplesgever waarvoor dankjewel! Verdiepend, praktisch ingericht.
– Karlien V.
Tom kan heel goed de info meegeven aan de hand van voorbeelden. Hij maakt tijd om eventueel extra uitleg te geven. Ik had constant ‘rapport’ omdat hij aandacht heeft voor iedere persoon. Zeer blij en gelukkig dat ik deze cursus mocht volgen.
– Sandra D.
De NLP-opleiding is een verrassende reis waarbij je heel veel leert over jezelf en hoe anderen je zonder woorden kan begeleiden naar groei. Tom is een bezielde trainer.
– Joke A., Zaakvoerder
NLP geeft je een toolbox om de wereld beter te kunnen begrijpen. Het is een hulpmiddel om beter overweg te kunnen met jezelf en anderen, vooral als het wat moeilijker gaat.
– Koen S.
Het was een zeer leerrijke ervaring die me meer inzicht heeft gegeven over hoe op een betere manier te communiceren. Er is een goed evenwicht tussen theorie en praktische oefeningen.
– Vienna D., Account Director
Er gaat een wereld open, door te begrijpen hoe jij denkt hoe en anderen denken, waardoor je ook begrijpt waar jouw en anderen hun taal en gedrag vandaan komt. Het leert je om los te laten en te weten dat het ok is.
– V. T.
Tools om te groeien, heel leerrijk. Veiligheid om in een diverse groep met elkaar aan de slag te gaan.
– Marianne V.
Zeer verrijkende ervaring, effectief toepasbaar, inspirerend. Ik neem tools mee.
– Katrien D.
Nuttige opleiding, met haalbare technieken om tot een beter begrip en communicatie te komen. Fijne en veilige omgeving die toelaat om ook kwetsbare kant te tonen.
– Davy R., Zaakvoerder
Ik vind het fenomenaal wat de opleiding teweegbrengt en in beweging brengt. Hoe Tom een vertrouwelijke open sfeer en energie creërt in de groep. Ik heb veel meer bereikt dan door een jaar naar de psycholoog te gaan. Ik neem mee dat ik mag en kan kiezen in mijn leven.
– J. B.
Goeie opleiding, inspirerend en een ontdekkingstocht. Zeker een aanrader voor communicatieverbetering. NLP werkt!
– Carlo G.
Andere kijk op de wereld, in contact treden met je innerlijke zelf, je zintuigen, heel verrijkend! Veel nuttige handvaten en inzichten. Enthousiast en vol passie gegeven.
– Lies
In een veilige omgeving de kans krijgen om zowel persoonlijk als professioneel te werken, in eerste instantie aan communicatiecompetenties. Maar daarnaast aan inzichten over jezelf en het leren hanteren van je identiteit in communicatie met anderen. Als je het toelaat, kan je fundamenteel leren en groeien.
– M. S.
Een aanrader voor iedereen die bereid is om zijn ogen te laten openen! Laat dit een verplicht vak op school worden, onze maatschappij zal er mooier van worden, rijker met een hoger bewustzijn.
– Magali B.
Creatieve en doe-gerichte communicatietraining.
– Ellen D., Oprichter
Wie hier met een open mind instapt en zich smijt gaat sowieso met waardevolle extra inzichten naar buiten. Zo’n uitgebreide cursus in een supergroep is een verrijking.
– Joost
Een beproeving en verrijking voor je zintuigen. Zowel voor jezelf als binnen professionele setting biedt NLP die inzichten om je verder te brengen in wat je op dat moment nodig hebt.
– Lesly D., Psycholoog
Just do it! Het is een meerwaarde voor iedereen. Deze opleiding is een verrijking voor zowel het privé- als werkleven. Dit is een training van hoog niveau. Je voelt dat er véél werk in is gestopt.
– Carline D., Zaakvoerder
Een wondermooie reis, begeleidt op een zachtaardige maar krachtige manier!
– Maaike R.
Zelfreflectie, tools om op een andere manier naar jezelf, de ander, gebeurtenissen, heden en toekomst te kijken. Goede opleiding, goed gegeven.
– Katrien D., (Loopbaan) coach en therapeut
De opleiding NLP is zeer ingrijpend en zindert door in je systeem. Het is onmogelijk om na de opleiding NLP nog zonder NLP-ogen naar jezelf en de anderen te kijken. Bedankt!
