Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

INTEGRALE COACHING PROFESSIONAL

GETUIGENISSEN

Gratis Demo-avond Programma Integrale Coaching Professional

Wat onze deelnemers zeggen over Integrale Coaching Professional

Pro, dat kan je wel zeggen. De trainers zijn pro, de opleiding is pro, de kwaliteit is pro. Next level!
– A. P.
No bullshit aanpak die me elke dag weer uit mijn comfortzone heeft gehaald. Ik zie het en ervaarde het eerder als een reis waar ik mezelf beter heb leren kennen en daardoor ook de juiste coach kan zijn voor mijn klanten.
– Valérie C., Leadership Coach en Trainer
Zo’n verrijkende rollercoaster, in eerste instantie op persoonlijk vlak. Top lesgevers, die geen vraag of oefening uit de weg gaan. Er wordt zo’n stevig werk gemaakt vol coachattitude, maar vooral geoefend. Je haalt eruit wat je erin stopt en ik heb er veel ingestopt.
– Joke
Intensief, vriendschap, ongedwongen, persoonlijk, kritisch, versterkend, veelzijdig, doen, groei, out of the box, golvend, praktisch, uniek, community.
– Rosanne
Life-changing opleiding! Super inzichtvolle lesgeving en ongelooflijk goeie trainers. Je leert hoe je anderen met groei kan begeleiden, maar ook hoe je dat met jezelf kan. Je ontdekt een nieuwe universele taal en dimensie in het leven dankzij talrijke tools en krachtige skills.
– Rosanne
Ontzettend praktijkgericht en toepasbaar. Cursus is een goede en brede aanvulling op de massa info en formats tijdens de modules. Learning bij doing van het hoogste niveau. Hands on, creatief, intuïtief en beklijvend.
– Olivier D.S.
Top, een aanrader! Schitterende cursus met veel variatie, tools, kennis,… om als coach onmiddellijk aan de slag te kunnen gaan.
– Sanne
Hier zorgen ervaren coaches ervoor dat je de basisvaardigheden van een professionele coach onder de knie krijgt. Je krijgt op korte tijd heel wat mee, exploreert verschillende coachingvormen en bent klaar op de markt op te gaan.
– Barbara V.
Een fantastische reis naar jezelf. Super geschenk aan jezelf ook. Professionele en praktijkgericht aanpak op een basis van respect voor iedereen. Zeer waardevolle tools worden aangereikt, waarmee je aan de slag kan.
– Frederic L.
Op sommige momenten is het een openbaring. Open en directe communicatie en feedback. Een zeer aanstekelijke manier van lesgeven, afgewisseld met veel praktijk.
– Filip E., Sales Coach
Inspirerend, motiverend, empowering. Professionele, enthousiaste trainer. Creatief, out of the box, praktisch.
– Lori
Zeer intensieve, leerrijke, spannende, confronterende, zelfveranderende opleiding waar je zoveel leert over coachen als over jezelf.
– E. C.
YourCoach geeft 2.0 opleidingen. Is meer dan een cursus, alles er rond en erbij maakt het volwaardig (locatie, intervisies, materiaal, cafés).
– J. B.
Praktisch gericht opleiding gegeven door gepassioneerde lesgevers(s). Ik heb een solide basis gekregen om verder te groeien als coach.
– Mario
De opleiding is zeer goed opgebouwd en vormt een fantastische afwisseling tussen leren en doen. Tijdens de opleiding groei je niet alleen als coach maar evenzeer ook als persoon. Je voelt je onmiddellijk gewaardeerd en gezien.
– Inge D., Kinder- en Jongerencoach
Een grote aanrader! Je wordt als het ware gedrild in het coachen. Je leert enorm veel technieken om mee aan de slag te gaan en groeit zelf als persoon. De lesgever daagt uit om uit je comfortzone te komen en doet dit op een interactieve manier.
