Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

VERSLAG YOURCOACH CAFÉ

SERGE VAN GAMPELAERE OVER 'JE BENT WAT JE ZEGT'

Serge Van Gampelaere over ‘Je bent wat je zegt’

Verslag van het YourCoach Café op donderdag 21 april 2011 met Serge Van Gampelaere over ‘Je bent wat je zegt’.

Op donderdagavond 21 april was het van dat: de eerste editie van YourCoach Café met Serge Van Gampelaere over ‘Je bent wat je zegt’. Ondanks het mooie weer kozen toch 45 mensen voor de lezing in plaats van een terrasje. Waarvoor dank!

YourCoach Café staat voor persoonlijke groei, zelfkennis en spiritualiteit met de voeten op de grond. We brengen sprekers die je iets kunnen bijbrengen, of je nu coach bent of niet. Het gaat vooral om het prikkelen, en daarna gezellig bespreken van boeiende onderwerpen.

We zouden zelf kunnen zeggen hoe goed we het vonden, maar we laten liever de mensen aan het woord. Na de lezing van Serge Van Gampelaere met ‘Je bent wat je zegt‘ mocht iedereen een evaluatie geven. Hier zijn enkele van de reacties:

Een goede start.
Boeiend onderwerp. Vlot gebracht. Duidelijk.
Ik vond het grappig, boeiend, leerrijk, waarheden als een koe.
Leuk, zou er graag meer over te weten komen.
Schitterend! Concrete voorbeelden en dicht bij het leven! Zeer goed, zeer visueel weergegeven.
Verrijkend. Oogkleppen weer wat meer afgevallen. Simpel & to the point!
Ik had er meer van verwacht, te weinig diepgang.
Een interessante nieuwe verrijkende manier van analyse en doorgronden van een persoon. De lezeing was goed en vooral veel aandacht aan interactie.
OK! Mooie toffe kennismaking met de woord-taal.

We hebben ook goed begrepen dat de zaal (stoelschikking en akkoestiek) volgende keer beter kan. Daar maken we werk van!

Feedback die we kregen over het geheel:

‘Een andere toepassingsmogelijkheid om op een vrij eenvoudige manier tot onderliggende drijfveren/gedragscode’s te komen … mooi initiatief “YourCoach Café”. Blij dat ik er bij was, het aspect “Coachen” was aanwezig en “Café” gaf voldoende mogelijkheid nieuwe leuke mooie boeiende mensen te ontmoeten … 🙂 Tom en Benjamin brengen op een losse ongedwongen manier inspirerende mensen samen.’

Normaal zou ik niet zo snel mensen aanspreken, maar door de lezing ging het eigenlijk supergemakkelijk. ‘Wat vond je ervan’ en je bent vertrokken 🙂
 

YourCoach Café

YourCoach Café is de vinger op de pols van wat er leeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is een ongedwongen ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden, een open platform dat iedereen welkom heet die geïnteresseerd is in verdere persoonlijke groei.

Programma YourCoach Café