Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 26 MRT 2020

Verslag YourCoach Café

Ochtendroutines

Benjamin Ball

Wat hebben de meest succesvolle mensen ter wereld met elkaar gemeen? Een krachtig ochtendritueel. Want de manier waarop je de dag start, bepaalt grotendeels de manier waarop de rest van de dag zal verlopen. En een dag, is eigenlijk niet meer dan een miniatuurversie van ons leven.

Inzetten op een ochtendritueel is daarom dé sleutel tot het verbeteren van onze levenskwaliteit, op welk vlak dan ook. Een krachtig ochtendritueel ondersteunt je gezondheid, je persoonlijke en professionele groei en zorgt voor een sterkere connectie met jezelf.

In deze workshop neemt Benjamin je mee doorheen alle onderdelen in het opzetten van jouw ochtendritueel: van het bepalen van doelen die jou goesting geven om jezelf te overtreffen, tot het weerleggen van de weerstand die ons ervan weerhoudt om groot te dromen, en uiteindelijk, het ontwikkelen van jouw eigen gouden ochtendritueel.

Benjamin is zelf grote fan van ochtendrituelen. Hij deelt zijn eigen methode en samen met de andere deelnemers ga jij op zoek naar dat ritueel dat jouw leven en werk naar een hoger niveau kan tillen.

Over Benjamin Ball

Benjamin Ball is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.