– Anna
Een zeer waardevolle opleiding, die een zeer goed beeld geeft over wat een coach allemaal doet, kan en aanreikt. Een opleiding waar je echt kan mee starten! Het professionele van de opleiding is een echte aanrader.
– Tanja
Professionele opleiding, certificatie. Veel praktijk wat maakt dat de onderdompeling intensief is, aanpak sterk is, geen blabla maar wel doen.
– Els V.
Een opleiding die je ook als mens doet veranderen! Warm, open, creatief en intuïtief, waar je zeker zelf in uitgedaagd wordt!
– K. T.
Top trainer! Top Coach! Top opleiding!
– Kristel W., Leiderschap & Teamcoach
Prachtige nieuwe inzichten in het hebben van een coaching sessie/gesprek. Zelfvertrouwen en de goesting om aan de slag te gaan. Top inzichten aangepast aan de noden/niveau van de coach. Een super aanrader.
– Kurt
Praktijkgerichte opleiding. Via verslagen jezelf beter leren kennen als coach. Op reis met een groep, trainer en jezelf als coach.
– Catherine T.
Een hele fijne, praktisch, out of comfort opleiding. Geen tijd of reden om achter te blijven. Van onzekerheid in vormcoaching naar een rugzak vol tools waarmee te exploreren valt. Heerlijk. Dankjewel Benjamin voor je liefdevolle meedogenloosheid. Het enthousiasme uit de laatste blok was zalig!
– Karin G, Trainer-Coach
Laat je groeien als coach, maar ook als mens. Veel technieken en vormen. Een heel fijne opleiding die je zeker een betere coach maakt.
– Linde, Kinder- en Jongerencoach
De wereld ziet er vanaf heden anders uit. Het proces waar ik het afgelopen jaar doorgegaan ben is wonderbaarlijk mooi, tastbaar, heeft mijn blik op de ander en op mezelf definitief veranderd. Een héél warme dankjewel.
– Wouter
De opleiding is heel waardevol voor coaches die meer willen zijn dan een vraag-antwoord coach. Hier vooral geleerd om in de flow te gaan en ‘dingen’ te laten gebeuren.
– Inès
Boeiend – beklijvend – leerrijk – confronterend mooi. Ik ga met een warm, goed gevuld hart naar huis! En nu toepassen!
– Inge
Deze opleiding geeft je houvast als coach en laat je ook als persoon enorm groeien. De vaardigheden die ik me eigen gemaakt heb zijn ook bruikbaar buiten de coachingcontext. Ik heb actief leren luisteren en beter leren communiceren. Ik ben ook empatischer geworden omdat mijn model van de wereld niet dat van een ander is. Ik ben zelfbewuster geworden.
– An H.
Als je als coach impact wil hebben op je coachee, als je genoeg hebt van de blabla, dan is deze opleiding een échte aanrader. Tonen, voelen, systemisch werken, beweging,… Zeer dynamische opleiding (zoals de lesgever zelf). Een toppertje!
– Anja A.
Professionalisme ten top! Wat ik meeneem: ‘loslaten’, anders dneken en vooral ‘bewegen’ in alles wat ik doe, bewegen mag is de grootste les die ik meeneem als trainer.
– Kristof I.
Sterke mix van theorie en praktijk. Je leert zoveel bij over jezelf, coach zijn, hoe je in het leven staat, technieken,… Een opleiding boordevol verrijkingen.
– Melissa, Coach
Je voelt het tot in je botten, zeer uitdagend om je hier te laten onderdompelen in deze opleiding. De manier hoe theorie wordt gebracht, de oefenmomenten. De beleving om als leerling hier te zitten is zeer uniek.
– Kiara T., Coach
De opleiding geeft je veel tools, je komt ook vooral in confrontatie met je ‘echte ik’. Mooi om te zien hoe je groeit en dat je de technieken meer en meer gaat gebruiken om zo te evolueren naar een volwaardige coach.
– Filip J.
