Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 25 MAART 2021

Verslag YourCoach Café

Kiezen voor talent in de liefde

Luk Dewulf

Hoe lopen batterijen leeg, en hoe laad je ze weer op? Wat zijn jullie unieke talenten binnen een relatie?

Luk Dewulf baseert deze workshop voor YourCoach Café op zijn boek “Kiezen voor talent in de liefde” dat in 2020 verscheen. Hierin zet Luk zijn expertise als talentenfluisteraar in op het domein van relaties.

Iedereen leeft met een unieke combinatie van talenten. Die unieke combinatie is wat ons in elkaar aantrekt, en vormt vaak de basis van een relatie. Maar in de dagelijkse realiteit van relaties kunnen die talenten ook stoorzenders worden, en voor veel energieverlies zorgen. Op elkaars unieke talenten leren inspelen, kan je batterijen daarentegen juist opladen.

“Samen nadenken over je unieke talentenprofiel maakt je relatie sterker dan ooit.”

Luk geeft in deze workshop een overzicht hoe je je talenten samen optimaal inzet. Met de juiste gesprekken, oefeningen en voorbeelden van sterke talentencombinaties. Hij is een bevlogen spreker die zijn publiek steeds weer raakt en aan het denken zet.

Over Luk Dewulf

Luk is niet aan zijn proefschrift toe, zijn boek “Ik kies voor mijn talent” is al toe aan een feestelijke 25ste druk en zijn ideeën zijn wijd verspreid in het onderwijs en in het bedrijfsleven.
Hij schreef ook “Stop Burn-out” een boek dat in 2012 (toen nog “Help, mijn batterijen lopen leeg”) bekroond werd tot beste Learning & Development boek. Luk is naast auteur ook “talentenfluisteraar”, talent- en burn-out coach, en wordt gezien als de pionier van het talent-denken in België en Nederland.