Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 14 DECEMBER 2023

Leiden vanuit lef, liefde en lust

Anja Moortgat

“Leiden vanuit lef, liefde en lust”. Deze krachtige woorden weerspiegelen een nieuwe vorm van leiderschap die de wereld nodig heeft. Dit is de oproep naar autonoom, verbindend en vernieuwend leiderschap. Ben je klaar om je innerlijke kracht en leiderschapspotentieel te herontdekken?

In de huidige snel veranderende wereld is er een groeiend verlangen naar leiders die durven te verbinden, innoveren en bovenal, leiden met authenticiteit. Het ontwikkelen van deze vaardigheden vraagt om een dieper contact met jezelf, het kalibreren van je innerlijke kompas, en het balanceren van je kracht. Door te leren balanceren tussen je feminiene en masculiene kwaliteiten kun je vanuit je intuïtie en flow handelen, waardoor je alles uit je realisatiekracht haalt.

Dit pad naar het hart van leiderschap is een spannende reis, gevuld met oude wijsheden en nieuwe inzichten.

Griekse mythologie

Verlang je naar een diepere connectie met je innerlijke wijsheid?

In deze workshop zal Anja je tonen hoe je kan leven en leiden vanuit lef, liefde en lust, geïnspireerd door de goden en godinnen uit de Griekse mythologie. Bereid je voor op een avond vol nieuwe inzichten, gecombineerd met oude wijsheden, allemaal gebracht met een balans van wetenschap en spiritualiteit. Ontdek hoe jij de autonome, verbindende en vernieuwende leider kunt worden die de wereld nu nodig heeft. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze laatste YourCoach Café van 2023.

Over Anja Moortgat

Anja’s missie is het begeleiden van leiders om meer vanuit hun kern en flow te leven, waardoor ze alles uit hun realisatiekracht halen. Ze is een leiderschapsexpert, oprichter van Curious, en auteur van het boek ‘Het nieuwe leiden is vrouwelijk’.

Anja staat bekend om haar vermogen om complexe inzichten uit diverse disciplines toegankelijk te maken en te verbinden in een helder verhaal. Met haar unieke 5D-aanpak heeft ze meer dan twee decennia lang authentieke, toekomstgerichte leiders begeleid. Haar keynotes zijn wervelend en ervaringsgericht, met een mix van wetenschappelijke theorieën, poëzie, beeld en muziek. Haar toespraken raken niet alleen het hoofd, maar ook het hart, en ze zijn erop gericht een gemeenschappelijke ervaring te creëren die de energie van de groep verhoogt en nog lang nazindert.