Aanrader voor iedereen die zijn coachvaardigheden wil ontwikkelen. Opgelet: het gaat hier niet enkel over coaching maar ook over jezelf! De persoonlijke ontwikkeling krijg je er gratis bij.
– Sofie V.
Coaching op meerdere lagen en op diepere dimensies. Praktisch en meteen toepasbaar. Ik neem mee: de wijsheid van metaforisch taalgebruik.
– Jolanta
Na de professional-opleiding echt het vertrouwen om te starten als coach. Doorheen de opleiding ga je door een enorme evolutie en krijg je allerhande tools aangereikt die je in je coachrugzak meeneemt. Het leren coachen en de vorm is van onschatbare waarde.
– Stefanie
Just do it! The learning is in the doing! Zo boeiend, leerrijk, hands on. Met momenten zeer confronterend. Een echte reis met en door jezelf samen met zoveel anderen.
– Kathy
Teamcoach
Intens, uitdagend, stimulerend en krachtig. Een opleiding die gaat over technieken en thema’s die zeer actueel zijn voor elk die openstaat voor persoonlijke groei.
– Violette
Een openbaring als coach en als mens. Ik voel me een stukje gebrainwashed, maar ik wil dat heel graag laten nawerken, want deze brainwash werkt voor mij. Ik zou jullie aanbevelen voor jullie LEF en DURF. Bedankt om dat te delen en over te brengen.
– Lien D., Preventieadviseur Psychosociaal welzijn
Zéér degelijke opleiding. Je leert zoveel over coaching en over jezelf. Geen vaste formats maar creatieve mix van coachingstijlen. Na deze opleiding kan je echt wel aan de slag.
– Viki P.
Voor mensen die formats zoeken evidence based, getest en goed gevonden. Formats die echt werken. Aanrader voor coaches met een open mind.
– Magali B., Zaakvoerder
Dat je op 6 maand tijd zo’n evolutie kan maken, zo kan groeien is ongezien. Het beste cadeau dat ik mezelf kon doen.
– Hilde V.
Deze opleiding is niet alleen voor durvers, maar vooral voor willen-durvers, coaches die uit hun comfortzone willen gaan en hun eigen grenzen willen verleggen. Door de ‘juicy’ aanpak, de praktijkgerichte manier van lesgeven wordt dit bijna een evidentie. Coaches die de betere versie van zichzelf willen worden raad ik deze opleiding ten zeerste aan.
– Karoline
Ruime, boeiende en leerrijke opleiding op verschillende thema’s, niveaus, inzichten en invalshoeken. Enorm stimulerend voor zelfreflectie en zelfontwikkeling als je je durft openstellen. Mooie cadeau om aan jezelf te gunnen.
– Davinia, HR Consultant
Opleiding van hoge kwaliteit, goed onderbouwd met veel praktische oefening. Daagt je uit om ook als mens te groeien.
– Anja
De kracht is de interactie. Het onmiddellijk linken/toepassen van de methodieken (theorie) aan de praktijk. Oefenen dus!
– Katrien
De training is heel erg gericht op doen, wat ook de enige weg is om te leren in coachen. Goede opbouw en gedurfd naar technieken gaan die klant in ervaring brengen of inzicht geven. Er bestaat geen ‘juist’ moment, beweging en stapjes zetten brengt innerlijke vreugde.
– Katleen
Zeer beklijvende opleiding. Aan de hand van talloze demo’s en oefeningen leg je in een relatief korte tijd een prachtig parcours af. Je zal aan den lijve ondervinden wat coaching voor jou en de ander kan betekenen.
– Dino S., Manager
De weg naar coach worden is de weg naar het mens(elijk) worden. Dankjewel voor de begeleiding in het mezelf leren ontdekken en liefhebben.