– Nancy
De persoonlijke aanpak heeft veel bij mij in gang gezet. Ik heb er heel veel uit geleerd en er zijn nieuwe deuren geopend. Aan te raden!
– Loes V., Stafmedewerker
Goede mix tussen inzichten enerzijds en oefeningen anderzijds. Niet twijfelen, gewoon doen. Dankuwel Tom! Jij werkte inspirerend en jouw behulpzaamheid is zeer waardevol.
– Steven G.
De opleiding geeft inzichten die je niet meteen verwacht. Het geeft tools om je leven beter te organiseren, om je doelen te bepalen, (positief) te formuleren en om er naartoe te gaan.
– Lieve
Heel professioneel met kennis van zaken, verdiepend! Meer tot inzicht kkomen, creatiever omgaan met je doelstellingen, gerichter, zelfontplooiing.
– Kathleen C.
Ik ben gegroeid en kan dit nu op mijn omgeving overdragen. Een aanrader voor iedereen.
– Serge W., Zaakvoerder
Veel inhoud, veel te leren. Boeiend, fascinerend, confronterend. Het beklijft en zal zeker nog lang nazinderen en nawerken!
– Tamara V.
NLP neemt je mee op een reis, door jezelf, voor jezelf, door/voor diegene waar je een of andere interactie mee hebt. The soft stuff is the hard stuff. Het totaalconcept is geweldig! Doe zo voort!
– Katrien V.
Positieve intentie, respectvol, eye opener, mensgericht, grensverleggen. Mijn MOW is niet die van een ander, de kaart is niet het gebied. Voor mij was alles in balans: visueel/auditief/kinestetisch, zowel de locatie als de manier van overbrengen. Tom: bedankt!!!!!!!!
– J. M.
Deze opleiding zou verplicht moeten zijn voor iedereen. The School of Life and Tom for president. Het was confronterend, interessant, verwarrend, verrijkend, vermoeiend maar zooo boeiend. Ik kan niet wachten om verder te studeren…
– Jan S.
Een lifechanger 4 ever! Mega-ervaring.
– Bernard V.
Kennisoverdracht op het niveau van het buikgevoel: heel bijzonder! Maakt leerproces intenser en efficiënter.
– D. R.
Het is een confronterende opleiding, je start met een bepaald doel en je eindigt helemaal ergens anders en dat is ok. Heel veel verbinding, zonder verbinding is er geen communicatie. Aanbevelen voor de gehele opleiding.
– Arielle
Een training dat het allerbeste in je naar boven haalt en je naar een hoger niveau tilt. Top.
– Annick E., Personal Assitant
Meenemen: alles, veel, vorm, niet invullen, MOW,… Het is ok, alle prachtige momenten!
– Lies D.
De NLP opleiding is een veilige omgeving om te ontdekken, te leren, grotere gehelen te zien en kleinere verbeterpunten met een mega-impact te vinden. Wat je hier leert, neem je voor altijd mee.
– Darline R., Consultant/auditor
Je leert technieken om aan jezelf te werken en anderen beter te begrijpen. Je leert positief naar de dingen te kijken en dat je zelf beslist hoe je een situatie beleeft: positief of negatief. Je leert beter omschrijven wat je wilt en waar je naartoe wilt.
– Pascale D.
Dit is een opleiding die heel veel met gevoel te maken heeft. Het is een zeer goeie en effectieve aanpak om de opleiding NLP naar voor te brengen. Ik neem mee dat alles ok is, dat er geen faling is, maar alleen feedback. De liefde van de mensen die aanwezig was. Ik zou deze opleiding aanbevelen aan mensen die vastzitten in hun leven, die angst hebben, enz.
– Stijn V.
Rapport maken met iemand is ook jezelf ontwikkelen. Je ontdekt dingen over jezelf die je niet zou verwachten. Alles komt goed. Heel goed georganiseerd. Zowel toepasbaar voor persoonlijke levenssfeer als voor professioneel leven. Gewoon doen. Lekker eten!
