Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP OPLEIDINGEN

WAAROM KIEZEN VOOR NLP BIJ YOURCOACH

Over onze NLP Opleidingen

10 redenen om voor YourCoach te kiezen

 • Officiële kwaliteit
  YourCoach is Licensed Trainer of NLP en erkend door de Society of NLP, één van de oudste en grootste organisaties van NLP in de wereld. Onze NLP opleidingen voldoen dan ook aan de vereiste kwaliteitsvoorschriften en de getuigschriften worden persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler, mede grondlegger van NLP en door John La Valle, voorzitter van de Society of NLP.
 • Eerlijke prijs-kwaliteit
  We beseffen maar al te goed dat een opleiding voor veel mensen echt wel een investering vraagt. Daarom streven we in onze prijszetting naar de juiste verhoudingen. Deze sluit aan bij onze visie op duurzame persoonlijke groei: de investering moet groot genoeg zijn, maar niet té groot. Tegelijk vragen wij enkel wat nodig is om het voor ons haalbaar en de moeite waard te houden.
 • Kort & krachtig
  We weten dat steeds minder mensen tijd en middelen hebben om langdurige opleidingen te volgen naast een druk professioneel, familiaal en sociaal leven. Daarom kiezen we ervoor de inzichten en technieken uit de NLP te bundelen in kortlopende NLP opleidingen van 8 dagen, waarin de leervormen zodanig ontworpen zijn dat ze een maximaal effect sorteren.
 • Ervaringsgericht
  In deze praktische NLP opleiding staat het ervaren centraal! Geen boekenkennis, maar praktische oefeningen en situaties vanuit je eigen leefwereld. Stukjes theorie worden steeds afgewisseld met oefeningen. Je werkt in oefengroepen waarin je steeds drie perspectieven doorloopt: je ondergaat de oefening, voert de oefening uit en observeert.
 • Nieuwste NLP ontwikkelingen
  De opleidingen blijven niet hangen in de jaren ’70. Onze NLP opleidingen omvatten drie generaties NLP: vertrekkende vanuit het persoonlijke over het interpersoonlijke tot het grotere ‘systemische’ veld.
 • Trainers met praktijkervaring
  We zijn al jaren full-time coaches, en NLP is een essentieel onderdeel van ons werk. We passen de standaardtechniek zodanig aan dat ze werkt voor onze klanten. Je krijgt zaken aangereikt waar je echt iets mee kan doén, waaronder een onmisbaar stappenplan om je doelen te bereiken.
 • Professionele én persoonlijke ontwikkeling
  NLP geeft schitterende resultaten op de werkvloer. Je leert vlotter communiceren en succesmodellen over te nemen voor meer inzicht en betere samenwerking. Daarnaast zal je onvermijdelijk ook als persoon groeien, en ook in je privéleven een grotere rust en slagkracht ervaren.
 • Maandelijkse oefenmomenten
  De opleiding stopt niet na 8 dagen. Er zijn maandelijkse oefenmomenten waarin je jouw vaardigheden scherp en up-to-date kan houden. Je ontmoet NLP medecursisten en ontdekt als eerste onze nieuwste NLP methodes.
 • Ruime omkadering
  Onze leeromgeving is professioneel uitgerust, met uitgebreid cursusmateriaal. Alle NLP opleidingen gaan door in Loft 26, onze eigen zaal in de vernieuwde Gentse Dokken. In een heldere en luxueuze ruimte vind je alle voorzieningen voor een aangename en memorabele opleiding, inclusief verse lunch en heerlijke koffie of thee.
 • Humor
  Het is niet omdat het over onze diepere lagen gaat dat het allemaal ernstig moet zijn, integendeel. Onze NLP opleidingen kenmerken zich door hun ontspannen stijl: er mag gerust eens gelachen worden, zo blijven we bescheiden.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Nog niet helemaal zeker of wij wel de juiste partner zijn?
Contacteer ons vandaag nog voor specifieke informatie over onze NLP opleidingen.
Over onze NLP Opleidingen Contacteer ons