– Olivier C., Coach en ontspanningstherapeut
Wil je als persoon én als coach groeien, dan is Integrale Coaching Professional de opleiding die je moet volgen bij uitstek. De combinatie van theorie en ervaringen doormaken maakt de leercurve indrukwekkend. Super boeiend afgeleverd en tot leven gebracht door een sterke trainer! Voor mij is het een life changing parcours geweest. Bedankt voor alles!
– Diana
Deze opleiding is echt de max. Ik neem mee dat ik een coach ben. Dat vertrouwen geeft de opleiding me gegeven. Ik geloof dat ik een goede coach ga worden, dankzij de bagage die je gaf in de pro. Merci. Dikke merci!
– Linske
Heel veel ruimte voor ontwikkeling (volgens jouw authenticiteit), sterke feedback en een veilige ruimte om in te falen en leren. Manier van werken die een warme groepsdynamiek mogelijk maakt. Prachtige balans tussen leren en doen!
– Isabeau
Deze opleiding was essentieel om te beseffen dat ik mijn eigen tempo kan volgen. De opleiding werkt voor mij altijd als een ‘awakening’ (in process). Ik ben super blij als deelnemer. Ik neem natuurlijk veel positieve ervaringen mee.
– Bruna F.
De waaier aan werkvormen geeft je een onuitputtelijke toolbox.
– Dries D., Coach
Een opleiding die je meer brengt dan alleen maar een (betere) coach worden. Ze stelt je kennis in staat een nieuw facet te ontdekken van je eigen persoonlijkheid én die verder te ontwikkelen.
– Frank V.
Eindelijk eens weg uit mijn hoofd! Lang leve de lagen! There’s more to coaching than just talking. Doen!
– Niki
Een opleiding waarbij je wordt uitgedaagd om professioneel en als mens te groeien. Energiek, juice en flow.
– Stefaan H., Zaakvoerder
Mensen die een ervaringsgerichte opleiding willen, zijn bij yourcoach aan het juiste adres. Actie betrokkenheid vereist!!! Dat is wat yourcoach zo goed maakt. Humor inbegrepen.
– Jens L., Coach/Trainer/Consultant
Heel erg verrijkend, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Coaching laat je niet meer los.
– Abel P.
Top opleiding. Mezelf tegengekomen, ‘shit’ opgeruimd, mezelf meer laten zien, heel bijzondere deelnemers leren kennen! Een overgetelijke ervaring.
– Stefanie G., HR Advisor
Out of comfort, life-changer, je haalt er ontzettend veel uit, op voorwaarde dat je in de ervaring gaat en jezelf openstelt. Heel professioneel qua aanpak en voldoende luchtig, direct, eerlijk, SUPER ERVARING.
– Hanna D., Sociaal consulent
Anders dan anders! Geen moment verveling! Groeien als coach en als persoon! In de opleiding leer je te werken vanuit het niet-weten. Je gaat aan de slag zonder je te verdiepen in het verhaal en leert een massa tools om creatief aan de slag te gaan.
– L. D.
Als je een superdegelijke no nonsense opleiding in coaching wil volgen en jezelf openstelt, dan groei je als coach en absoluut als mens.
– Caroline G., Eigenaar
Deze opleiding heeft mij in een stroomversnelling geduwd (net wat ik nodig had). Niet alleen heb ik tientallen modellen (coaching) aangereikt gekregen en kunnen uitproberen, ik weet nu ook wat mijn do’s en dont’s zijn als coach. De perfecte start voor mijn eigen coachpraktijk.
– Bart D.
Of je nu al dan niet als coach aan de slag wil, de professional is een prachtige grond om te groeien als individu. Je krijgt heel wat handvaten aangereikt om bij jezelf stil te staan en dieper te graven in jezelf. Een prachtig groeiproces die op een heel open en niet-veroordelende manier begeleid wordt. Een echte aanrader!