– Jenny D., Financial Manager’s Assistant
Eerst iets over YourCoach: een inspirerend bedrijf, waarbij Tom de kracht heeft om in een groep veiligheid te installeren. Door zijn eigen kwetsbaarheid krachtig over te brengen, zet hij deze energie ook neer in de groep. De opleiding zit zeer goed in elkaar. Het was zeer goed om zelf meteen oefeningen te doen. Ik bleef alert: door de oefeningen ook te ervaren wordt NLP een gewaarwording die je in een andere context ook kan toepassen.
– J. V.
Een complete opleiding: omkadering, voeding, koffie, thee, papier, pennen,… Duidelijk cursusmateriaal, zeer competente trainer, veel oefenmogelijkheden. Laat de Master maar komen!
– Lieselot M., Stress en burn-out coach
Positieve invloed op leefomgeving en op jezelf stelt jezelf open en zorgt voor een ruimer denkbeeld. Legt je eigen kwaliteiten bloot. Leert omgaan met spanningen, emoties, situaties, problemen, denken en doen.
– Joachim V., Zaakvoerder
Wat ik aan anderen vertel over NLP Practitioner is dat, als men ervoor openstaat, je jezelf heel anders leert zien, voelen, horen, ruiken, dingen doen. En dan zie ik een bevestiging in de glimlach op hun gezicht, de hoofdbeweging, de “hmm” en “jaah” die ze zeggen. Een aanrader zeker en vast! Voor iedereen die om zichzelf en anderen geeft.
– Marita B., Business Development & Sales Manager & Coach
De opleiding geeft veel inzichten in jezelf en anderen. Je krijgt inzichten over hoe je je doel kan bereiken. Er is altijd een andere keuze. Je hebt alle hulpbronnen in jou. Je authenticiteit mag gezien worden/aanwezig zijn. Dankbaarheid aan Tom en alle medecursisten, voor alle openheid, hulpvaardigheid, empathie, liefde, begrip en samenwerking.
– Elke V.
Diverse groep maakt het aantrekkelijk. Trainer Tom brengt inhoud en structuur, op een integere professionele manier. Dank je.
– Mirabel H., HR Consultant
NLP gaat eigenlijk over basisvaardigheden en zou een verplicht vak op school kunnen zijn. Op die manier ziet de toekomst van de mensen er beter uit en creëren we mooie plekken op aarde, zowel voor onszelf als voor onze medemens. Ik heb geleerd om een liefdevol mens te zijn en dichter bij mijn bestemming te komen.
– Denise D., Coach
Tom is een fantastische, inspirerende trainer die de materie op een zeer pure en vatbare manier brengt. De opbouw van de cursus (spreiding blokken, thema’s en oefeningen) is zeer logisch en natuurlijk ernstig en speels terzelvertijd en daardoor een zeer toegankelijke opleiding in eender welke fase van persoonlijke ontwikkeling je zit.
– Ivy V., Workforce planner/equicoach
Deze cursus geeft je tools om direct iets te bereiken. Tom speelt als trainer in op de noden van de groep zonder zijn doel: ‘zijn passie voor NLP’ uit het oog te verliezen. Op deze manier volg je je persoonlijk traject en beïnvloed je je omgeving op een positieve en communicatieve manier.
– Brenda
Dat de opleiding heel intens is, maar je ook op korte termijn enorme stappen laat zetten. Ik neem mee: het geleerde, maar zeker ook dat ieder mens goed contact kan maken/hebben, ook al lijkt dat niet altijd zo op het eerste zicht. Waarom: professionalisme en passie waarmee de lessen gegeven worden.
– Dirk M., Functional solution architect
NLP is een handig instrument om aan jezelf te werken. Om dichter bij jezelf als ook anderen te komen. De kracht van deze opleiding is gelegen in de diepgang en de authenticiteit.
– Jan M.
Just do it! Verruimt het beeld,… op je leven/hét leven en uiteindelijk een must om de beste ik te kunnen leven voor jezelf en anderen. Wat ik meeneem? Zéér veel – het zal vooral mijn ‘denken’ blijvend veranderen.
– Stefan V., Regioverantwoordelijke
Een rugzakje met tools en inzichten waarmee je aan de slag kan op eigen tempo. Het opent deuren, het opent potjes en die zijn ok, iedereen maakt uit voor zichzelf wat je meeneemt en wat je ermee doet. Bedankt Tom, je deed het prachtig!
– Annelies C.
