Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

VERSLAG YOURCOACH CAFÉ

FREDERIK IMBO OVER 'ROND PUNT'

Frederik Imbo over ‘Rond punt’

Verslag van het YourCoach Café op donderdag 20 oktober 2011 met Frederik Imbo over ‘Rond punt’.

Op donderdagavond 20 oktober mochten we Frederik Imbo ontvangen met zijn performance ‘Rond Punt’. Dit is een interactieve presentatie over Geweldloze (of Verbindende) Communicatie, gebaseerd op het model van Marshal Rosenberg.

Frederik kwam trouwens net terug van Amerika, waar hij bij Marshal zelf nog eens de puntjes op de i ging zetten op het vlak van vakkennis. En dat voelde je aan zijn presentatie. Ikzelf had hem al een aantal keer aan het werk gezien, en vond dit keer dat hij nog meer nuance en verdieping in de vertoning kon brengen.

Dit naast zijn aanstekelijke energie en gedurfde uitspraken zorgden voor een bijzonder geanimeerde sessie, waarbij er geen minuut verveling was. Een plezier om zo’n professional aan het werk te zien!

Uitleg werd afgewisseld met quizmomenten en filmpjes, praktische voorbeelden en verhalen. Heel bevattelijk allemaal, en achteraf was iedereen nog goedgezind ook. Bedankt dus aan Frederik voor de schitterende show!

Over het model van Geweldloze Communicatie lees je meer in een post die ik eerder schreef.

YourCoach Café

YourCoach Café is de vinger op de pols van wat er leeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is een ongedwongen ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden, een open platform dat iedereen welkom heet die geïnteresseerd is in verdere persoonlijke groei.

Programma YourCoach Café