– Katrien
Hands on, Cut the crap, directe toegang tot een skillset van coachingtechnieken die snel naar de juiste laag gaan. De Essentials reeks is een poort tot gewaarwording van de inzichten van coaching en ook als spiegel voor jezelf. De Professional bouwt hier op verder en voorziet je van een breed gamma van efficiente technieken die je met vertrouwen leert hanteren. Wat ik verwachtte. Met een pak vertrouwen buiten gestapt m.b.t. coachingtechnieken die ik 11 dagen geleden niet durfde te hanteren.
– Wesley B., R&D program leader
Een persoonlijke reis. Je komt jezelf tegen als coach, maar ook als mens. Je krijgt confronterende en verrijkende feedback waar je mee aan de slag kan. Je krijgt een mooie waaier mee aan concrete instrumenten die je helpen om tot diepere lagen te coachen. Verder dan puur inhoud, verhaal, ratio, ga je hier naar gevoel, persoon, systeem en identiteit.
– Julie V., Freelance HR Consultant
Een opleiding voor iedereen die wegwijs wilt raken in de coachingswereld en je klaarstoomt om de eerste stappen te maken. Vooral een opleiding die je rust en zelfvertrouwen geeft. Je hoeft niet alle boeken te kennen en in depth de methodes te kennen om coach te worden. Deze opleiding laat je dat ademen.
– Sasja, Operations Manager
Sterke praktisch gerichte opleiding die verschillende coachtechnieken met de nodige diepgang en creativiteit benadert. ‘Het pad ontrolt zich wanneer je het bewandelt.’ No-nonsens, praktisch, krachtig, menselijk.
– Evert D.
De coachopleiding beveel ik aan aan wie echt wil leren, wat betekent dat je het aandurft om soms flink uit de comfortzone getrokken te worden. Naast het feit dat de opleiding veelzijdig is en veel technieken aanleert, is er ook veel tijd en mogelijkheid om te oefenen. En daar gaat het om bij coaching. Oefenen, oefenen, oefenen.
– Nancy J., Consultant
De Integrale Coaching Professional is een werkelijke doe-opleiding. Je leert op een creatieve manier de theorie, maar vooral de krachtige, vele oefeningen met elkaar zijn sterk en hebben veel impact. De trainer Benjamin Ball is een Pro! Ik heb vooral mezelf weer beter leren kennen, enkele goeie mindshifts zijn gemaakt die bijzonder waardevol zijn voor mij.
– Veerle P.
Deze coachopleiding dwingt je om jezelf onder de loep te nemen. Het is handson, onmiddellijk in de praktijk. Je moet jezelf durven blootgeven om te groeien. Met succes. Persoonlijk sta ik anders in het leven dan voor de opleiding. Het biedt een kader aan wat ik altijd voelde, maar moeilijk kon benoemen. Een opleiding die je de vrijheid geeft om jezelf te zijn. Je eigen pad te vinden, authentiek te blijven/worden. De ideale start om als coach aan de slag te gaan. Dankjewel! Echt waar: dankjewel.
– Katrien D.
80% van het aanbod uit de coachwereld, 20% verdieping per thema. To the point, persoonlijke groei, fantastische groep!
– Frédéric V.
Benjamin en zijn dames zorgen voor de veilige omgeving die nodig is om constant uit je eigen comfortzone te stappen en te ondervinden wat het is voor een klant om dat zelf mee te maken en door te gaan. Als je je ‘gooit’, dan leer je fantastische dingen om anderen te helpen.
Het praktische en onmiddellijk toepasbare is een sterktepunt. We oefenen ons te pletter. Stimulerend, uitdagend, toepasbaar, veilig, ingrijpend. Met resultaat. Openheid en achtergrondinfo en eigen proces.
– Kathleen P.
Meer dan een opleiding, dit is een reis. Reis naar jezelf, reis naar een versie 2.1 van jezelf. Bedankt voor de bedding.
– Michèle
De opleiding heeft mij omvergeblazen. Naast de inhoudelijke rijkdom heeft de opleiding de kracht van binnenuit te transformeren. Ik heb mij geërgerd, ik heb gelachen en gehuild en vooral ontzettend veel geleerd. En het was allemaal de moeite. GROTE DANK.