Geef jezelf deze unieke opleiding cadeau. Je leert jezelf als mens echt kennen en leert hoe je daarmee aan de slag kunt. De ervaren leermeester is daarbij onmisbaar. Tom is de beste begeleider die er is.
– Stijn L., Directeur
Persoonlijk vind ik deze opleiding het fundament voor coaching. De formule (8 sessies in 4 blokken) maken het zeer goed behapbaar. Voldoende diepgang voor mij. Goede afwisseling praktische oefeningen met modellen.
– Veerle D.
Het is een zeer degelijke opleiding, met heel wat praktijkoefeningen. Alle aspecten komen aan bod: houding, taal, werkvormen, enz. Respect staat centraal. Tom, je stelt iedereen op zijn/haar gemak. Ik onthoud: ’t is ok… Ik zou jullie dus zeker aanbevelen, zowel voor coaching als voor opleiding. Prijs-kwaliteit is heel goed in balans, zo ook theorie&praktijk.
– Ingeborg V.
Ervaring voor het leven, prachtige mentor, recht toe recht aan,… superlatievenwoordenboek hier… Tom je ziet dat je het met je hart, gevoel, liefde en volledige wijsheid doet. Bedankt!
– Pieter H.
Bewustwording, jezelf mogen zijn en worden. Inspirerend, animerend, toejuichend, vitaliserend, prikkend, positivisme.
– Annie V.
Je moet het beleven, doormaken. Het (de opleiding) verrijkt je leven. Het is een investering zonder risico.
– Iris M.
Doen, opleiding volgen, en ook zij gaan het terug anderen adviseren. Ik neem alle inzichten mee, een positieve herinnering die geankerd is. De inzichten die je doorgeeft. De kracht. Doe zo voort. Proficiat.
– Inge Q., Zaakvoerder
Het stilstaan bij jezelf, positieve doelstellingen creëren, obstakels waarnemen, krachtbronnen oproepen, interventies,… Het is een heel intense opleiding die zorgt voor persoonlijke groei, zowel op individueel als sociaal gebied. Met een onbekende groep groeien naar veiligheid, openheid,… Heel boeiend! Ik schrijf mij heel graag in voor de NLP Master Practitioner. Bedankt Tom.
– Inge V., Begeleidster
Krachtige tools voor zelfontwikkeling en inzicht in de dynamieken van communicatie. Verruimt je blik en referentiekader. Houdt je een spiegel voor. Zeer interactief. Helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je verbaal en non-verbaal gedrag.
– Rian D.
Bekwaamheid en toegankelijkheid van de trainer, Tom. Goed evenwicht tussen brengen van kennis en inoefenen van wat geleerd wordt. Veiligheid om alles te oefenen en fouten te mogen maken. Perfecte organisatie en logistiek: zaal, eten, drank, ruimte…
– Chris
Tom is heel enthousiast en vooral optimistisch, overtuigd van het goede in mensen en situaties, zonder mening op te dringen. Ik zou zeker aanbevelen om mensen naar verandering te brengen. De zin om het ‘stappenplan’ te ondergaan is er zeker!
– Joke
Inspirerend, boeiend, onderbouwd, leerrijk, kan je leven positief veranderen, geeft je een nieuwe adem.
– Inge V.
NLP Practitioner is een cursus die heel veel geeft. Je leert bij over jezelf. Je leert bij hoe je op een fijnere en betere manier kan communiceren met de ander en je leert hoe je iemand kan helpen met een bepaalde uitdaging. Bovendien leer je een aantal gelijkgestemden kennen die je leefwereld alleen maar beter en rijker maken. Indien iedereen een cursus NLP Practitioner zou volgen dan zou de wereld een beetje mooier gekleurd zijn.
– Pascal
Alle inhoudelijke kennis heel logisch/bevattelijk en stap voor stap uitgelegd. Tal van voorbeelden en coachmomenten. Ervaren coach. Opgedane kennis is multi-inzetbaar: privésfeer en professioneel kader.
– Griet L., Key Account Manager
Geestverruimend. Een aanrader om je eigen identiteit te leren ontdekken, maar ook open te staan voor een ander. Grotere bewustzijn in het leven. Coach die inspireert en de groep extra aanzet elkaar te inspireren.
– Babette D.
Een zeer goede NLP opleiding: kwaliteit op korte termijn, krachtig. Mooi evenwicht tussen theorie en oefeningen. Vier sterren!
