Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 21 APRIL 2022

Verslag YourCoach Café

Coachen met kaarten en foto’s

Tom Hallez & Benjamin Ball

Coachen met kaarten en foto’s opent een heleboel mogelijkheden die je coachgesprekken een nieuwe dimensie geven. Je raakt ermee uit het verhaal en in beeldtaal, waardoor er een andere dimensie in je gesprek kan komen.

Natuurlijk zijn er allerlei zaken die ervoor kunnen zorgen dat het inzetten van kaarten effectief is. De keuze van je kaartenset bijvoorbeeld, bepaalt voor een stuk je mogelijkheden. Hoe kies je de juiste, voor jou en je klanten?

Daarnaast zet je ze ook best in op bepaalde momenten. Zoals welke…? En wanneer niet?

En tenslotte is het een kunst om méér uit je gesprek te halen via foto’s en kaarten. Er is een verschil tussen ‘praten met foto’s’, en het onbewuste bovenhalen en het lijf meer laten ervaren in een sessie.

Tom & Benjamin geven je hun praktische tips mee. Ze geven verschillende demo’s en jij gaat ook zelf aan de slag met verschillende soorten kaarten. Achteraf kan je met meer vertrouwen en creativiteit kaarten en foto’s inzetten in jouw (coach)gesprekken.

De avond is zowel voor coaches als niet-coaches. Je kan ervaren wat de mogelijkheden zijn van het coachen met kaarten, zelf oefenen en gecoacht worden!

Over Tom Hallez & Benjamin Ball

Tom Hallez & Benjamin Ball zijn de zaakvoerders van YourCoach.

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren. Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten. Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.