– Joke V., Warning Expert/Trainer-coach
De pro-opleiding was een fantastische reis. Zoveel technieken met veel souplesse en flexibiliteit voorgesteld. Als coach heb je een rijk repertorium om op maat van je klant en met ruimte voor eigen aanvoelen en creativiteit naar een beweging te werken. De creatieve technieken brengen het coachinggesprek al gauw op niveaus die er toe doen om écht iets te betekenen voor de klant. Ook persoonlijk maak je een mooi groeitraject door.
– Nele
Training met aandacht voor verschillende leerstijlen. Zet dingen in beweging, krachtig! Creatieve aanpak van de technieken bevalt me.
– Marleen
Anders dan andere coachopleidingen. Zeer inspirerend. Je krijgt veel tools/modellen aangereikt en kan uithalen wat bij jou past. Opleiding die je helpt je eigen stijl te ontwikkelen. Het bewijs dat coaching zoveel meer kan zijn dan alleen praten. Inspirerende trainer en challenging coach. Opleiding waar je zoveel meer en zoveel snelle inzichten krijgt over jezelf. Inspirerende groep. Alles kan, niets moet.
– Steve
Opleiding zonder doekjes rond. Focus op de praktijkervaring. Je verlaat de cursus niet onbewogen. Krachtige aanpak – inspirerend – véél geleerd.
– Julie
Dit is een zeer professionele opleiding waar vele coaching aspecten worden behandeld. Hier ga je door de bladeren het bos zien in de wereld van de coaching. Je wordt er zelf een grote ervaring rijker door.
– Ingrid, Vertrouwenspersoon
Na deze opleiding voelde ik me klaar om als coach aan de slag te gaan. Er komt genoeg aanbod om je eigen stijl te vinden.
– Tamara
Ik heb veel geleerd over mezelf, mezelf als coach en de verschillende coachingstechnieken. Benjamin gaf de cursus met heel veel passie voor het coachen, prikkelend en soms provocatief maar daarom juist zo belangrijk om te proeven. Jurgen was complementair in zijn rust ‘zijn’ met de juiste toon van feedback geven. Frank heeft de kunst om met een paar woorden je typische eigenschappen te tekenen.
– Ilse H., Coach
Doen, doen, doen! Terug een stap vooruit op het pad van de zelfontwikkeling. YourCoach heeft net die energie, drive meer!
– Joost
Heel tof dat het integratief is: het gaat verder dan pure coaching, al een stuk richting therapie. Goede balans tussen oefeningen en theorie. Toffe ambiance onder de lesgevers: je voelt je een familie. Je leert op korte tijd hééél veel. Dank je!
– Koen M.
Een opleiding die zowel breed als diep gaat. Geeft inzicht in hoe groot het scala aan (coaching)mogelijkheden en technieken is om vanuit de cliëntvraag naar de diepe, onderliggende vragen te zakken. Je wordt daarbij uitgedaagd om eigen grenzen te verleggen en de sprong naar het onbekende, creatieve te wagen.
– Peter D.
Deze opleiding is de mooiste reis van mijn leven. Zowel voor mezelf als voor mijn medemens. Ze eindigt niet na de certificatie maar blijft een leven lang duren. Bedankt voor dit prachtige geschenk.
– Denise V.
6 maanden integrale coachingscursus, je verandert als coach maar vooral ook als mens. Een aanrader om je coachingsvaardigheden op scherp te stellen en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
– Toni R.
Wat een geweldige energie. Elke maand weer een feestje om naar de opleiding te komen. Heel interactief aanbod van de lesstof, zodat het meteen gaat leven. Dynamische, positieve en veilige sfeer, waardoor je op een speelse manier naar een hoger level wordt gebracht. Tussendoor ook nog veel tijd voor proces vragen. Super! Dank jullie wel!