– Walter D., Relatie Beheer
Verruimend, nieuwe inzichten gekregen over hoe communiceren en hoe begrijpen. Dit leerde me oplossingsgericht denken en bewust worden van mijn communicatie. Tom creëerde een sfeer van vertrouwen die toelaat uit je comfortzone te treden. Zeer waardevol, boeiend, respectvolle en verrijkende momenten.
– Marleen A.
Erg toegankelijk, “geen schrik”. Positieve vibe. Mooi gevulde dagen (niet te veel, niet te weinig).
– Reinoud
Zeer effectieve methodiek, mooie opbouw, tempo en zeer hands-on. Oefening metafoor, vragenlijst en betekenis NLP zorgen ervoor dat de essentie sterk in je systeem komen. De grote betrokkenheid en eigen leergierigheid/leerbereidheid van de trainer. Je leeft NLP, je brengt het over als een levenspad/filosofie, niet als een theoretisch model.
– Jurgen B.
Zeer goede communicatie cursus, je leert op korte tijd heel veel bij. De lesgever is heel bekwaam. Met veel voorbeelden legt hij de basisbegrippen van NLP goed uit.
– Bert F.
Je slaagt er zeer goed in om door “je manier van doen” positief, rustig en zonder oordeel de basismethoden van NLP aan te brengen. Goede combinatie van theorie en oefeningen. Je evolueert als persoon echt tijdens de opleiding. Top.
– Pieter V.
Verhelderend, professioneel en authentiek gebracht. Sterke groep: kwaliteit trekt elkaar aan. Juist voldoende op vlak van timing (niet te lang en niet te kort).
– Vincent
Wat ik nu al vertel is dat de cursus mij op zo’n korte tijd heeft doen veranderen en dan wel voornamelijk in de positieve zin. De persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte is spectaculair.
– Karine
De rust waarmee je dit brengt, heb ik als heel aangenaam ervaren; ook met de juiste energie gebracht. Sturend waar nodig op een fijne manier. Niet te uitgebreide theorie met heel veel oefeningen. Een goed samengestelde, duidelijke cursus met goed uitgeschreven oefeningen.
– Ilse V.
Leerrijke ervaring om NLP zowel in je professionele als privé leven toe te passen. Optimistische, energierijke ervaring. Juist evenwicht tussen theorie en praktijk. Veel gelachen en veel zelfvertrouwen/rust gekregen.
– Els V.
Professionaliteit, meelevendheid, interessant, groepsgevoel, steun, begripvol, super leerrijk, je mag zijn wie je bent als “student”, oprechtheid, passie, goede inhoud van de cursussen, prachtige, aangename leslocatie. In het kort: “een absolute aanrader!”
– Maria H.
Ontzettend goede opleiding om zich meer bewust te worden van zichzelf en anderen en hierbij meer naar het gevoel en onbewuste te gaan. Dromen zijn mooi maar realisatie van die dromen is nog mooier. Dit leer je hier door technieken en het zetten van realistische doelen. De opleiding gebeurt in een rustige en kalme sfeer en op een informele manier die iedereen op zijn gemak stelt. Tom Hallez is een meester in NLP maar ook in het begeleiden van mensen en zal nooit oordelen. Dit geeft ontzettend veel rust.
– Ingrid
Cursus is goed opgebouwd, veel hands-on oefeningen! Locatie is ook met veel ruimte en rust om de oefeningen te kunnen doen.
Tom geeft veel voorbeelden, het voordoen van oefeningen is heel goed gedaan. Zeer leerrijk.
– Peter D.
Super training! Wat anders op enkele weken meer wordt gegeven zit hier op krachtige wijze heel goed opgebouwd in één geheel. Tom is één en al NLP. Doen is de boodschap! Zelden wordt zoveel tijd en ruimte voorzien voor oefeningen. Telkens met perfecte begeleiding en ondersteuning.
– Ria
Perfecte basisopleiding om inzicht te krijgen in NLP. Verrassend, praktijkgericht, heel motiverend en uitnodigend.
– Steven D.
Je leert jezelf beter kennen, je leert beter te luisteren en openstaan voor het andere in de ander. Ik zou aan elke arts, jurist en dienstverlener in het algemeen deze opleiding aanbevelen.
