Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 21 NOVEMBER 2024

Introductie tot psychedelica

Hannes Malfait

Welkom bij de introductie tot psychedelica, met een specifieke focus op psilocybine, ook wel bekend als Magic Mushrooms. Deze sessie omvat essentiële informatie die je nodig hebt voordat je aan een micro- of macrodosing reis begint. We gaan het hebben over de voorbereiding, de ervaring zelf en de integratie van een psychedelische reis. Tegen het einde van deze sessie zul je een beter begrip hebben van psychedelica en beter voorbereid zijn op jouw eerste of volgende ervaring.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die fundamentele kennis wil opdoen over psychedelica en psilocybine, ongeacht of je een beginner bent of al ervaring hebt met het gebruik van psychedelica.

Over Hannes Malfait

Door zijn hart te volgen, heeft Hannes moeilijke beslissingen genomen die zijn leven gemakkelijker hebben gemaakt en hem meer vrijheid hebben gegeven.

Hannes beschouwt zichzelf als een gids die zijn eigen pad bewandelt, gedreven door de kracht van beweging en de magie van planten. Hij heeft geleerd zichzelf te zijn, door zichzelf te zijn en zo heeft hij innerlijke rust, zelfvertrouwen en veel plezier gevonden, waardoor deze elementen zijn kernwaarden vormen. Zijn decennia lange ervaring als personal trainer en ondernemer hebben niet alleen zijn professionele expertise versterkt, maar hebben ook bijgedragen aan zijn unieke benadering van het begeleiden van anderen op hun weg naar welzijn en succes.