– Wieteke, Coach
De opleiding is zeer ruim en heel interactief gebracht. Enerzijds heb je de klassieke coaching tools die worden aangereikt, maar anderzijds leer je daar heel creatief mee omgaan. De voorbije maanden ben ik ook nog gegroeid als coach, zelfs al had ik al 2 andere opleidingen gevolgd. Het is volledig geworden wat ik ervan verwacht had. De feedback van 3 totaal verschillende coaches, vond ik heel waardevol en uniek.
– Annemie D., Coach/Trainer
Boeiende coachopleiding. Een aanrader voor coaches die zich verder willen professionaliseren en zichzelf als instrument nog beter wil leren inzetten. De kracht van deze opleiding zit in het feit dat er heel wat verschillende tools en methodieken & kaders aan bod komen, waardoor je als coach uitgedaagd wordt om andere lagen aan te boren en uit je comfortzone te treden.
– Ellen F., Loopbaancoach
Integrale Coaching Professional is na de Essentials: (1) Een verbreding: nieuwe inzichten, nieuwe oefeningen, toepassingen, nieuwe manieren om zaken aan te pakken. (2) Een verdieping: diepere inzichten in het coach gebeuren, diepere inzichten in de lagen van de mens en probleem, dieper inzicht in jezelf en je skills. (3) Een attitude-bewustwording.
– Hugo V. L.
Een ongelooflijke ervaring en dit op heel veel gebieden: goed theoretisch onderbouwd, heel veel technieken en werkvormen meegekregen, zelfinzichten bekomen en dit in een veilige omgeving. Het pad ontrolt zich terwijl je het bewandelt: ik ben blij en dankbaar dat de wegwijzer ‘YourCoach’ was en dat ik dit mocht bewandelen met een schitterende groep. Gewoon be-leven en ervaren.
– Ine B., Apotheker
De opleiding geeft je op een interactieve manier inzicht in je coachingskills en je te verbeteren punten. Daarnaast leer je ontzettend veel over jezelf. Je krijgt concrete feedback. Er heerst een ontspannen, vertrouwelijke sfeer.
– Anne-Sophie V., HR Business Partner
Super opleiding! Door het uitvoeren van de oefeningen blijft het aangeleerde echt in je lijf zitten en neemt je mee; het aangeleerde wordt “doorvoeld”. Inspirerend om verder mee te werken. Bedankt!
– Denise V.
Benjamin sleept je mee in zijn enthousiasme en laat je proeven van een palet coachingskills. Een aanrader voor wie zich wil vestigen als coach maar ook zeer nuttig in de bedrijfswereld.
– Ludo
Opleiding heeft prachtige tools om dadelijk mee aan de slag te gaan. Zeer gestructureerd. Docent weet waarmee hij bezig is, to-the-point, duidelijke kaders, zeer gemotiveerd. Elke lesdag was een meerwaarde; heel veel bijgeleerd.
– Bram D.
De opleiding zorgt naast de professionele groei ook voor een persoonlijk groeiproces. De opleiding is ook afgestemd op de noden van de groep waardoor je het gevoel krijgt persoonlijk begeleid geweest te zijn.
– Sabrina H., Administratief medewerker/coach
Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ruimere kijk op coaching – niet alleen mentaal. Goede structuur en opbouw maar ook genoeg flexibiliteit, bijvoorbeeld afstemmen op deelnemers ‘wat nog nodig’.
– Britt
Ik ben ongelooflijk tevreden van de cursus omdat hij veel praktischer was dan ik gedacht had en mij zo ook enorm vooruitgeholpen heeft in mijn stappen in de coachwereld, maar ook daarbuiten. Bedankt hiervoor!
– T. C.
Ik beveel de opleiding vaak aan omdat het verschillende lagen integreert (gevoel, fysiek, mentaal…) en het op een informele, praktijkgerichte & ervaringsgerichte manier gegeven wordt. No-nonsens, gewoon resultaat op maat.