– Betrand V., Jurist
De NLP-opleiding was/is een enorme verrijking voor mij. Er werden concrete methodieken/technieken aangereikt en toegepast die in het werk- en dagelijkse leven echte hulpmiddelen zijn.
– G. D.
NLP door Tom heeft me een boost gegeven om in mijn werkomgeving de communicatie met medewerkers gerichter en professioneler te gaan doen. In mijn gezinsleven lijkt het alsof ik anders ben gaan leven, bewuster met wat ik heb.
– Steven I., Zaakvoerder
Gewoon doen! Je leert je plaats in de wereld te kennen en samen met ‘anderen’ gelukkig te worden… wat je kracht zal geven om andere dingen te realiseren.
– Y. V., Managing Director
Deze opleiding rijkt tools aan om optimaler te coachen en te communiceren.
– Vincent C.
Een boeiende reis van zelfreflectie. Een verrijking om andere mensen beter te begrijpen en hun model van de wereld te respecteren zonder te oordelen. Een bron van kracht om te veranderen.
– Dirk
Nuttig & functionele opleiding met inwerking op professioneel & privégebied. Ervaringsgericht.
– R. V.
Kwalitatief & verdiepend. Zeer betrokken & gedreven NLP coach, respectvol.
– B. N.
Zeer de moeite waard omdat je veel positiviteit ontdekt in zowel jezelf als de andere. Het vernieuwd je kijk op de wereld en de mensen om je heen. Je leert om jezelf ‘open’ te stellen.
– Carla
Spreiding over 3 maanden met twee opeenvolgende dagen werkt goed. Zowel gericht op interactie met anderen als zelfontdekking.
– Joris R.
Zeer interessante opleiding om belangrijke NLP technieken aan te leren. Hoe je op eenvoudige manier de ingebakken programma’s kan aanpakken. Bewustzijn van jezelf en stilstaan bij de onbewuste processen.
– Anja
Zeer interactieve opleiding met groot respect voor het individu. Integere manier van werken van Tom creëert een groot vertrouwen binnen de groep. In een ‘korte’ periode hebben we veel nieuwe inzichten & modellen geleerd. De certificatie is absoluut een meerwaarde omdat het geleerde extra verankerd wordt.
– Joke V.D.L., Coördinator
Zeer veel gezien op die 8 dagen, goede opbouw, zeer goed uitgelegd (vooral met praktische voorbeelden). Praktijkoefeningen zijn een goede aanvulling op de theorie. Goede begeleiding.
– Patrick
DOEN! Voor jezelf én voor je omgeving. Jezelf (terug)vinden én de andere vinden. Geen loze theorie maar gepaste duiding en openstellende praktijk.
– Bruno
De opleiding reikt tools aan (modellen) om je eigen leven meer in je eigen handen te nemen. Tom neemt de tijd om iedereen mee te nemen in het NLP verhaal. Schitterende locatie.
– G. R.
Tijdens de cursus heerste steeds het gevoel, de sfeer van een “Open Mind”. Er kunnen geen fouten gemaakt worden. Tom zorgde voor een sfeer door het mooie voorbeeld te geven dat hij iedereen waardeert. Hierdoor kan je goed meegaan in de theorie van NLP. De oefeningen om de theorie te toetsen verliepen heel efficiënt door de perfecte begeleiding van Tom.
– M. H.
Een hele mooie opleiding met een super lesgever!
– Dirk G.
Ik neem mee dat NLP mij veranderd heeft en dat die verandering nog lang zal doorwerken.
– Lisa G., Exec Agent
Heel waardevol, duidelijke tools en écht toepasbaar in de praktijk.
– Mildred G., Lerares
Praktisch met veel oefeningen en feedback leer je gaandeweg wat NLP is. Toegankelijk.
– Nele D., HR manager
Persoonlijk kreeg ik een enorme boost om zaken om te keren en aan te pakken.
– Astrid M., Management Assistent
Verrassende cursus, waarbij je, op een veilige manier aan zelfreflectie doet en hierdoor bewuster en efficiënter kan communiceren.
– Ann V., Consultant
Proficiat! Leuk, zinvol, nuttig én hanteerbaar.
– Frederik B., Zaakvoerder
Zeer aan te bevelen! Zowel voor persoonlijke groei als voor professionele vooruitgang.
– Gert D.S., Directeur