– Shana
‘Bien soigné’ is een gevoel dat doorloopt in het volgen van deze opleiding. Zowel inhoudelijk als qua format tot en met de catering was er bijzonder veel zorg, openheid en nuance. En af en toe de nodige gekruidheid om steeds zelf aandachtig te blijven.
– Nathalie D. W., Docente
Een frisse kijk op coaching. Verrassende invalshoeken. Aangenaam kader en sfeer. Uitstekende kansen en tools tot zelfontplooiing.
– Patricia D. W.
Zeer competente coaches, integrale zorg voor persoonlijke processen tijdens de opleiding. Methodieken zeer bruikbaar, zeer goede balans tussen de werkvormen en gepaste gedoseerde interactiviteit.
– Lieve
De opleiding heeft me terug focus gegeven in mijn eigen leven. Ik kom er sterker uit en met volle zin om dit ook voor anderen te kunnen betekenen.
– Carolien
Dank en felicitaties voor jullie manier van werken. Het is bijzonder hoe in deze cursus echt ‘alles’ zit (integraal, dus). Een vrijbrief om ons in ons werk nog ‘vrijer’ te voelen. Mijn hoed af voor jullie moed om deze ongewone combinatie in de wereld te zetten, jullie innerlijke waarheid te leven. Mooie, vruchtbare, eigenzinnigheid…! Oh ja, and by the way … merci om mijn leven te veranderen!
– Diana S.
Vat vol mogelijkheden om uit te grabbelen en op eigen manier toe te passen. Naast een persoonlijke groei die je sterker maakt!
– Anja
Combinatie tussen persoonlijke groei/ontwikkeling en leren. Aan het eind van de opleiding “sta” je er! Goesting om met coaching aan de slag te gaan en anderen te inspireren.
– Eva
Een zeer alomvattende opleiding waar je ook op persoonlijk vlak veel uit leert. Soms confronterend maar altijd in een zeer veilige context. Benjamin levert niet alleen veel content en inzichten, maar begeleidt ook op een professionele en menselijke manier, met oog voor het individu, de groep en het geheel.
– Matthias
Deze opleiding is veel omvangrijker dan de inhoud doet vermoeden. Benjamin neemt de studenten mee op een leerrijk pad waarbij alle aspecten ruim aan bod komen (techniek, theorie, maar vooral ook de student zelf en niet in het minst de groepsdynamiek die hierout voortvloeit).
– Luc
Deze opleiding heeft mij de handvaten gegeven die ik nodig had om vol zelfvertrouwen zelf aan de slag te gaan. Deze opleiding richt zich dan ook niet enkel op ‘Kennis’, maar ook op ‘Kunde’. Ik was dan ook vanaf het begin geboeid en ben dat tot de laatste dag gebleven.
– Ann
Een opleiding ‘niet uit de boekskes’: stevig, soms pittig, met de nodige mix van ernst en luchtigheid. Sterk gebracht, nooit saai, heeft een persoonlijk groeiproces op gang gebracht. Een opleiding die getuigt van ervaring en authenticiteit.
– Mattias
Er is eigenlijk niet één sterk punt, er zijn er teveel om op te noemen 🙂 het concreet maken van een onderwerp was verbluffend, de menselijke aanpak onbetaalbaar en de professionele kennis was fenomenaal. De veilige omgeving maakt het compleet.
– Bart
Met zijn Integrale aanpak zit Benjamin er récht op. De grote interactie en vele praktijkoefeningen stomen je klaar voor het echte werk. Gepakt en gezakt met koffers vol kennis en ervaring stap ik nu meteen de juiste richting uit. Laat maar komen, die sessies!
– Ellen
Benjamin slaagt erin om moeilijke dingen zeer gemakkelijk voor te stellen, ‘behapbaar’ voor iedereen en laten daarbij iedereen in zijn eigenwaarde. Alle technieken zijn toepasbaar in de coaching en in het dagelijkse leven. Schitterend…
– Siska V., Manager